-
مواد لازم برای تیرامیسو لیوانی
- بیسکویت لیدی فینگر ۲۴ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ میلی لیتر
- اسپرسو گرم ۱ پیمانه
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۲-۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه تیرامیسو لیوانی
۱- تهیه مخلوط خامه ای:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت زیاد هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند و با برگرداندن ظرف بیرون نریزند.
در کاسه دیگری زرده ها را به همراه ۱/۳ پیمانه شکر ۳-۴ دقیقه هم بزنید تا رنگی روشن پیدا کند. سپس پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا هوای بیشتری وارد مخلوط شود.
۲- آماده کردن قهوه تیرامیسو لیوانی:
در کاسه کوچکی (که بیسکویت در آن جا بشود) قهوه اسپرسو و یک قاشق شکر باقیمانده را بریزید و با هم مخلوط کنید.
۳- سر هم کردن دسر:
یکی از بیسکویت ها را داخل اسپرسو بزنید در حدی که قهوه کاملاً به خورد آن برود ولی نشکند. آن را از وسط نصف کنید و کف لیوان قرار دهید. اگر کف لیوان شما کوچک باشد ممکن است نصف بیسکویت کافی باشد. یک قاشق پر از مخلوط خامه ای روی آن بریزید. دوباره یک لایه بیسکویت و خامه اضافه کنید. کمی کاکائو روی آن الک کنید. ادامه دهید تا لیوان پر شود. روی لایه آخر کاکائوی بیشتری الک کنید.
این مرحله را برای لیوان های دیگر تکرار کنید تا همه تیرامیسو لیوانی های شما آماده شوند. تیرامیسو اگر مدتی در یخچال بماند خوشمزه تر است. اما میتوانید بلافاصله هم آن را سرو کنید.
نکته های کلیدی تیرامیسو لیوانی:
– میتوانید کاکائو را بین لایه ها بپاشید یا فقط روی دسر از آن استفاده کنید. بستگی دارد چقدر به طعم کاکائو علاقه داشته باشید.
– به جای لیوان میتوانید از کاسه بستنی خوری یا جام هم استفاده کنید.
– با این دستور بسته به سایز لیولان هایتان میتوانید ۶ تا ۸ تیرامیسو لیوانی تهیه کنید.
– اگر وقت تهیه بیسکویت لیدی فینگر را ندارید میتوانید آن را به صورت آماده از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید.