یک متخصص تغذیه عنوان میکند قهوه در طول وعدههای غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد میکند.
ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه گفت: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.
نفدووا گفت: قهوه حاوی کلاتهایی است که فلزات را جمع میکند و از جذب طبیعی آنها جلوگیری میکند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد.
این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه میکند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت میکنیم، جذب شود.