-
مواد لازم برای ترافل خرمایی
- بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر ۱۰ عدد
- خرما پوست و هسته گرفته ۳۰۰ گرم
- گردو ریز خرد شده ۴۰ گرم
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه ترافل خرمایی
مرحله اول:
خرما را در کاسه ای حاوی آب ولرم بریزید تا به راحتی بتوان پوست آن را جدا کرد(اگر از رطب استفاده میکنید نیازی به خیس کردن نیست.)
مرحله دوم:
پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید.
مرحله سوم:
بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.
مرحله چهارم:
خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید.
مرحله پنجم:
شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نشود و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)
مرحله ششم:
از مایه ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده شود.
نکات کلیدی تهیه ترافل خرمایی :
-کم و زیاد بودن مواد مختلف ترافل سلیقه ای است. اگر دوست دارید ترافل بیسکویت بیشتری داشته باشد باید مایه را با مقدار خامه بیشتر ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشد و حتی می توان مقداری شکلات ذوب شده داخل مایه استفاده کرد.
-می توان از زنجبیل هم در این ترافل استفاده کرد.
-ترافل خرما را با هر نوع مغز یا پودر می توان تهیه کرد.