-
مواد لازم برای ساندویچ مرغ پنیری
- سینه مرغ نصف شده ۲ عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- آرد ۱ پیمانه
- تخم مرغ زده شده ۱ عدد
- پودر سوخاری ۱ پیمانه
- روغن مقدار کافی برای سرخ کردن
- سیر ۵ حبه
- کره نرم شده ۱/۲ پیمانه
- جعفری خرد شده ۱ مشت
- نان فانتزی ۲ عدد (نصف شده)
- پنیر ورقه ای ۸ عدد
- پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری
مرحله اول:
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. دو سینه مرغ را از وسط برش بزنید به طوری که ضخامت آنها نصف شود. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و در ضمن مراقب باشید. سپس روی برش های نازک مرغ نمک و فلفل بپاشید.
مرحله دوم:
آرد و پودر سوخاری را در دو بشقاب گود بریزید. تخم مرغ را هم در یک بشقاب گود دیگر بشکنید و با چنگال بزنید. مرغ ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن کافی دو طرف آنها را سرخ کنید.
مرحله سوم:
دو ورقه پنیر را طوری کنار هم قرار دهید که لبه هایشان کمی روی هم قرار بگیرد. یکی از مرغ های سوخاری را در وسط دو پنیر قرار دهید و پنیر را دور مرغ بپیچید. این کار را برای بقیه مرغ ها هم تکرار کنید.
مرحله چهارم:
حبه های سیر را با کمی نمک له کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس به خوبی با کره نرم شده و جعفری مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
وسط نان ها را خالی کنید و داخل هر کدام مقداری از خمیر سیر و جعفری بمالید و یکی از مرغ ها را قرار دهید.
مرحله ششم:
نان ها را روی سینی فر چرب شده بچینید. باقیمانده خمیر سیر را روی نان ها بمالید. کمی پنیر پارمزان هم روی آنها بپاشید و ۱۰ دقیقه در فر بپزید.
اگر طعم سیر را دوست ندارید به راحتی میتوانید آن را از دستور حذف کنید. در این صورت مقدار کره را کمتر کنید (۱ قاشق غذاخوری) و آن را با ۱ قاشق جعفری خرد شده مخلوط کنید و فقط روی نان ها بمالید تا پس از پخت در فر خشک نشوند.