نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی از طریق زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد.
به گزارش هلث دی نیوز، بسیاری از مطالعات طی سالها رژیمهای غذایی حاوی گوشتهای قرمز و فرآوریشده را با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط دانستهاند. با این حال، این نوع شواهد ثابت نمیکند که اگر مشکل گوشت قرمز است، دلیل آن چیست.
یافتههای جدید دلایل زیادی در مورد چرایی این موضوع ارائه میکنند.
محققان دریافتند که برخی باکتریهای خاص روده، که در مصرفکنندگان گوشت قرمز فراوانتر است، در تبدیل یک ماده مغذی غذایی به نام “کارنیتین” به یک ماده شیمیایی موسوم به TMAO که به افزایش لخته شدن خون و گرفتگی عروق کمک میکند، نقش دارند.