نتایج یک مطالعه جدید وجود یک ماده مغذی را در گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نشان میدهد، به این معنا که کاهش مصرف این ماده غذایی ممکن است تأثیر حیاتی بر سلامت قلب داشته باشد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ام. اس. ان، دلایل متعددی برای کاهش مصرف انواع گوشت قرمز وجود دارد. انجام این کار می تواند به کاهش درد مفاصل، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب کمک کند.
نتایج این مطالعه جدید، وجود یک ماده مغذی را در گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط میکند، به این معنی که کاهش مصرف این ماده غذایی ممکن است تأثیر حیاتی بر سلامت قلب داشته باشد.