بر اساس مطالعه اخیر محققان، یک آدامس آزمایشی جدید می تواند میزان ذرات کروناویروس را در بزاق کاهش دهد و سرعت انتقال را کُند نماید.
به گزارش وب مِد، این آدامس حاوی پروتئینی است که ذرات ویروس را به دام میاندازد و میتواند انتشار قطرات آلوده به ویروس را زمانی که افراد آلوده به ویروس صحبت میکنند، نفس می کشند یا سرفه میکنند، محدود کند.
به گفته محققان: «جویدن آدامس حاوی پروتئینهای که ویروس را به دام میاندازند، یک شیوه کلی مقرونبهصرفه برای محافظت از بیماران در برابر عفونتهای مجدد ویروس دهانی از طریق کاهش حجم یا به حداقل رساندن انتقال به دیگران است».