نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.
به گزارش هلث دی نیوز، این مطالعه که بر روی بیش از ۱۰۰ هزار کارشناس سلامت انجام شد، نشان داد کسانی که روغنهای گیاهی و سایر غذاهای گیاهی را به عنوان منبع چربی خود ترجیح میدادند، معمولاً در طول سالها با خطر سکته مغزی کمتری مواجه هستند.
به طور کلی، ۲۰ درصد از افرادی که بیشترین مصرف چربیهای گیاهی را داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف این چربیها را داشتند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی در طی ۲۷ سال بودند.
در سوی دیگر این طیف، افرادی بودند که بیشتر چربی رژیم غذایی خود را از گوشت دریافت میکردند. ۲۰ درصدی که بیشترین مصرف این نوع چربیها را داشتند، ۱۶ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی بودند.