فشار خون بالا خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد که هر دو از علل اصلی مرگ و میر هستند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، توصیههای تغذیهای در مورد چگونگی کاهش فشار خون اغلب شامل استفاده از گیاهان و ادویهها به جای نمک برای طعم دادن به وعدههای غذایی است. با این حال، کارشناسان اطلاعات کمی در مورد فواید گیاهان و ادویه جات برای سلامتی دارند.
نتایج مطالعه اخیر نشان میدهد که رژیم غذایی غنی از گیاهان و ادویهها ممکن است فشار خون را در افراد در معرض خطر بیماری قلبی عروقی کاهش دهد.
فشار خون درمان نشده خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی مانند حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی، بیماری کلیوی، از دست دادن بینایی و آسیب به رگهای خونی را افزایش میدهد.