خوردن مقدار زیادی میوه، سبزیجات، لوبیا و سایر مواد غذایی با خواص کاهش التهاب ممکن است احتمال ابتلا به زوال عقل را با افزایش سن کاهش دهد.
به گزارش مدیسن نت، تحقیقات جدید نشان میدهد اگر رژیم غذایی مملو از غذاهای التهابی باشد، ممکن است تا سه برابر بیشتر با افزایش سن دچار از دست دادن حافظه و مشکلات زبان، حل مسئله و سایر مهارتهای فکری شوید.
دکتر «نیکولاس اسکارمیس»، استادیار عصبشناسی در دانشگاه کاپودیستری آتن یونان، میگوید: «رژیم غذایی حاوی مقادیر کمتر غذاهای التهابی، با خطر کمتر ابتلاء به زوال عقل مرتبط است».
اسکارمیس در ادامه افزود: «به طور کلی رژیم غذایی حاوی مقادیر بیشتر میوه، سبزیجات، حبوبات، چای یا قهوه، یک رژیم ضد التهابی است.»
به گفته محققان، خوردن برخی مواد خوراکی نیز نظیر انواع توتها، سبزیجات پهن برگ، مغزیجات آجیلی، گندم کامل و تصفیه نشده، سیر، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی، روغن زیتون تصفیه نشده، ماهی سرخ نشده، و مرغ در حفظ سلامت مغز مفید هستند.
محققان بر پرهیز از الگوی رژیم غذایی غربی از جمله کاهش مصرف لبنیات پرچرب، غذاهای سرخ شده یا فست فودها، شیرینیها و گوشت قرمز به عنوان غذاهای التهابی تاکید دارند.