یکی از گیاهانی که خواص غذایی و دارویی فراوانی دارد، برگ درخت کاری است.
به گزارشپایگاه «pharmeasy»، درخت کاری یک درخت گرمسیری تا نیمه گرمسیری است که بومی هند و سریلانکا محسوب میشود. از این گیاه در طبخ بسیاری از غذاها در هند و سریلانکا و کشورهای همسایه آنها استفاده میشود. برگهای درخت کاری را معمولا با عنوان «برگهای کاری» میشناسند.
برگهای کاری به شکلی گسترده در هند برای اهداف آشپزی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد. برگهای کاری، برگهای سبز کوچکی با عطر و طعم منحصر به فردی هستند که به شکلی گسترده به عنوان چاشنی در غذاهای هندی به مانند «سامبار» (نوعی سوپ سبزیجات مختص جنوب هند) و رسام (یک سوپ شفاف و تند هند جنوبی) و چتنی (نوعی سس طعم دهنده) استفاده میشود.
مزایای برگهای کاری برای سلامتی
۱- آنتی اکسیدانی قوی
۲- احتمال کاهش خطر سرطان
۳- کاهش خطر بیماریهای قلبی
۴- کمک به مدیریت دیابت
۵- تسکین دهنده
۶- محافظت از سلولهای عصبی
۷- از بین برنده باکتری
۸- محافظت از کبد
۹- مفید برای موهای شما
در صورتی که برگهای کاری را با روغن نارگیل بجوشانید، یک تقویت کننده عالی برای موهای خود به دست خواهید آورد که از سفید شدن موها جلوگیر کرده و نیز رشد موها را تحریک میکند. این ماده همچنین موهای ما را تقویت کرده و از ریزش مو جلوگیری میکند.
۱۰- درمان کم خونی
۱۱- مفید برای چشم
۱۲- مفید برای پوست
۱۳- مفید برای سلامت دهان
۱۴- کمک به کاهش وزن