زوج جوان وقتی وارد شعبه دادگاه شده و مقابل قاضی نشستند، منتظر بودند تا به آنها اجازه صحبت داده شود دقایقی بعد قاضی رو به زن جوان که مائده نام داشت، کرد و از او خواست درباره حضورشان در دادگاه توضیح دهد.
مائده که صدایش بغضآلود بود، گفت: من و میثم در یک کافه باهم آشنا شدیم و بعد از چند ماه دوستی به خاطر تفاهم و اهداف مشترکمان تصمیم به ازدواج گرفتیم.
جناب قاضی! میثم با حرفهای قشنگ و وعدههایی که به من داده بود، تصور من را از زندگی عوض کرده و ما قصد داشتیم یک زندگی رؤیایی بسازیم زندگیای که پر از عشق باشد اما نشد چون خیلی زود فهمیدم حرفهای او پوچ بوده است البته اینها را بعد از عقد فهمیدم. به عنوان مثال، او خود را صاحب یک مغازه فرشفروشی جا زده بود اما بعد مشخص شد آنجا مال پدرش است و حتی او مخالفت خانوادهاش را هم با ازدواج ما پنهان کرده بود.
میثم رو به مائده کرد و گفت: من به تو دروغ نگفتم من واقعاً میخواستم یک زندگی رؤیایی برای تو و خودم بسازم اما شرایط اجازه نداد. من مقصر نیستم تو خودت میبینی که من شغل دائمی ندارم. قرار بود پدرم آن فرشفروشی را به من بدهد ولی الان میگوید باید شاگرد مغازهاش باشم من هم مجبورم گوش کنم چون من تحمل سختی و مشقت را ندارم.
مائده گفت: آقای قاضی! ما الان حدود ۵ ماه است که عقد کردیم و الان که میخواهیم جشن عروسی بگیریم، خانواده میثم گفتند باید در طبقه بالای خانه آنها زندگی کنیم اما من مخالفم و میخواهم یک خانه مستقل داشته باشم من با مادرشوهر یک جا زندگی نمیکنم آیا این توقع غیرمنطقیای است که خانواده میثم قبول نمیکنند؟
قاضی گفت: دخترم مگر قبل ازدواج راجع به این مسائل با هم صحبت نکردین و به توافق نرسیدین؟!
مائده گفت: نه جناب قاضی اما میثم به من قول داده بود که هر کاری لازم باشد، برای خوشبختی من انجام دهد و من به این حرف میثم اعتماد کرده بودم.
میثم هم گفت: من قول دادم که برای تو زندگی خوبی درست کنم ولی مگر نمیبینی من الان پول ندارم. فکر میکردم میتوانم با شاگردی، یک زندگی خوبی برای تو بسازم اما الان با این تورم و این وضعیت بد اقتصادی نمیتوانم این سختیها را تحمل کنم. پدرم هم به شرطی آن فرشفروشی را به من میدهد که به حرفش گوش بدم. آقای قاضی مگر گوش دادن به حرف پدر مادر بد است؟ شما به همسرم بگویید تا کوتاه بیاید و زندگیمان را خراب نکند. ما هنوز اول راه هستیم. شرط داشتن یک زندگی خوب برای ما این است که فعلًا در طبقه بالای خانه پدریام زندگی کنی تا چند سال دیگر که بتوانم زندگی بهتری برایت درست کنم و خانه مستقل بگیرم. اگر گوش نکنی، من مجبور میشم تو را طلاق بدهم چون من تحمل سختی را ندارم. من برای سختی ساخته نشدم. آن موقع فکر میکردم میتوانم اما الان متوجه شدم بدون کمک پدرم نمیتوانم زندگی کنم.
مائده با تعجب و عصبانیت گفت: پس من هم مهریهام را که ۹۰۰ سکه است، اجرا میگذارم و میاندازمت زندان.
میثم با شنیدن این حرفها عصبانی شد و گفت: خانه پدری من که از خانه قدیمی و پایین شهر پدر تو خیلی بهتر است باید خیلی هم از ما ممنون باشی که میتوانی در چنین خانه بزرگ و مجللی زندگی کنی.
مائده گفت: آقای قاضی! حرف آخرم این است. میثم یا باید برایم خانه مستقل بگیرد یا من هم طلاقم را میگیرم.
این حرفها بین میثم و مائده ۲۲ ساله باعث شد جر و بحث بالا بگیرد و با ورود بموقع قاضی چند دقیقهای سکوت حاکم بر جلسه شد. قاضی که باتجربه بود گفت: به همین زودی حکم طلاق را صادر نمیکنم شما باید دو ماه به کلاس مشاوره بروید تا بلکه دست از این لجبازیهای کودکانه بردارید و زندگیتان را بخوبی بسازید. شما هنوز جوان هستید. بعد از پایان کلاسهای مشاوره اگر مشکلتان حل نشد و نظر مشاور بر جدایی بود، حکم طلاق را صادر میکنم.امیرحسین صفدری – کارشناس حوزه خانواده
در تحلیل این پرونده طلاق گفت: متاسفانه عدم آشنایی صحیح و عدم صداقت برای ازدواج این روزها باعث شده زوجهای جوان خیلی زود به طلاق برسند.
در این پرونده آن چیزی که بسیار مشهود بود ناآگاهی از معیارهای صحیح ازدواج، نداشتن بلوغ و ثبات شخصیتی برای ازدواج، عدم استقلال مالی، نداشتن هدف در زندگی، ضعف در مهارتهای زندگی مشترک است که باعث شده این زوج حقیقت زندگی مشترک را نبینند و دچار مشکلات زیادی شوند.
از طرفی مخالفت خانوادهها و سن کم این زوج باعث شده زندگی برایشان سختتر شود و نتوانند مشکلات را حل کنند خواسته مائده خواسته منطقی است اما با توجه به وضعیت میثم این خواسته امکان عملی شدن ندارد که مائده باید به این مسأله قبل از ازدواج توجه ویژهای میکرد.
با این حال اگر این زوج با صداقت تمام با هم گفتوگو کنند و ماهیت زندگی مشترک را درک کنند میتوانند با کمی گذشت زندگی خوبی داشته باشند. به شرط آن که میثم و مائده با خانوادههای خود صحبت کنند و از آنها بخواهند دخالت نکنند و اجازه بدهند خودشان زندگی کنند و مشکلاتشان را خودشان حل کنند.
علی صالحی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان صبح دیروز با اعلام این خبر گفت: در پی اخبار دریافتی از شهروندان بندرعباسی مبنی بر اینکه یکی از کارمندان بیمارستان شهید محمدی بندرعباس، بهصورت غیرقانونی و خارج از چرخه توزیع، اقدام به فروش داروهای درمان کرونا در بازار آزاد میکند، با توجه به اهمیت موضوع و کمبود این داروها در مراکز درمانی استان و سراسر کشور، به دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس مأموریت داده شد، تدابیر لازم را بهمنظور بررسی موضوع و شناسایی متهم اتخاذ کند.
به گزارش روابط عمومی دادگستری هرمزگان، درنتیجه اقدامات قضایی و به دستور دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس، مأموران پلیس امنیت اطلاعات و امنیت عمومی استان هرمزگان، با رصد دقیق و لحظه به لحظه فعالیتهای متهم، موفق شدند محل دپوی داروهای درمان کرونا را شناسایی کنند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از منزل متهم، مقادیر قابل توجهی انواع داروی درمان کرونایی بهویژه «رمدسیویر» کشف و ضبط شد، گفت: درنتیجه تحقیقات مشخص شد متهم داروهای کشف شده را به چندبرابر قیمت واقعی در سطح شهر به فروش میرسانده است.
پلمب ۴ واحد صنفی متخلف برای عدم رعایت شیوه نامهها
۴ واحد صنفی متخلف در بیرجند به علت رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا پلمب شد.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: پیرو تذکرات مکرر و اطلاع رسانی قبلی مبنی بر الزامی بودن استفاده از ماسک توسط متصدیان واحدهای صنفی و همچنین عدم پذیرش مشتریان فاقد ماسک ، طی برگزاری گشت مشترک با پلیس نظارت بر اماکن عمومی در سطح شهر بیرجند، ۴ فقره اخطار پلمب از سوی پلیس صادر که منجر به پلمب واحدهای متخلف خواهد شد.
علی تهوری تاکید کرد: نظارتها در قالب گشتهای مشترک به منظور رصد و بررسی رعایت شیوه نامههای بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا در سطح اصناف استان تشدید خواهد شد و علاوه بر معرفی متخلفان به تعزیرات حکومتی استان نسبت به پلمب واحد صنفی آنان نیز اقدام خواهد شد.
وی از تمامی متصدیان واحدهای صنفی استان خواست تا ضمن استفاده از ماسک و جلوگیری از ازدحام و تجمع در واحدهای صنفی از پذیرش و ارائه خدمات به مشتریان فاقد ماسک خودداری کنند.
کشف ۳ قبضه سلاح شکاری در طبس
دو قبضه سلاح پی سی پی و یک قبضه سلاح ساچمه زنی در شهرستان طبس کشف شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست طبس گفت: ماموران یگان حفاظت شهرستان، حین گشت و کنترل مناطق و زیستگاههای آزاد حیات وحش ، موفق به پیشگیری از شکار غیر مجاز سه گروه شکارچی شدند.
تقی زاده افزود: از این افراد ، دو قبضه سلاح پی سی پی غیرمجاز و یک قبضه سلاح ساچمه زنی کالیبر ۱۲ کشف و ضبط شد.
محکومیت متهم نگهداری ۴ دستگاه تولید ارز دیجیتال در بیرجند
متهم نگهداری ۴ دستگاه تولید ارز دیجیتال در بیرجند به پرداخت جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: با اعلام پلیس آگاهی شهرستان سربیشه مبنی بر اینکه با حضور ماموران در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان از یک منزل مسکونی تعداد ۴ دستگاه تولید ارز دیجیتال در حال استفاده کشف شد و گزارش آن برای رسیدگی به شعبه چهارم بدوی مرکز استان ارسال شد.
حسن پور افزود: شعبه پس از احضار متهم و رسیدگیهای قانونی و احراز وقوع تخلف بر اساس مدارک و مستندات موجود در پرونده ، وی را به استناد بند ب ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا وارز علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده به پرداخت ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
وی گفت: متهم پس از رؤیت رأی ابلاغی، اعتراض خود را نسبت به دادنامه صادر شده اعلام داشت تا پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه اول تجدید نظر استان ارسال شود.
عضو شورای قضائی استان افزود: در شعبه اول تجدید نظر استان نیز پس از بررسی پرونده و لایحه اعتراضیه و مشاوره لازم نظر به اینکه در این مرحله از رسیدگی متهم نتوانست دلایل و مدارک مستندی را برای نقض رای شعبه بدوی ارائه کند، لذا ضمن رد اعتراض وی رای صادره تایید شده است.
حسن پور گفت: پس از ابلاغ رای و پیگیریهای اجرای احکام، دادنامه صادرشده با رعایت تشریفات قانونی اجرا و تمام جریمه وصول شد.