ساخت دستگاه پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیش از ۲ هفته

ساخت دستگاه پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیش از ۲ هفته

 پژوهشگران کشور موفق به طراحی و ساخت دستگاه ESL نوینی شدند که با استفاده از میدان مغناطیسی اقدام به پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیش از ۲ هفته می‌کند. این روش کاهش هزینه‌های دور ریز شیر و ذخیره سازی منابع مالی ۱۹۰۰ میلیارد تومانی در سال بدنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با همکاری یکی از مرکز تحقیقاتی صنایع شیر برای نخستین بار در کشورمان موفق به طراحی و ساخت دستگاه ESL نوینی شدند که با استفاده از میدان مغناطیسی اقدام به پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیش از ۲ هفته بدون تغییر در مزه رنگ و خواص می کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*