رولت حلوا
-
مواد لازم برای رولت حلوا
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۲ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- کره یا روغن جامد ۵۰ گرم
- گلاب ۱/۴ لیوان
- آب ۲ لیوان
- زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
- نان میکادو مقدار لازم
رولت حلوا
طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود. در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
پس از سبک شدن آرد باید روغن و کره را اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید تا آرد طلایی شود، سپس شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید. حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید.
حلوای رول شده را ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. پس از سرد شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن در یخچال روی رولت را با شکلات ذوب شده بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید . همچنین میتوانید به جای رول کردن حلوا و نان را لایه لایه روی هم قرار دهید و پس از سرد شدن به صورت مربع برش بزنید.
نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی آب روی آن اسپری کنید. میتوانید به جای شکر از ۱ لیوان شیره استفاده کنید.