اخبار ویژه/ پیش نویس متن توافق احیای برجام آماده شده است / هاشمی: ممکن است برای همیشه از سیاست رسمی حذف شویم /توکلی: شورای نگهبان در روش خود تجدیدنظر کند/ سعید محمد: آمده ام تا فضای انتخاباتی را «سه قطبی» کنم/ موضوع فیلترینگ اینستاگرام و نامه‌ای که بلااثر شد/ کنایه کدخدایی به احمدی‌نژاد /کیهان به خاتمی حمله ور شد / توکلی: شورای نگهبان در روش خود تجدیدنظر کند / عوامل موثر در کناره‌گیری عارف از زبان یک اصلاح‌طلب

کنایه روحانی به کاندیداها در خصوص فضای مجازی

رئیس جمهور با بیان اینکه نامزدهای انتخابات به جای فحش‌دادن، برنامه ارائه کنند گفت: نامزدها بگویند برای مقابله با خشکسالی و تحریم چه برنامه‌ای دارند؟ کاندیداها به صراحت اعلام کنند که راهبردشان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال؟ نکند امروز فضای مجازی خوب باشد و فردا که رای آوردند دنبال فیلترینگ باشد.

کیهان به خاتمی حمله ور شد

روزنامه کیهان نوشت: بنابر اخبار موثق، خاتمی تماس‌های پنهانی متعددی با برخی افراد دیگر نظیر سیدحسن خمینی و محمدجواد ظریف برای نامزد شدن در انتخابات داشته و این در حالی است که در صورت باور داشتن به «تدارکاتچی و بی‌اختیار بودن رئیس‌جمهور» اولا نباید به چنین کاری مبادرت می‌کرد و ثانیا از افراد واجد صلاحیت‌های ریاست‌جمهوری برای ثبت‌نام دعوت می‌کرد، نه کسانی مانند سید حسن خمینی یا جواد ظریف و صدر که در تراز مدیریت اقتصادی و اجرایی و سیاسی دولت نیستند.

کنایه کدخدایی به احمدی‌نژاد

سخنگوی شورای نگهبان نسبت به اخبار جعلی منتشرشده درباره بررسی صلاحیت‌های داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری واکنش نشان داد. عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در توییتر خود نوشت: «این روز‌ها اخبار جعلی پیرامون بررسی صلاحیت‌ها زیاد منتشر می‌شود. برخی با گمانه زنی، برخی با خبر محرمانه، و برخی نیز با استناد به منابع آگاه و موثق! به این شایعات دامن می‌زنند. در این میان عده‌ای هم با تهدید شورای نگهبان سعی می‌کنند دمی خوش باشند!»

۲۰۵ نماینده مجلس خواستار تعقیب قضایی بیژن زنگنه شدند

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نامه ۲۰۵ نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهوری درباره کم کاری‌های وزارت نفت و ترک فعل زنگنه وزیر نفت را قرائت کرد.در بخشی از این نامه آمده است: اعلام می‌نماییم خسارات چند ده میلیارد دلاری در بندهای فوق الاشاره ناشی از ترک فعل آقای زنگنه وزیر نفت، غیر قابل گذشت و اغماض بوده و خسارات وارده به کشور به مراتب زیانبارتر از خسارات قرارداد کرسنت بوده که مستلزم تعقیب قضایی و رسیدگی عاجل قوه قضاییه می باشد. ملت عزیز ایران و نمایندگان ملت خواستار پاسخگویی شخص جنابعالی به عنوان رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم در خصوص خسارات عظیم وارده در پی فرصت سوزی و ترک فعل جناب زنگنه و جلوگیری آن جناب از واگذاری شتابزده و مشکوک طرح های روزهای پایانی دولت هستیم.

باران کوثری: اصرار دارم در تلویزیون نباشم

باران کوثری گفت: سریال کار کردن برایم آسان نیست و به جای سپری کردن مدت طولانی با یک نقش، ترجیح می دهم در نقش‌های متفاوت بازی کنم. مگر مثل «دندون طلا» یا «ملکه گدایان» بخواهم زمان طولانی با نقشم سپری کنم وگرنه اصراری به سریال بازی نکردن ندارم. منظورم البته سریال تلویزیونی نیست. آن را اصرار دارم حضور نداشته باشم نه در سریال نه در هیچکدام از برنامه‌‌هایش. ولی در پلتفرمها اگر نقش جذابی پیشنهاد بشود حتما بازی می کنم.»

طعنه روحانی به سعید جلیلی و احمدی نژاد

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهاشنبه در جلسه هیات دولت، با اشاره به مذاکرات وین گفت: حالا هم که می‌خواهیم تحریم را برداریم یک عده مرثیه می‌خوانند. عجیب است نمی‌شود آدم بگوید من هم به فکر مردم هستم اما وقتی تحریم می‌خواهد برداشته شود گریه و زاری بکند و مرثیه بخواند. مرثیه خوانی برای زندگی مردم توام با روضه خوانی برای برداشتن تحریم قابل جمع نیست. اگر شما به فکر مردم هستید خوب است که ما تحریم را بر می‌داریم چرا انقدر شما ناراحت هستید چرا از وین ناراحت هستید وین یک شهر و کشور دیگر است. می‌گویند چرا وین را رها نمی‌کنید. وین یک مرکزی هست که در آنجا مذاکره می کنند. وی تصریح کرد: این دولت چه بخواهند و چه نخواهند در هشت سال مذاکره ای نکرد الا اینکه موفق بیرون آمد شرایط این دولت با شرایط قبل فرق می‌کند. بعضی‌ها بودند نرفتند در مذاکره‌ای مگر اینکه قطعنامه‌ای علیه کشور گرفتند و آمدند. ما هیچ مذاکره ای انجام ندادیم مگر این که پایانش پیروزی بود.

پژمانفر: این فرد آبروی من را می برد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: مدتی است فردی با اسم بنده به اداره‌ها زنگ می‌زند و از آنها اخاذی می‌کند که باید با وی برخورد شود. حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی،گفت: متاسفانه نزدیک به ۷ ماه است که فردی با اسم بنده به اداره های مختلف زنگ می زند و اخاذی می کند. وی بیان کرد: بنده این موضوع را به دستگاه های امنیتی وحراست مجلس گفتم و تقاضای بنده این است که هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی هم به این موضوع ورود کند چرا که این فرد آبروی بنده را می برد. سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: بالاخره حسن شهرت هم دردسر دارد و برخی از حسن شهرت شما استفاده می کنند.

فریدون عباسی: از شورای نگهبان نمی ترسم

فریدون عباسی: من فکر نمی‌کنم به علت ترس از شورای نگهبان باشد چون بنده نترسیدم که امضا نکردم یعنی اگر این قاعده حاکم باشد بنده هم باید تا حدودی هوش و حواس دارم که آن را امضا کنم تا بنده را ردصلاحیت نکنند چراکه برای ریاست جمهوری هم ثبت نام کردم. بنده فکر نمی کنم چنین مسائلی هویت و سابقه ما را خدشه دار کند.

اصلاحات نمی تواند خودش را مبرا از عملکرد دولت روحانی بداند

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اکثر مدیرانی که در این دو دوره روی کار بودند هم اصلاح طلب هستند ادامه داد: اصلاحات نمی تواند خودش را مبرا از عملکرد دولت روحانی بداند. دولت هم اکنون در تلاش است در مذاکرات وین دستاوردی داشته باشد تا مانوری بدهد. اما مذاکرات وین دستاوردی برای اصلاح طلبان به ارمغان نخواهد آورد.نقوی حسینی افزود: البته این مذاکرات هم به نتیجه نمی رسد و استراتژی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین لغو تحریم ها است در صورتی که غرب در صدد تعلیق تحریم ها است. هر کسی نامزد اصلاح طلبان باشد میدان انتهابات ۱۴۰۰ را باخته چون مردم به هیچ وجه به اصلاح طلبان اعتماد نمی کنند و اقبالی هم نشان نمی دهند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: البته اصلاح طلبان ممکن است به دنبال نامزد اجاره ای بوده و با علی لاریجانی هم گفت‌وگو کرده باشند، اما لاریجانی هم باهوش است و به شرایط اصلاح طلبان واقف است و بعید می‌دانم با پرچم اصلاح طلبان به صحنه بیاید.به گفته این فعال اصولگرا، علی لاریجانی حتی در بین مردم هم رای ندارد و اگر زیر پرچم اصلاح طلبان هم برود شرایطش بدتر می شود. لاریجانی با این شرایط با آرم اصلاح طلبان وارد نخواهد شد. اما اصلاح طلبان به جهانگیری اقبال دارند و مابقی اصلاح طلبان بعید است از فیلتر شورای نگهبان رد شوند، زیرا دارای شرایط رجل سیاسی و مذهبی نیستند.

اعتدال و توسعه جانب لاریجانی را می‌گیرد یا جهانگیری؟

غلامعلی رجایی، از چهره‌های سیاسی نزدیک به هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با «نامه نیوز» با اشاره به اینکه « سمت و سوی روحانی و حزب او به سمت لاریجانی است» گفت: «اگر غیر از این بود جهانگیری نمی‌گفت که من حتی اختیار تغییر منشی خود را نداشتم».وی این حمایت و گرایش به سوی لاریجانی را به سود او ندانست و در توضیح چرایی آن، با اشاره به این نکته که «حزب اعتدال و توسعه به دکتر روحانی چسبندگی دارد» گفت: «طبیعتا فراز و فرود‌های دولت پای این حزب نوشته می‌شود کما اینکه پای اصلاح‌طلبان نوشته شد اگرچه که فاصله آنان با روحانی فاصله قابل قبولی است.»

وی تاکید کرد: «آقای روحانی به خاطر بد عمل کردن‌ها و بدبیاری‌ها عقبه سیاسی سابق را ندارد چه برسد که بخواهد از حزبی حمایت کرده و در نهادی مختلف از جمله دولت، مجلس و شورها تاثیرگذار باشد. دقت داشته باشید که خروج ترامپ از برجام ضربه سختی به دولت و روحانی زد. به اضافه اینکه فاصله گرفتن‌های بیخودی او از مردم و اتخاذ سیاست‌هایی که مردم را در تنگنا قرار داد مثل شکست سنگین مردم در بورس یا لطمه‌ای از افزایش سرسام‌آور قیمت مسکن و … خوردند به موقعیت آقای روحانی صدمات جدی زده است».رجایی همچنین گفت: «اعضای حزب و کسانی که اطراف آقای روحانی هستند هم نتوانستد در یک معادله و معامله مطلوب اصلاح‌طلبان را کنار خود داشته باشند. مصداقش آنکه بارها آقای واعظی گفت که اصلاح‌طلبان در پیروزی دولت روحانی نقش نداشته‌اند و باعث شد که آدم در سلامت تحلیلی آنها شک کند. این مسائل کافی است تا دریابیم که حزب روحانی به حاشیه می‌رود».

عوامل موثر در کناره‌گیری عارف از زبان یک اصلاح‌طلب

جلال جلالی‌زاده، عضو حزب اتحاد ملت به عوامل موثر در کناره‌گیری عارف اشاره کرد و گفت: « قاعدتا کاندیدایی که قصد حضور در صحنه رقابت‌های ریاست جمهوری را دارد، روی رفتار‌ها، اقدامات و همراهی همفکران و هم جناحی‌ها و هم حزبی‌های خودش حساب می‌کند. آقای دکتر عارف هم با توجه به اینکه سال‌ها در میان اصلاح‌طلبان بوده، معاون اول دولت اصلاحات و رئیس فراکسیون امید بوده و … انتظار داشت که نهاد اصلاح‌طلبان روی او اجماع کنند. احتمالا انتظار داشت که نهاد اجماع ساز اصلاح‌طلبان از او دعوت و حمایت کند. به نظر من عدم استقبال نهاد اجماع‌ساز موجب شد که او زمینه را برای ورود خود فراهم نبیند و دلسرد شود».وی افزود: «ضمن اینکه احتمالا پیش‌بینی کرده که اگر بدون حمایت اصلاح‌طلبان وارد عرصه شود، با استقبال مردم مواجه نشده و رای نیاور لذا تصمیم گرفته که قبل از ورود یا شکست خودش را کنار بکشد و هزینه مادی و معنوی را برای خود ایجاد نکند».

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: «ضمن اینکه تبلیغات منفی بر علیه آقای عارف زیاد بوده و مدام می‌گفتند که او در مجلس موضع‌گیری‌ها قوی نداشته یا عملکرد ضعیفی داشته است. همه این‌ها قطعا در تصمیم‌گیری عارف نقش داشته است».این نماینده پیشین مجلس همچنین گفت: «این را نیز در نظر داشته باشید که عارف در انتخابات دور اول آقای روحانی آمد و متاسفانه با حمایت از روحانی و کنار گذاشتن او هم به عارف ضربه زدند و هم به خودشان. ای کاش که همان موقع از عارف حمایت کرده‌بودند و این هزینه‌های سنگین به آنان تحمیل نمی‌شد. به نظر من آقای عارف از همان زمان قدر دل‌آزردگی داشت و باتوجه به همان تصمیم گرفت که این بار خودش را فدا نکند».وی در پاسخ به اینکه آیا این تصمیم عارف موجب خواهد شد که اگر اصلاح‌طلبان یا گزینه مورد حمایت آنان برنده انتخابات بود، عارف در دولت جایگاه ویژه‌ای داشته باشد؟ گفت: «این موضوع بستگی به نظر رئیس جمهور آتی دارد که باید دید که او درباره اینکه چقدر می‌تواند از آقای عارف و تجربیات او استفاده کند، چگونه می‌اندیشد. به نظر من البته آقای عارف بسیار خوش‌فکر، دلسوز و توانمند است و چه در ریاست دانشگاه تهران و چه در معاون اولی رئیس جمهور دلسوازنه انجام وظیفه کرده است».

تعدادی از نمایندگان مجلس با رئیسی دیدار کردند

عضو فراکسیون انقلاب مجلس از دیدار جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رئیسی خبر داد.محمود احمدی‌بیغش، نماینده مردم شازند از دیدار عصر امروز (چهارشنبه) تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با سید ابراهیم رئیسی در مجتمع سرچشمه تهران خبر داد.به گفته وی در این جلسه بالغ بر ۱۲۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور دارند.

موضوع فیلترینگ اینستاگرام و نامه‌ای که بلااثر شد

نامه صادر شده از سوی یکی از معاونین قضایی رییس کل دادگستری استان تهران مبنی بر فیلترینگ اینستاگرام، همان ساعت از سوی رئیس کل دادگستری استان تهران بلااثر شده است.در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی مبنی بر صدور نامه‌ای به منظور فیلترینگ اینستاگرام از سوی دستگاه قضا، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: پیش‌تر نامه‌ای از سوی جواد جاویدنیا یکی از معاونین قضایی رییس کل دادگستری استان تهران، در مورد فیلترینگ اینستاگرام صادر شده بود که بلافاصله در همان ساعات اولیه از سوی محمد جواد حشمتی رئیس دادگستری استان تهران بلااثر شده است.طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، اقدام جاویدنیا در نوشتن چنین نامه‌ای یک تخلف اداری و مداخله‌ای خارج از وظایف و اختیارات نامبرده بوده است.بنابراین گزارش، پس از اقدام رئیس کل دادگستری تهران در بلااثر کردن نامه فوق‌الذکر، نامبرده (جاویدنیا) به جهت انجام اقدام غیرقانونی، تحت تعقیب دادسرای انتظامی قضات قرار گرفته است.

ظریفیان: دولت لاریجانی دولت سوم روحانی نیست

غلامرضا ظریفیان، فعال و تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «آقای لاریجانی هیچگاه ادعای اصلاح‌طلبی نداشته است و اصلاح‌طلبان هم او را اصلاح‌طلب نمی‌دانند. اکنون سه طیف وجود دارند؛ نخست اصلاح‌طلبان دوم اصولگرایان و سوم اعتدالی‌ها که به نظرم آقای لاریجانی را باید در دسته سوم قرار داد و به دلیل عملکرد او به خصوص در دوران ریاست بر مجلس از سال۹۲ به این سو آقای لاریجانی یک نیروی اعتدالی است و حزب اعتدال و توسعه و بخش‌هایی از حزب کارگزاران سازندگی به او گرایش دارند».او ادامه داد: «نباید به دلیل وجود برخی اشتراک‌ها مانند آنکه هم اصلاح‌طلبان و هم اصولگرایان می‌گویند رژیم صهیونیستی غاصب و جنایتکار است تصور کنیم این دو جناح در همه امور اختلافی با هم ندارند و یکی هستند. ممکن است جناح‌ها در مبانی یکی باشند اما در راه‌ها متفاوت. هم اصلاح‌طلبان و هم اصولگرایان با براندازها مرزهای روشنی دارند اما در سیاست داخلی و خارجی یک‌سان فکر نمی‌کنند. درباره آقای لاریجانی هم همین طور است. حتما او با اصلاح‌طلبان برای مثال در حوزه سیاست خارجی اشتراک نظر دارد اما در کلیت شبیه به اصلاح‌طلبان نیست».

این فعال سیاسی درباره تفاوت‌های لاریجانی با روحانی بیان کرد: «آقای لاریجانی، روحانی نیست و دولت احتمالی او هم دولت روحانی نخواهد شد. البته آنها در این موضوع که هر دو از جناح اصولگرایی به سمت اعتدالی‌ها حرکت کرده‌اند، مشترک هستند و در سیاست خارجی هم تقریبا مانند هم فکر می‌کنند اما در سیاست داخلی و حوزه فرهنگ تفاوت دارند؛ به بیان دیگر آقای روحانی گرچه در حوزه فرهنگ و سیاست داخلی کار ویژه‌ای نکرد اما واقعا این دو حوزه را به اصولگرایان واگذار نکرد و این درحالی است که ممکن است آقای لاریجانی چنین کند. حتما از نظر چیدمان کابینه هم با هم تفاوت‌های زیادی دارند».

سعید محمد: آمده ام تا فضای انتخاباتی را «سه قطبی» کنم

جلسه مهم مسئولین ستاد سردار سعید محمد در اقصی نقاط کشور برگزار شد.محمد در این جلسه گفته است: “بعضی ها گفته اند این کاندیدای اقتدار گرا و نظامی آمده تا فضا رو دو قطبی کنه! ولی بداننداتفاقا ما اومدیم که فضا سه قطبی شود. از گرفتاری‌های نسل جدید تماشای دعوای تکراری‌هاست. امروز امید ایران، برهم زدن این بازی، تغییر نسل مدیریتی و تحول مبتنی بر دانش است.۴ ماه قبل از انتخابات استعفا دادم، این نشانه صداقت است خیلی‌ها هنوز سر کارهایشان هستند ولی من این فاصله را گرفتم تا آسیبی به سپاه نرسد.”

مهم‌ترین کار ویژه رییس جمهور از نظر جلیلی

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: مهمترین کارویژه رئیس جمهور این است که بتواند ماشین بزرگ دولت که حجم عظیمی از سرمایه‌های انسانی، امکانات و بودجه کشور را در اختیار دارد، کارآمد کند.سعید جلیلی در گفتگویی تصویری با موضوع بررسی «ماشین دولت» اظهار کرد: مهمترین کارویژه رئیس جمهور این است که بتواند ماشین بزرگ دولت که حجم عظیمی از سرمایه‌های انسانی، امکانات و بودجه کشور را در اختیار دارد، کارآمد کند. معیار کارآمدی ماشین دولت ، ” نتیجه” است نه فرایند. کارآمدی باید بر اساس “نتایج” ساختار اجرایی سنجیده بشود.وی در ادامه خاطرنشان کرد : حدود ۸۰ درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری در پرداخت حقوق کارمندان دولت و تهیه امکانات و .. می‌شود و صدها هزار کارمند شریف دولتی در اختیار شما هستند و سی سال از عمر خود را در این سیستم اداری می‌گذرانند. بنابراین «ماشین دولت» دستگاه بزرگی است که هزینه می‌کند و باید با بهترین بازدهی از آن نتیجه گرفت.

جلیل تاکید کرد: اگر دولت می‌خواهد این ماشین را به خوبی براند، باید در کنار سفرهای استانی رئیس جمهور، سفرهای وزارت‌خانه‌ای نیز شکل بگیرد؛ وزارت‌خانه ها به سراغ ادارات استانی بروند و از روند مطلوب عملکرد سیستمی اطمینان حاصل کنند.نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی با بیان اینکه دیجیتالی شدن داده‌ها به معنای الکترونیکی شدن دولت نیست، خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی پایگاه‌های اطلاعاتی، هوشمندسازی و فوق هوشمند سازی مراحل پس از الکترونیکی کردن داده‌هاست؛ اگر به مرحله فوق هوشمند سازی نرسیم یعنی دولت الکترونیکی نشده است.

توکلی: شورای نگهبان در روش خود تجدیدنظر کند

احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته شورای نگهبان باید در روش خودش تغییر ایجاد کند. حق مردم را حداکثری قبول داشته باشد و با دلیل روشنی ردصلاحیت کند. کسی که واجد شرایط نیست و اعتقاد ندارد، صلاحیت ندارد. گاهی سختگیری بیش ‌از اندازه می‌شود و گاهی هم تساهل در کار است. درمجموع باید تا جایی که امکان دارد، با تسامح برخورد کرد و افرادی که می‌توانند قدرت انتخاب به مردم بدهند، در صحنه حفظ شوند.

هاشمی: ممکن است برای همیشه از سیاست رسمی حذف شویم

محسن هاشمی رفسنجانی در یادداشتی با عنوان «چرا حضور؟!» به تشریح دلایل نام نویسی خود در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پرداخت و ضمن آن اذعان کرد: «اینک اصلاح‌طلبان در چالشی بزرگ قرار دارند که می‌تواند به تولدی دیگر و دوم خردادی دوباره یا به کمرنگ‌شدن و حذف آن‌ها از نهاد رسمی سیاست منجر شود؛ بدیهی است، با وجود همه کم‌لطفی‌ها و نامهربانی‌ها، روح اصلاح‌طلبی در تداوم حضور و امید جریان دارد. گفتمان اصلاح‌طلبی در اندیشه‌ورزی، علم‌جویی، تحول‌خواهی، صلح‌طلبی، تکثر، دموکراسی، آزادی بیان و شایسته‌سالاری، عدالت اجتماعی، کاهش فقر، بهبود سلامت، حفظ حقوق شهروندی و حفظ محیط زیست تجلی می‌یابد. امید است دولت رفاه و عدالت، با مشی میانه‌روی، افتخار و سعادت خدمت‌گزاری به مردمان قدردان این مرز و بوم را پیدا کند».هاشمی: ممکن است برای همیشه از سیاست رسمی حذف شویم

عملکرد لاریجانی تعیین می کند اصولگراست یا اصلاح طلب

قاضی زاده هاشمی درباره لاریجانی گفت: بنده نباید در این خصوص توضیح دهم، عملکرد خودشان مشخص می‌کند اصولگرا هستند یا اصلاح طلب.کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در امر ریاست جمهوری کسی نمی‌تواند بگوید من صلاحیت دارم. باید عموم مسائل کشور را بفهمد و لازم نیست در هر حوزه تخصص داشته باشد. کسی که می‌خواهد راهبر باشد باید شناخت درست از کشور داشته باشد، نگاه مشخص برای اصلاح آن مسائل داشته باشد، تیم و برنامه روشن داشته باشد و بتواند مجموعه ای از مدیران را بسیج کند، در سطح دولت ۵۵۵ فرد نیاز است و یک شبه هم این موضوع محقق نمی شود.

ضرغامی: کشور را بدون بودجه اداره می کنم

عزت الله ضرغامی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشته بنده با احترام به تمامی نامزدها و افرادی که در انتخابات ۱۴۰۰ حضور دارند، تأکید می‌کنم که هیچ خط قرمزی در انتخابات جز منافع کشور و مردم ندارم.این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری به اداره دولت بدون بودجه به عنوان یک پیشنهاد اشاره کرد و گفته این پیشنهاد را آقای عباسی مطرح و درباره جزئیات اجرای آن نکاتی دارد که می‌توان با استفاده از برنامه وی بسیاری از پروژه ها در دولت را بدون بودجه اداره کرد. این سؤال مطرح می‌شود که چگونه رئیس جمهور بدون بودجه می‌تواند کشور را اداره کند که در این زمینه می‌توان از این برنامه یادشده استفاده کرد؛ ما در این حوزه نظرات جدی داریم و من به همه مردم می‌گویم که این کار شدنی است.

زمان بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تمدید شد

سخنگوی شورای نگهبان از تمدید زمان بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم خبر داد.عباسعلی کدخدایی شامگاه امروز از تمدید زمان بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به مدت پنج روز دیگر خبر داد.کدخدایی عنوان کرد: با توجه به گزارش‌های کارشناسی و دقتی که اعضا دارند، روند بررسی‌ها همچنان ادامه دارد و هنوز به جمع بندی نهایی نرسیدیم و باید عرض کنیم که ما باید از پنج روز دوم مهلت هم استفاده کنیم.

پیش نویس متن توافق احیای برجام آماده شده است

نشست کمیسیون مشترک‌برجام در پایان دور چهارم گفتگوها پایان یافت. در نتیجه این رایزنی ها و نیز تلاش های هیات های کارشناسی طرف های درگیر در گفتگوها، پیش نویس متون تا حد زیادی تدوین و تنقیح شده و به مرحله ای رسیده است که جز برخی موارد اختلافی پیچیده که نیازمند تصمیم های سیاسی در پایتخت های کشورها است، بقیه بخش های متن تقریبا آماده است.نشست کمیسیون مشترک‌برجام در پایان دور چهارم گفتگوها پایان یافت. در این نشست که با حضور هیأت‌های ایران و کشورهای عضو برجام در محل گراندهتل وین برگزار شد، روسای هیات ها مروری بر پیشرفت های حاصله در دور چهارم و آخرین وضعیت متن ها کرده و به تبادل نظر در خصوص مسیر پیش رو پرداختند.

هیات ها با اشاره به متن های تهیه شده که در نتیجه نشست های متعدد دوجانبه و چندجانبه در سطوح مختلف حاصل شده اند، از وضعیت کلی مذاکرات و مسیر طی شده اظهار رضایت کردند و بر ضرورت حفظ شتاباهنگ کنونی در ادامه گفتگوها تاکید کردند.گفتنی است در دو هفته اخیر، مذاکرات و رایزنی های مختلف میان هیات ها چه در سطوح معاونین و چه در سطوح کارشناسی به صورت فشرده در جریان بود؛ از جمله ساعاتی پیش از برگزاری کمیسیون، گروه کارشناسی لغو تحریم ها و گروه کارشناسی تمهیدات اجرایی با حضور هیات های همه کشورهای عضو برجام در‌یک نشست مشترک تلاش کردند تا حد ممکن متون پیش نویس را برای ملاحظه روسای هیات ها و سپس گزارش به پایتخت ها آماده کنند.در نتیجه این رایزنی ها و نیز تلاش های هیات های کارشناسی طرف های درگیر در گفتگوها، پیش نویس متون تا حد زیادی تدوین و تنقیح شده و به مرحله ای رسیده است که جز برخی موارد اختلافی پیچیده که نیازمند تصمیم های سیاسی در پایتخت های کشورها است، بقیه بخش های متن تقریبا آماده است.هیات ها در پایان این دور از گفتگوها عازم پایتخت های خود شدند.قرار است دور دیگر گفتگوها هفته آینده مجددا از سر گرفته شود.

واکنش جبهه اصلاحات ایران به اظهارات کدخدایی درباره مشارکت پایین انتخاباتی

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران در توئیتی نوشت: سخنگوی شورای نگهبان: «مشارکت احتمالی پایین در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ هیچ مشکل حقوقی ایجاد نخواهد کرد و اعتبار و مشروعیت آن همچنان پابرجاست.»آذر منصوری ادامه داد: این یعنی فتح آرام آرام‌ِ همه سنگرهایی که می تواند تجلی ⁧ #حاکمیت_ملی⁩ باشد که در نوع خود بزرگترین تهدید برای امنیت و منافع ملی ایران است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*