۸ دلیل علمی تکان دهنده برای ننوشیدن آب در حالت ایستاده
کارشناسان با ۸ دلیل تکان دهنده علمی به این سوال که چرا نباید آب را در حالت ایستاده نوشید، پاسخ دادند.
به گزارش سایت متروز، حتما شنیدهاید که گفته میشود بدن در روز نیاز به دریافت آب لازم به میزان ۸ لیوان دارد تا بتواند شادابی و سلامت خود را داشته باشد، اما آیا صرف نوشیدن ۸ لیوان آب در روز کافی است؟
کارشناسان معتقدند شرایط نوشیدن آب مهم است. برخی از کارشناسان دریافتهاند این دیدگاه قدیمی در مورد نوشیدن آب که بهتر است حتما بنشینید، میتواند دلیل علمی داشته باشد؛ در واقع توصیه میشود برای داشتن یک زندگی سالم این دیدگاه به کار گرفته شود.
به گفته متخصصان برای استفاده حداکثری از آبی که مینوشید بهتر به جای آنکه آن را در حالت ایستاده و با عجله بنوشید، بنشینید و آب را در جرعههای کوچک قورت دهید.
در اینجا چند دلیل علمی تکان دهنده در مورد اینکه چرا نباید در حالت ایستاده آب بنوشیم، ارائه شده است؛
۱. نوشیدن آب در حالت ایستاده میتواند باعث آرتروز شود
۲. هنگام ایستادن آب به دیواره معده پاشیده میشود
۳. نوشیدن آب در حالت ایستاده باعث بقای حس تشنگی میشود
۴- نوشیدن آب در حالت ایستاده بلاعث ایجاد سوءهاضمه دائمی میشود
۵. کلیه شما در حالت ایستاده آب را به درستی فیلتر نمیکند
۷. نوشیدن آب در حالت ایستاده باعث ایجاد زخم و سوزش معده میشود
۸- هنگام نوشیدن آب در حالت ایستاده، دچار تنش اعصاب میشوید
فواید خوردن عسل سیاه و مضرات زیاده روی در مصرف آن
مصرف عسل سیاه فواید زیادی برای سلامت بدن دارد و از سرطان جلوگیری میکند اما زیاده روی در مصرف آن هم میتواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد.
به گزارش العالم، عسل سیاه منبع مهمی از مواد معدنی، ویتامینها و کلسیم است که فواید زیادی برای بدن انسان فراهم میکند و با وجود این فواید ممکن است باعث صدمه به سلامتی شود.
مضرات مصرف بیش از حد عسل سیاه
۱- مصرف بیش از حد عسل سیاه منجر به تغییر مداوم سطح قند خون میشود و دیابتیها آسیب جدی وارد میکند.
۲- ممکن است باعث اسهال و مشکلات گوارشی شود.
۳- افراد مبتلا به روده عصبی یا تحریک پذیر، پس از مصرف ممکن است احساس ناراحتی کنند.
فواید خوردن عسل سیاه در مقادیر کم
۱- منبع مهم آنتی اکسیدان ها
۲- خوردن عسل سیاه به مقدار کم به کنترل سطح قند خون به طور کلی و به ویژه برای بیماران دیابتی کمک میکند.
۳- برخی مطالعات نشان میدهد که عسل با تحریک بدن برای ترشح هورمون تستوسترون ممکن است باعث بهبود باروری در مردان شود.
۴- عسل سیاه حاوی مقادیر زیادی کلسیم است که به تقویت استخوانهای بدن انسان کمک میکند.
۵- عسل سیاه سلامت قلب و سطح فشار خون را حفظ میکند، زیرا حاوی پتاسیم است.
۶- با سرطان مبارزه میکند، زیرا حاوی آنتی اکسیدان است.
مطالعات نشان می دهد؛
مولتی ویتامین ها و اُمگا ۳ خطر کووید ۱۹ را در زنان کاهش می دهد
نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا۳، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکن است خطر کووید ۱۹ را حداقل در میان زنان کاهش دهد.
به گزارش ساینس دیلی، اما یافتهها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکملهای ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط است.
به گفته محققان، از ابتدای بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکملهای غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.
مکملهای غذایی میتوانند به حمایت از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکملهای خاص ممکن است با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند مشخص نیست.
ازبین بردن خالهای بزرگ با روشهای طبیعی
با استفاده از چند راه حل ساده و طبیعی میتوان از خالهای آزار دهنده روی پوست خود خلاص شد.
به گزارش العالم، برخی از خانمها از ظهور خال بزرگ روی پوست خود خجالت میکشند و به دنبال راه حلی برای رفع این مشکل هستند. در این گزارش یک راه حل ساده و ریشهای را به شما ارائه میدهیم.
– هنگام شب، مقداری سیر له شده را روی خال خود قرار داده و روی آن را با یک تکه پنبه یا نوار پزشکی کوچک بپوشانید و صبح آن را بشویید و این روش را به صورت روزانه تکرار کنید.
– روزانه یک تکه پنبه را با سرکه سیب خیس کنید و به مدت یک ساعت روی خال قرار دهید و سپس آن را با آب گرم بشویید.
– قطرههای روغن کرچک را روی خال ماساژ دهید و این کار را تکرار کنید تا کاملا از بین برود، همچنین میتوانید از روغن درخت چای استفاده کنید.
– قطرات آب گریپ فروت که غنی از ویتامین C است را نیز میتوانید روی خال بریزید و چندین بار در روز تکرار کنید.
یافته محققان کانادایی؛
زایمان سزارین با بروز آلرژی غذایی در کودکان مرتبط است
محققان دریافتند بین زایمان به شیوه سزارین، میزان پایین میکروبیوم های روده و حساسیت به بادام زمینی در نوزادان ارتباط وجود دارد.
به گزارش ساینس دیلی، «آنیتا کوزیرسکی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلبرتا کانادا، در این باره میگوید: «تشخیص اینکه چه چیزی خطر حساسیت غذایی را افزایش میدهد مهم است چراکه در این صورت میتوان پیش بینی کرد کدام نوزادان مبتلا به بیماری آسم یا سایر انواع آلرژیها میشوند.»
در این مطالعه، باکتریهای روده ۱۴۲۲ نوزاد از طریق آزمایش مدفوع آنان در سه یا چهار ماهگی و مجدداً در یک سالگی مورد بررسی قرار گرفت.
آنها به چهار نوع رشد باکتریایی پی بردند که یکی از آنها این بود که نوزادان همواره دارای میزان پایین Bacteroides بودند، باکتریهای که در رشد سیستم ایمنی بسیار مهم است. اما این الگو در مورد کودکان متولدشده به شیوه سزارین خیلی شایع نبود.
این نوزادان در سن یک و سه سالگی از لحاظ واکنش به انواع مواد آلرژی زا نظیر تخم مرغ، شیر و بادام زمینی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
نتایج نشان داد نوزادان دارای میزان پایین Bacteroideها سه برابر بیشتر با خطر ابتلاء به حساسیت به بادام زمینی در سن سه سالگی روبرو بودند. و این خطر در مورد نوزادان متولد شده از مادران آسیایی تبار ۸ برابر بود.