چای به
-
مواد لازم
- به خشک ۲ قاشق غذاخوری
- آب جوش به میزان لازم
- دانه هل، دارچین، لیموی تازه و زعفران دلخواه
طرز تهیه چای به
به خشک را هم می توانید به صورت آماده از مغازه تهیه کنید و یا اگر دوست دارید به های سالم و خوش رنگ تری داشته باشید به روشی که برایتان خواهم گفت خیلی راحت می توانید خودتان در خانه تهیه کنید.
مرحله اول:
برای تهیه چای به، ابتدا کار خود را با شستن چند عدد به آغاز کنید. سپس به ها را ۴ برش بزرگ بزنید و بعد به ها را درشت رنده کنید.
مرحله دوم:
در این مرحله لازم است که رطوبت به های رنده شده گرفته شود. برای این کار به های رنده شده را به مدت ۲ روز درون یک سینی بزرگ قرار دهید تا رطوبت به ها کم شود. همچنین می توانید به ها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند. بهتر است که فاصله به های رنده شده از هم زیاد باشد تا بهتر خشک شده، تغییر رنگ پیدا کنند و تیره رنگ شوند.
مرحله سوم:
بعد از این که به ها کاملا خشک شدند، یک تابه نچسب با اندازه مناسب را روی گاز بگذارید تا خوب گرم شود و بعد به های رنده شده را داخل تابه بریزید و بدون روغن مدام آن ها را هم بزنید تا خوب تیره رنگ شوند. اگر در این مرحله به ها را به اندازه کافی تفت ندهید موقع دم کردن چای، به رنگ نمی دهد.
مرحله چهارم:
بعد از اینکه به ها را خوب تفت دادید و خوب تیره رنگ شدند، حالا برای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری از به خشک را داخل قوری بریزید. اگر دوست داشتید برای خوش عطر و خوش طعم تر شدن چای، به آن دانه هل بدون پوست یا چوب دارچین اضافه کنید. دقت کنید اگر از پودر دارچین استفاده کنید رنگ چایی کدر خواهد شد. وقتی تمام مواد خشک را داخل قوری ریختید آب جوش را هم به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه خوب دم بکشد و به های خشک به آب جوش رنگ دهند.
چای به خوشمزه شما آماده است. اگر دوست داشتید می توانید موقع نوشیدن دمنوش به کمی زعفران یا آبلیموی تازه به چای به اضافه کنید.