سیب زمینی تنوری
-
مواد لازم
- سیب زمینی ۴ عدد
- نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
طرز تهیه
روش اول: سیب زمینی تنوری با پنیر و جعفری
۱- سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آن ها را با پوست به ابعاد و شکل دلخواه برش بزنید.
۲- سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید و به همراه کمی نمک و آب به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
۳- بعد از آن که سیب زمینی ها به مدت ۱۰ دقیقه جوشیدند، آن ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
۴- روی سیب زمینی ها نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، روغن زیتون، جعفری خرد شده و کمی پنیر پارمزان بریزید و آن ها را طعم دار کنید.
۵- روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و آن را کمی با روغن زیتون چرب کنید.
۷- سیب زمینی ها را با سس دلخواه تان سرو کنید.
روش دوم: سیب زمینی تنوری شکم پر
۱- سیب زمینی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
۲- به سیب زمینی ها نمک بزنید، آن ها را داخل فویل بپیچید و داخل فر ۲۳۰ درجه مستقیم روی طبقه فر قرار دهید تا بپزند. زمان پخت بستگی به سایز سیب زمینی ها دارد اما معمولا بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه زمان کافی است. بهتر است بعد از نیم ساعت به کمک کاردک سیب زمینی ها را بچرخانید.
۴- داخل هر برش سیب زمینی، کمی کره ی آب شده بمالید و آن را از ژامبون خرد شده، فلفل دلمه ای و پنیر ورقه ای پر کنید.
۵- مجددا سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر داخل آن کاملا آب شود.
۶- سپس به دلخواه مجددا کمی کره ی آب شده روی سیب زمینی ها بریزید و آن را به دلخواه سرو کنید.