سوپ مرغ ایتالیایی
-
مواد لازم
- کره یا روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
- هویج نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
- ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
- سیر رنده شده ۴ حبه
- قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
- آرد همه منظوره ۱/۳ فنجان
- آب مرغ ۳ فنجان
- شیر ۲ فنجان
- مرغ پخته و خرد شده ۳ فنجان
- سیب زمینی نگینی خرد شده ۴۵۰ گرم
- ذرت تازه یا منجمد ۱ فنجان
- نخود فرنگی تازه یا منجمد ۱ فنجان
- ادویه ایتالیایی( اختیاری) ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود ۶ تا ۷ دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.
آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است.
سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید. این سوپ مجلسی و خوش طعم را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.
ادویه ایتالیایی
مرزنگوش خشک ۲ قاشق . رزماری خشک ۲ قاشق . مریم گلی ۱ قاشق
طرز تهیه: تمام پودرها را در میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه باهم مخلوط کنید. از این ادویه می توانید در تهیه ی انواع پاستا و غذاهای ایتالیایی استفاده کنید.
نکته: می توانید از پودر فلفل قرمز هم در این دستور استفاده کنید. می توانید با رعایت نسبتها، این ادویه را در مقیاسهای بزرگتر درست کنید.