شیرینی گل مینا
مواد لازم
-
- کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۸۰ گرم
- پودر کاسترد یا آرد ۱ قاشق غذا خوری
- آرد ۱۳۰ گرم
- آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- همه ی مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در کاسه ای، کره و پودر قند را بریزید و با استفاده از یک لیسک با هم هم بزنید. سپس زرده ی تخم مرغ و وانیل را نیز به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاسترد و آرد ذرت را هم به آن ها افزوده و با سایر مواد مخلوط کنید.
۳- خمیر به دست آمده را با وردنه باز کنید و آن را آماده ی قالب زدن کنید. قالب شیرینی گل مینا را بردارید، آن را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید.
۴- برای دو رنگ شدن شیرینی گل مینا، ۱/۴ خمیر را بردارید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید. سپس خمیر را پهن کرده و با قالب کوچک گل مینا قالب بزنید. آن ها را روی شیرینی های گل مینای ساده قرار دهید.
نکات کلیدی طرز تهیه شیرینی گل مینا دو رنگ
– برای آن که خمیر شیرینی خوب قالب بخورد، قالب شیرینی گل مینا را ابتدا در آرد فرو کنید و بعد با استفاده از آن خمیر را قالب بزنید.
– بعد از ۱۰ دقیقه به شیرینی ها سر بزنید. اگر پخته شده بود آن ها را از فر خارج کنید.
– به جای کره می توانید از مارگارین، روغن جامد و یا روغن صاف قنادی استفاده کنید.
– برای خوش طعم تر شدن و روشن رنگ تر شدن شیرینی های گل مینا می توانید از زعفران استفاده کنید. رنگ های خوراکی مجاز هم می توانند در رنگی شدن بیشتر شیرینی به شما کمک کنند. کافی است چند قطره از رنگ مورد نظر خود را داخل خمیر شیرینی گل مینا بریزید و بعد قالب بزنید.
– بهتر است بعد از درست کردن خمیر آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد آن را با وردنه باز کنید و قالب بزنید.
– از آن جایی که خمیر شیرینی گل مینا به ورز دادن احتیاجی ندارد، می توانید به جای هم زدن مواد با دست، از غذاساز و یا میکسر برای هم زدن مواد استفاده کنید.
– شیرینی گل مینا خیلی زود می پزد و به مدت زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. در نتیجه می توانید از ماکروفر نیز برای درست کردن آن استفاده کنید.
– برای تزیین شیرینی گل مینا می توانید از مروارید خوراکی استفاده کنید. کافی است وسط هر گل یک مروارید خوراکی قرار دهید.
– می توانید ترتیب رنگ های شیرینی گل مینا را عوض کنید. به این صورت که آن قسمت از خمیر را که به آن پودر کاکائو اضافه کردید را با قالب شیرینی گل مینای بزرگتر، و خمیر ساده را با قالب کوچک تر برش بزنید تا ترکیب رنگ شیرینی هایتان متنوع تر شود.
– شیرینی گل مینا به دلیل خشک بودن ماندگاری زیادی دارد. کافی است شیرینی های باقی مانده را داخل ظرف در دار قرار دهید و در جای خشک نگهداری کنید.