آخرین خبر :

اخبار علمی/تلاش دانشمندان برای یافتن داروی ضدکرونا با استفاده از آنتی‌بادی شتر

تلاش دانشمندان برای یافتن داروی ضدکرونا با استفاده از آنتی‌بادی شتر

دانشمندان در تلاش هستند تا با دریافت برخی آنتی بادی‌های بدن شتر راهی برای درمان بیماری کووید ۱۹ پیدا کنند.

به گزارش  الجزیره، مارکو ونوزی، محقق به همراه دو تیم تحقیقاتی از سانفرانسیسکو و نیویورک بر روی تولید دارو‌های احتمالی بیماری ناشی از ویروس کرونا کار می‌کند. مجله فرانسوی پوینت اعلام کرد که برخی از این دارو‌های احتمالی به آنتی بادی‌های موجود در بدن شتر اتکا دارد.

افراد عینکی کمتر کرونا می‌گیرند

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد افراد عینکی ۳ برابر کمتر از دیگران به بیماری کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند.

به گزارش ایندیپندت در مطالعه‌ جدید دانشمندان هندی مشخص شد افرادی که عینک می‌زنند ۳ برابر کمتر از دیگران به کرونا  مبتلا می‌شوند.

در مطالعه دانشمندان هندی ۳۰۴ نفر (۲۲۳ مرد و ۸۱ خانم) مورد بازرسی قرار گرفتند. این افراد که بین ۱۰ تا ۸۰ سال سن داشتند بیش از دو هفته در یکی از بیمارستان‌های هند بستری بودند و همه آن‌ها علائم بیماری کرونا را داشتند. در این میان فقط ۱۹ درصد افراد اعلام کردند که عینک می‌زدند.

محققان اعلام کردند شرکت کنندگان در این آزمایش به طور میانگین در هر ساعت ۲۳ بار صورت خود را لمس می‌کنند و در هر نیم ساعت ۳ بار تماس بین چشم‌ها و دست افراد برقرار می‌شود.

به گفته محققان هندی‌ استفاده طولانی مدت از عینک ممکن است از لمس و مالش مکرر چشم جلوگیری کرده و به این ترتیب مانع از انتقال ویروس کرونا به بدن فرد از طریق چشم‌ها شود.

اگر تمام شب بیدار بمانیم چه بلایی سر مغزمان می‌آید؟

به گفته دانشمندان بیدار ماندن افراد در تمام شب می‌تواند تغییرات چشمگیری در ماده سفید مغز به وجود آورد.

به گزارش ساینس آلرت، دانشمندان علوم مغز و اعصاب پیامد‌های احتمالی بیدار ماندن در طول شب برای سلامتی انسان را بررسی کردند.

دانشمندان در مطالعه خود ۲۱ جوان سالم را برای انجام برخی آزمایش‌های تصویربرداری (DTI) که نشان دهنده سلامت دستگاه عصبی است، به کار گرفتند.

داوطلبان به مدت ۲۳ ساعت بیدار بودند و به منظور حفظ کنترل و تعادل، به آن‌ها اجازه استفاده از الکل، کافئین و یا نیکوتین داده نشد و قبل از معاینه DTI مجاز به مصرف چیزی نبودند که تغییرات چشمگیری در ماده سفید مغز آن‌ها پس از یک شب بی خوابی مشاهده شد و محققان دریافتند که کمبود خواب با شیوع کنتراست جزئی مرتبط است.

به عبارت دیگر، شرایط شبکه‌های “ارتباطی” درون مغز وخیم می‌شود؛ چیزی که خودتان هم می‌توانید پس از یک شب بی خوابی و با تلاش برای جمع کردن حواستان احساس کنید.

در این تحقیقات تغییراتی در سراسر مغز از جمله جسم پینه ای، ساقه مغز، تالاموس و مجاری قدامی، گیجگاهی و جداری مشاهده شد.

مغز

توربیورن الوساچن، نویسنده اصلی گزارش می‌گوید: فرضیه من این است که اثرات ناشی از بی خوابی بر ریز ساختار ماده سفید مغز کوتاه مدت بوده و پس از یک تا چند شب خواب طبیعی کاهش می‌یابد. با این حال، می‌توان فرض کرد که نارسایی مزمن خواب ممکن است منجر به تغییرات طولانی مدت در ساختار مغز شود.

به گفته محققان دو نفر از افراد شرکت کننده در این آزمایش، تغییرات مغزی مشابه دیگران را بروز ندادند که این نشان می‌دهد ممکن است بدن برخی از ما نسبت به بی خوابی مقاوم‌تر باشد.

محققان ایتالیایی در سال ۲۰۱۷ دریافتند که مغز هنگامی که خواب کافی ندارد، به معنای واقعی کلمه شروع به خوردن خود می‌کند.

هضم‌کننده‌های طبیعی

گیاهان مفید برای گوارش در طب آیورودیک

گوارش فقط پروسه‌ای نیست که طی آن غذا تجزیه شده و انرژی و مواد مغذی ضروری بدن تأمین شود، بلکه یک سیستم گوارش سالم و خوب، کلید یک زندگی طولانی و به دور از بیماری‌هاست. در ادامه به سیزده گیاه در طب آیورودیک اشاره می‌کنیم که گفته می‌شود می‌توانند در تقویت فرایند گوارش بسیار خوب عمل کنند.
گیاهان دارویی

استرس‌های روزمره، سبک زندگی بی‌تحرک و عادات غذایی ناسالم مثلاً بی‌نظمی زمان وعده‌های غذایی، پُرخوری کردن یا با عجله غذا خوردن باعث می‌شوند سیستم گوارش ما عملکرد مناسبی نداشته باشد و سلامت آن به خطر بیفتد. در نتیجه ما با علائمی مانند نفخ، گاستریت، بدهضمی، شکم‌درد و اسهال و دیگر مشکلات گوارشی روبرو خواهیم شد. گوارش نقش بسیار قابل توجهی در تعیین سالم یا ناسالم بودن بدن ما دارد.
گوارش فقط پروسه‌ای نیست که طی آن غذا تجزیه شده و انرژی و مواد مغذی ضروری بدن تأمین شود، بلکه یک سیستم گوارش سالم و خوب، کلید یک زندگی طولانی و به دور از بیماری‌هاست. در ادامه به سیزده گیاه در طب آیورودیک اشاره می‌کنیم که گفته می‌شود می‌توانند در تقویت فرایند گوارش بسیار خوب عمل کنند.

زیره

تخم شنبلیله

دانه هِل

زنجبیل

زردچوبه

میخک

دارچین

فلفل سیاه

 

دانه‌های رازیانه

گودوچی

آمالاک

آشواگاندا یا جینسینگ هندی

سیر

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*