کیبه سیب زمینی
-
مواد لازم
- نان سوخاری خرد شده ۲ عدد
- کره ذوب شده ۴ قاشق
- سیب زمینی متوسط ۶ عدد
- نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن ۲ قاشق
- پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- قرص عصاره مرغ خرد شده ۲ عدد
- بادام پرک تست شده ۲ قاشق
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- پنیر پیتزا یا پارمزان به دلخواه
طرز تهیه کیبه سیب زمینی
۱- فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- سیب زمینی ها را بجوشانید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پس از اینکه خنک شدند، پوست آنها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آنها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز ها را تقریبا ۲ دقیقه در ان تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. عصاره گوشت را در ۲ قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم بپزید تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۴- یک قالب کمربندی یا تابه گرد بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخهواه کمی پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. ۲ قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آخ بمالید و پودر سوخاری را روی آن پخش کنید. ۲ قاشق کره باقی ماده را روی پودر سوخاری بپاشید.
۵- قالب را در به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پودر سوخاری روی کیبه ترد و طلائی رنگ شوند.