کوبیده مرغ تابه ای
-
مواد لازم
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- زعفران ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- کره ۲۰ گرم
- گوجه برای سرخ کردن به دلخواه
طرز تهیه
روش اول: پهن کردن داخل تابه
۱- سینه ی مرغ را با پیاز چرخ کرده و به آن زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید. سپس همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط کنید، آن ها را داخل کاسه ای ریخته و روی آن را بپوشانید . سپس مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدهید.
۲- کف تابه را چرب کنید و مواد را کف تابه پخش کنید. سپس به کمک کفگیر چوبی آن را به اندازه ی دلخواه تقسیم کنید.
۳- با شعله ی متوسط یک طرف کبابها را حدود ۱۵ سرخ کنید. سپس آن ها را برگردانید و روی کباب کره بمالید. سپس حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۴- کباب ها را به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
روش دوم: به سیخ کشیدن
۱- بعد از ترکیب مواد به روش قبلی و استراحت کردن آن حدود یک ساعت، آن ها را دانه دانه با استفاده از سیخ های چوبی یا فلزی کوچک به سیخ بکشید. هر بار که کباب ها را سیخ کردید با کمى آب دستتان را خیس کنید تا مایه ی کباب به دستتان نچسبد.
۲- یک تابه ى بزرگ را روى حرارت گذاشته و کمى روغن و کره و یک قاشق زعفران آب کرده داخل آن بریزید.
۳- سیخ های کوچک کباب را داخل تابه بچینید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
۴- کوبیده مرغ تابه ای آماده است. آن را به دلخواه سرو و نوش جان کنید.