مصرف بیش از اندازه نارنگی ممکن است در برخی از افراد باعث ایجاد مشکلات جدی شود.
به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پزشک علوم تغذیه و استاد مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژیک الگا گریگوریان اظهار کرد: احتمال دارد که مصرف نارنگی برای مبتلایان به آلرژی و افرادی که از چاقی، دیابت یا بیماری های دستگاه گوارش رنج می برند مضر باشد.
او افزود: در نارنگی مقدار زیادی فروکتوز است که به واسطه آن سرشار از کربوهیدراتهای ساده هستند و به سرعت جذب میشوند. این نوع از مرکبات با خاطر بوی خود روی سیستم عصبی تاثیر گذاشته و باعث بهبود روحیه میشوند.
در عین حال باید در مصرف نارنگی تعادل را رعایت کرد و همچنین افرادی که دیابت یا اضافه وزن دارند از خوردن آن به طور کامل امتناع کنند. نمیتوان بیشتر از دو عدد در روز نارنگی خورد و باید دانست که این محدودیت برای همه به خصوص کودکان وجود دارد.