رست بیف
-
مواد لازم
- گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- برگ بو ۳ برگ
- زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم
- قارچ ۵۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- آب لیمو تازه به مقدار لازم
- پنیر ورقه ای به مقدار لازم
- سس:
- خیار شور ۵ عدد
- سس خردل ۲ قاشق
- سس مایونز ۳ قاشق
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه رست بیف
۱- ابتدا گوشت گوساله را به همراه یک پیاز و ۳ برگ بو داخل قابلمه ریخته و به آن مقداری آب اضافه کنید. به اندازه ای که روی گوشت ها را بگیرد. زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه را نیز به گوشت اضافه کنید تا همراه با این ادویه ها بپزد. بعد از پخته شدن گوشت به آن نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به همراه این مواد بپزد.
۲- بعد از آن که گوشت کاملا پخت، آن را خلال خلال (یا به اصطلاح ریش ریش) کنید. می توانید گوشت های پخته شده را با پشت چنگال له کنید.
۳- قارچ ها را خرد کرده و به همراه مقداری کره روی حرارت زیاد تفت دهید. کمی آب لیموی تازه روی قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند. کمی نمک به قارچ ها اضافه کنید.
۶- مواد را روی حرارت متوسط با هم تفت دهید تا مزه دار شوند. کمی زعفران دم کرده به آن ها اضافه کنید.
۷- فلفل دلمه ای را که از قبل خرد کرده اید به رست بیف اضافه کنید و آن ها را نیز تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
۸- بعد از آن که رست بیف آماده شد، چند ورق پنیر ورقه ای روی آن قرار دهید. سپس آن را چند دقیقه داخل ماکروفر بگذارید تا پنیر آب شود.
۹- رست بیف را به همراه مخلفات مثل گوجه، خیارشور، چیپس خلالی، کاهو و سس فرانسوی سرو کرده و نوش جان کنید.
سس مخصوص رست بیف
۱- اگر به سس فرانسوی دسترسی ندارید می توانید سس رست بیف را خودتان درست کنید. خیار شور را به شکل نگینی ریز خرد کنید. به آن سس مایونز، سس خردل و کمی آب لیمو ترش اضافه کنید. می توانید از کمی سس تند مانند سس تاباسکو نیز استفاده کنید. همه ی مواد را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. این سس خوشمزه را به همراه رست بیف سرو کنید.