چاقالهبادام دیگر تقریبا رو به تمامشدنش است و حالا که دیگر ریز نیست و بزرگ شده، میتوانیم از آن در تهیه خورشت استفاده کنیم؛ خورشت چاقالهبادام.
چاقالهبادام دیگر تقریبا رو به تمامشدنش است و حالا که دیگر ریز نیست و بزرگ شده، میتوانیم از آن در تهیه خورشت استفاده کنیم؛ خورشت چاقالهبادام.
مواد لازم:
- چغاله بادام: ۵۰۰ گرم
- گوشت خورشی: ۷۰۰ گرم
- پیاز خلالی شده: ۲ عدد بزرگ
- جعفری تازه: ۳۵۰ گرم
- نعنای تازه: ۱۵۰ گرم
- آب لیموترش و آب غوره: ۱/۲ فنجان
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
۲. در حین تفت دادن پیاز، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود. چوب انتهایی چاغالهها را در بیاورید و آن را به همراه گوشت خرد شده به پیاز داغ اضافه کنید.
۳. همه مواد را با هم تفت دهید. بعد یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک و فلفل هم داخل آن بریزید. حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.
۴. در فاصله پختن خورش، نعنا و جعفری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید.
۵. در نیم ساعت آخر آب لیمو و آب غوره را به خورشت اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
۶. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد.