تاریخ تولد دقیق رهبر انقلاب به روایت خودشان
کاربران فضای مجازی به مناسبت سالروز تولد حضرت آیت الله خامنهای با انتشار مطالبی در فضای مجازی تولد رهبر معظم انقلاب را تبریک گفتند. امروز ۲۹ فروردین ماه، مصادف با سالروز تولد حضرت آیت الله خامنهای، رهبر انقلاب است. البته تاریخ تولد رهبر انقلاب در شناسنامه روز ۲۴ تیر ثبت شده، اما ایشان در یکی از دیدارهایشان فرمودند که تاریخ تولد صحیحشان روز ۲۹ فروردین است. حضرت آیت الله خامنهای در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۱۳۱۸ در مشهد به دنیا آمدند.حضرت آیت الله خامنهای در خانوادهای روحانی بدنیا آمدند. پدر و پدربزرگ ایشان، از روحانیان آذری مقیم نجف بودند که از تفرش به آذربایجان هجرت کرده بودند. رهبری در پیش از انقلاب سابقه مبارزه با رژیم شاه را در کارنامه زندگی شان دارند. ایشان پس از انقلاب با رای مردم به ریاست جمهوری برگزیده شدند و سالها بعد پس از رحلت امام توسط مجلس خبرنگان برای رهبری انتخاب شدند. هدایتهای هوشمندانه حضرت آیت الله خامنهای در حوادث گوناگون کشور مثال زدنی و کم نظیر بوده است.
نماینده رشت: پسا کرونای وحشتناکی داریم
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: باید شرایط دولت و کشور را در نظر بگیریم، ما کشوری با اقتصاد ضعیف هستیم و باید بین سلامت و اقتصاد تعادل برقرار کرده و به گونهای در میان این دو حرکت کنیم که اقتصاد ما دچار فروپاشی نشود. یک زمانی شخصی مثل «ترامپ» میگوید با تعطیلی مخالف است که یک میلیارد دلار ضرر شخصی کرده و نشان میدهد به دنبال منافع شخصی خودش است، اما واقعا رئیسجمهور و دولت ایران به داستانها و مسائل پساکرونا فکر میکنند. وی ادامه داد: ما در پساکرونا نرخ بالای بیکاری داریم که در دنیا چیزی حدود ۱۰۰ میلیون بیکار وجود خواهد داشت، پیشبینی میشود حدود یک میلیون نفر آنها در ایران باشند، ما در حال حاضر بین ۳ تا ۵ میلیون بیکار داریم، در نظر بگیرید اگر یک میلیون بیکار، آن هم از جمعیت فعال کشور به آن اضافه شود، چه شرایطی به وجود میآید. در حال حاضر استان تهران و اصفهان نرخ بیکاری که در حال به وجود آمدن است را به ترتیب ۳۴ و ۴۰ هزار نفر اعلام کردهاند، بنابراین ما باید انصاف را رعایت کنیم و حرفی نزنیم که فقط خوشایند مردم و برخی گروهها باشد. ما عقلای کشور هستیم و باید کشور را اداره کنیم. جعفرزاده با اشاره به شرایط سخت کشور و با بیان اینکه در شرایط عادی همه میتوانند دولت باشند و کشور را اداره کنند و فلسفه وجودی دولت برای چنین روزهایی است، خاطرنشان کرد: امروز نیاز است که دولت ورود پیدا کند، آستین بالا بزند و کارهای اساسی برای مردم انجام دهد؛ پیشنهاد من به دولت این است که از رفتارهای قطره چکانی پرهیز کند و بستههای حمایتی درست و حسابی به جامعه ارائه کند.
سوال چالشی نماینده مجلس از عادل آذر
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس دیوان محاسبات کشور توضیح دهد بدون حضور کمیسیون برنامه و بودجه چگونه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ را تدوین کرده است. جلال میرزایی درباره گزارش دیوان محاسبات کشور و اظهارنظرهای سیاسی از سوی برخی جریانهای سیاسی پیرامون این گزارش به جای راستیآزمایی آن گفت: چنین رویکردی تازگی ندارد. معمولا مسائلی که جنبه حقوقی و قضائی دارد سیاسی میکنیم تا به نتیجه خاصی منتهی نشود. نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هنگامی که شما حقوقی و قضائی با مسالهای برخورد میکنید، فصلالخطابش قانون است و موضوع خاتمه پیدا میکند، اما در کشور ما نمیخواهیم این روند طی شود و دوست داریم همیشه چیزی باشد تا برایش هزینه کنیم و فکر باقی مسائل را نمیکنیم. وی با تاکید بر اینکه انتظار میرفت در تدوین و تهیه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ دقتهای لازم انجام شود، عنوان کرد: ما که میدانیم جامعه چه شرایطی دارد و وضعیت چگونه است، نباید کاری کنیم که افکار عمومی دچار تنش و پرسشهای جدی شود.
انتقادات تند علی مطهری از کدخدایی
علی مطهری در یادداشتی به انتقاد از سخنگوی شورای نگهبان پرداخت و نوشت: آنچه در مجموع از سخنان آقای کدخدایی فهمیده میشود همان است که ایشان از رد صلاحیتهای گسترده و بعضاً بی حساب و احیاناً سیاسی و دستوری که موجب کاهش مشارکت مردم شد دچار عذاب وجدان شده است. علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در کانال تلگرامی خود یادداشتی با عنوان «سخنی با آقای کدخدایی» منتشر کرد و به انتقاد از سخنگوی شورای نگهبان پرداخت.علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: واکنشهای آقای کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان نسبت به مسائل مربوط به انتخابات گذشته از حد متعارف خارج شده است. میتوان گفت: نسبت به این موضوع آلرژی و حساسیت پیدا کرده است به طوری که با کمترین بهانه وارد این گود میشود و از خود دفاع میکند و بدون آنکه کسی از او سؤال کند، بر درستی رد صلاحیتها اصرار میورزد. به نظر میرسد که وی به خاطر رد صلاحیتهای بی حساب دچار عذاب وجدان شده و دنبال آرام کردن وجدان خویش است. اگر چنین باشد امر مبارکی است و نشانه آن است که هنوز وجدان و فطرت انسانی در ایشان زنده است. مطهری در ادامه یادداشت خود آورده است: حساسیتی که ایشان نسبت به مطرح شدن طرح دو فوریتی اصلاح قانون انتخابات در مجلس از خود نشان داده و حرفهای بی اساس زده قابل تأمل است، ضمن این که با جایگاه ایشان یعنی عضویت و سخنگویی شورای نگهبان نیز تناسب ندارد. اولاً با لحن تمسخرآمیز با مجلس سخن گفته است. سخن از تعطیلات کرونایی و غیر کرونایی مجلس به میان آورده است، کنایه از این که بخشی از تعطیلات مجلس ناشی از عکس العمل او در مقابل رد صلاحیتها بوده است، حال آنکه این تعطیلات به دنبال دستور وزارت بهداشت بوده است و این روزها هم که جلسات آن تشکیل میشود به نظر من کار درستی نیست و بیشتر از ترس رسانه هاست.
الهیان: جلسات مجازی منتخبین مجلس یازدهم برای انتخاب رئیس نیست
منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی اولویتهای کشور در جلسات مجازی منتخبین مجلس یازدهم، گفت: تا جایی که اطلاع دارم این جلسات با عنوان بررسی و تعیین ریاست مجلس برگزار نشده است.زهره الهیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری جلسات مجازی منتخبین مجلس یازدهم، اظهار کرد: یک ماه مانده تا افتتاح مجلس یازدهم. فرصت خوبی است تا منتخبین بحثها و جلسات کارشناسی را حول اولویتهای کشور دنبال کنند.وی در ادامه با بیان اینکه این جلسات بعضا بین خود منتخبین و بعضا بین منتخبین و کارشناسان مختلف برگزار میشود، افزود: تاکنون جلسات متعدد و مختلفی برگزار شده است. گاه همزمان منتخبین جداگانه در جلسات مختلف حضور یافته اند و اینگونه نیست که صرفا همه منتخبین با هم در یک جلسه شرکت کنند. جلسات استانی، بین استانی یا با حضور کارشناسان هم برگزار میشود. الهیان درباره موضوعات مورد بررسی در این جلسات مجازی تصریح کرد: بحران کرونا و شرایط پساکرونا و رکود اقتصادی ناشی از بحران کرونا از موضوعات اولویتدار کشور است که جلسات برگزار شده به این مسائل پرداخته میشود. برای تحقق شعار سال هم باید مقدماتی فراهم شود و در این راستا، ما نظرات کارشناسان را جویا میشویم. از نظرات متخصصین آینده پژوهی نیز درباره موضوع خانواده و جمعیت استفاده میکنیم و امیدواریم نتیجه این جلسات، پیشنهادها و طرحهای مناسبی در مجلس یازدهم برای حل مشکلات کشور باشد.وی در پاسخ به این پرسش که آیا بحث ریاست مجلس و هیات رئیسه نیز در این جلسات مطرح شده است، گفت: تا جایی که اطلاع دارم این جلسات با این عنوان برگزار نشده است، ولی حتما بین منتخبین بحث ریاست و ترکیب هیات رئیسه مطرح است.
نامه مدیر حوزههای علمیه به پنجاه رهبر مذهبی دنیا
مدیر حوزههای علمیه کشور در نامههای جداگانه به رهبران مذهبی جهان از آمادگی ایران برای انتقال تجربیات برای مقابله با کرونا خبر داد. آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور در نامههای جداگانه به پنجاه رهبر مذهبی جهان، از آمادگی حوزههای علمیه ایران برای انتقال تجربیات به همه کشورها و استفاده از تجربیات برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
دورهمی تازه نمایندهها لغو شد
نشست هماندیشی منتخبان مجلس یازدهم که پیش از این قرار بود، روز دوشنبه برگزار شود، لغو شد. دبیرخانه ائتلاف نیروهای انقلاب با اعلام این خبر تاکید کرد: پس از کسب نظر مشورتی وزیر بهداشت، جلسه منتخبان مجلس یازدهم که قرار بود روز دوشنبه (اول اردیبهشت) در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شود، لغو شد.
نماینده اصلاحطلب به گزارش جنجالی دیوان محاسبات مشکوک شد
یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گزارش اخیر تفریغ بودجه ٩٧ در آستانه تشکیل مجلس جدید را موجب تقویت شائبه سیاسی کاری دانست. علیرضا رحیمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «رای مجلس دهم به رئیس دیوان محاسبات بر مبنای رعایت سلامت در مدیریت دیوان و امانتداری و کارشناسی در گزارش ها بود. گزارش حاشیه ساز تفریغ بودجه ۹۷ علیه دولت که مورد تکذیب مراجع رسمی قرار گرفت و هزینه ساز شد، در آستانه تشکیل مجلس جدید و انتخاب رئیس دیوان، شائبه سیاسی کاری را تقویت میکند.»
نقل قولی از امام خمینی (ره) درباره ارتش و سپاه
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان خاطرهای به نقل از مقام معظم رهبری در دیدار با امام خمینی (ره) اظهار داشت: در زمانی که صحبت از ارتش و سپاه به میان آمد حضرت امام دو دست خود را بالا بردند و فرمودند: یک دست ارتش و دست دیگر سپاه است و این دو بازوی توانمند از انقلاب و میهن دفاع مینمایند.
پلیس راهور: افزایش ۷۵ درصدی تعداد خودروها در معابر
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروز و براساس اطلاعات به دست آمده نسبت به روز ۳۰ فروردین سال ۹۸ افزایش ۷۵ درصدی تعداد خودروهای حاضر در معابر شهری را شاهدیم. سردار مهماندار افزود: نکتهای که باید به آن توجه شود این است، همه این افرادی که این روزها وارد خیابانها میشوند کارمندان نیستند که رفت و آمدشان ضروری باشد.
مسیح مهاجری: کسی پیدا نشد بپرسد ویروس کرونا چگونه میتواند مأمور خدا باشد؟
مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بدشانسی کرونا بیشتر از اینجا بود که در شرایط رواج فضای مجازی متولد شد و چون در این رسانه گسترده به پهنای سرتاسر جهان، دایههای مهربانتر از مادر فراوان وجود دارند، از همان دوران پیچیده در قنداق بودن، انواع و اقسام لباسها که عموماً به تن او گشاد بودند برایش دوخته شد. یکی گفت: کار، کار چین است، آن دیگری گفت: دست آمریکا در کار است، سومی گفت: این مأمور خداست، چهارمی گفت: از علائم ظهور است، پنجمی گفت: غضب طبیعت است، ششمی گفت: کرونا آینده بشریت را تغییر میدهد و دنیای پساکرونا دنیای دیگری خواهد بود… در این میان، کسی پیدا نشد بگوید یک ویروس منحوس چگونه میتواند مأمور خدا باشد؟ کسی نپرسید چه نسبتی میان یک بیماری با موضوع ظهور امام زمان علیهالسلام وجود دارد؟ کسی نگفت اگر عالمگیر شدن یک بیماری و جان باختنهای میلیونی انسانها از علائم ظهور است، چرا آن همه طاعون و وبا و آنفلوآنزا با بیش از ۵۰ میلیون کشته ـ که قبل از این به سراغ ملتها آمدند ـ باعث ظهور نشدند؟ چه کسی میتواند ادعا کند بعد از پایان دوران کرونا آدمها دست از خیانت و نزاع و فساد و قتل و جنگ و سلطهگری و قدرتطلبی برمیدارند؟ چه کسی میتواند اطمیان بدهد کرونا خوی برتریطلبی انسانها را تغییر میدهد و دنیا گلستان میشود؟ انسان، همان موجودی است که وقتی گرفتار طوفان دریا و تلاطم هوا و شدائد زمین میشود به خدا روی میآورد و به محض اینکه نجات پیدا میکند از خدا غافل میشود. کرونا که برود، آمریکا باز هم آمریکاست، صهیونیستها باز هم نژادپرست خواهند بود، داعش باز هم داعش است، دعواهای جناحی ما هم پابرجا خواهد بود و انحصارطلبیها و اقتدارگراییها و جنگ قدرت را باز هم خواهیم داشت.
واعظی: حتی دشمنان هم این کار را با ما نمیکنند
محمود واعظی: دوستانی که با وجود این تمهیدات، دوراندیشیها و کارنامه قابل دفاع کشور در مقابله با کرونا، امروز دولت را متهم یا تخریب میکنند، بیشتر از دولت به کلیت کشور و نظام جفا میکنند. تحلیل برخی مشکلات اقتصادی کشور، بدون در نظر گرفتن تحریمهای دو سال اخیر کتمان واقعیتهای آشکار و از آن بدتر مغالطه نشاندن معلول به جای علت است. این مشکلات، نتیجه رویکرد دولت در سیاست خارجی نیست، نتیجه تحریمهایی است که ظالمانه بر ما اعمال شده است. نتایج رویکرد دولت در سیاست خارجی، همان شاخصهایی است که پیش از خروج امریکا از برجام در اقتصاد کشور ثبت شده است. نادیده گرفتن آن شاخصها در چارچوب رقابتهای سیاسی قابل فهم است، اما تبرئه کامل تحریمها و تحریمگران در مشکلات فعلی اقتصادی کشور و نسبت دادن همه مشکلات به دولت، کاری است که حتی دشمنان هم نمیکنند. کشورمان این روزها روزهای سرنوشتسازی را سپری میکند. روزهای سخت البته قطعاً رفتنیاند، بهشرطی که بیشتر از همیشه در کنار هم باشیم و به دیده انصاف و با حسنظن به یکدیگر نگاه کنیم. دست از تخریب و تخطئه برداریم و با انسجام و یکپارچگی، همه به فردای روشن این دیار فکر کنیم.
افشاگری کفاشیان این بار درباره افشین قطبی
علی کفاشیان درباره انتخاب افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی میگوید: یکجورهایی این مربی را مجبوری انتخاب کردیم، درست مثل اسکوچیچ، بازیکنان میگفتند افشین قطبی مربی نیست.
پاسخ ربیعی به چند خبر جنجالی و شیطنت رسانهای علیه دولت
علی ربیعی، سخنگوی دولت در پاسخ به شیطنتهای خبری که پیرامون ممانعت ورود اتباع کشورهای همسایه از جمله پاکستان و افغانستان صورت گرفت، اظهار کرد: آنچه قابل توضیح است این که مرزهای کشورها با همسایگان بخصوص پاکستان و افغانستان را ما نبستیم. بعد از سی ام بهمن این همسایگان بودند که مرزهایشان با ایران را با این تصور که ویروس کرونا در ایران آمده است بستند؛ پس ما مرزهای خود را نبستیم. این موضوع اولین پاسخ صریح به این موضوع است.