دمنوشهای گیاهی دارای اثرهای درمانی فوق العادهای برای کمک به حفظ سلامت افراد و مقابله با برخی بیماریها هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان در جدیدترین مطالعههای خود دریافتند مصرف روزانه چای سبزمی تواند سبب کاهش آلرژی در افراد مبتلا به حساسیت غذایی شود.
در این روزها که همه گیری ویروس کرونا دربسیاری از کشورهای جهان به وجود آمده است، افرادی که سابقه ابتلا به انواع بیماریهای زمینهای را دارند باید توجه ویژهای به وضعیت سلامت خود داشته باشند.
کارشناسان در جدیدترین مطالعههای خود دریافتند حدود ۴۰ درصد از چای سبز از نوعی باکتری به نام Flavonifractor plautii به اختصار FP تشکیل شده است.
این باکتری دارای اثرهای درمانی مختلف و منحصربه فرد بر سلامت بدن از جمله کاهش فشارخون و کمک به تنظیم وزن بدن است.
بنا بر جدیدترین مطالعه ها، نوشیدن یک فنجان چای سبز روزانه میتواند سبب رفع حساسیت غذایی در افراد شود. چای سبز حاوی مقدار فراوان آنتی اکسیدان است که با دگرگون کردن سیستم ایمنی بدن سبب جلوگیری از بروز واکنش آلرژیک در زمان مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی میشود.