پروانه سلحشوری در گفتگو با خبرنگار «انتخاب» درباره این موضوع گفت: من هم تحلیلهایی که در این رابطه انجام شده را خوانده ام. در بین اصلاح طلبان هنوز وفاق کلی درمورد حضور در انتخابات وجود ندارد. برخی اساسا خود انتخابات را زیر سوال میبرند و برخی مثل آقای تاج زاده، حضور مشروط را مطرح کرده اند. برخی هم این روند را یک روند در حال پیشرفت میدانند و میگویند در هر انتخاباتی باید شرکت کرد و قهر با صندوق رای را صلاح نمیدانند. او افزود: شاید ورود زودهنگام آقای خاتمی هم به خاطر این بود که این نزاعهای درونی هم کمتر رخ دهد. اما خود ایشان هم مبهم صحبت کرده اند. قبلا هم حتی گفته بودند حتی با صحبتهای من هم ممکن است مردم دیگر پای صندوق نیایند. یعنی این احتمال را هم داده بودند. سلحشوری اضافه کرد: فضای کشور در تهران به هیچ عنوان انتخاباتی نیست، اما باید دقت کنیم که فضای کشور به طور کلی به هفته آخر و سه روز قبل از انتخابات برمی گردد و اینکه در آن زمان مردم چه تصمیمی میگیرند.
جلسه ناگهانی تاج و وزیر ورزش برای لیگ برتر
سرانجام روز سه شنبه به عنوان زمان قرعه کشی رقابتهای لیگ برتر مشخص شد. مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال به دیدار وزیر ورزش رفت. علت دیدار ناگهانی تاج برگزاری رقابتهای لیگ برتر است. امروز با تصمیم سازمان لیگ و فدراسیون روز سه شنبه به عنوان روز قرعه کشی رقابتها معرفی شد و قرار است مهدی تاج هم بر سر این مسئله با مسعود سلطانی فر گفتگو کند.
ماجرای حکم دادگاهی درباره صدور گواهینامه موتور برای زنان
تصویر حکم یکی از شعب دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام نیروی انتظامی به تشکیل پرونده برای گواهینامه رانندگی موتورسیکلت توسط بانوان، در فضای مجازی در حال انتشار است. محسن قائمینسب مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری در گفتگو با تسنیم، با تأیید حکم منتشرشده اظهار کرد: حکم صادره، رأی هیئت عمومی نیست بلکه رأی صادره توسط یکی از شعب با شکایت یکی از بانوان اصفهانی از نیروی انتظامی است.
علی مطهری: شکایتها علیه نمایندگان، مجلس را محتاط میکند
علی مطهری: ما نمیتوانیم هیچ فردی، چه رسد به نمایندگان مجلس را از اظهار نظر منع کنیم. نمیتوانیم حق اظهار نظر افراد را بگیریم، به این دلیل که خلاف سیاستهای نظام است. در واقع سیاستهای نظام به جای خود و حق اظهار نظر نمایندگان نیز به جای خود. فکر میکنم این شکایات قطعا منجر به محتاط شدن نمایندگان میشود که این مساله برای کشور خوب نیست. به هر حال نمایندگان باید بتوانند به راحتی نظرات خود را بیان کنند. هیاترییسه مجلس بر اساس قانون نظارت بر رفتار نمایندگان باید موضوع را پیگیری کند و فکر میکنم میتواند بهتر از این از حقوق نمایندگان دفاع کند.
دیپلماسی ایران باید نسبت به ماجرای ورزشگاه کربلا اعتراض کند
آیتالله حسینی همدانی، نماینده، ولی فقیه در استان البرز فرهنگ اهلبیت را، هدف مبارزاتی دشمن برشمرد و بیان داشت: دشمن ما این را خوب فهمیده است که مبارزه با استکبار فرهنگ اهلبیت است، لذا با این فرهنگ در همهجا مبارزه میکند؛ و اساساً داعش را هم برای همین به وجود آوردند. وی افزود: این قضیه را هم ساده نگیرید که در کربلا ورزشگاهی را در اختیار عدهای میگذارند تا به اسم فوتبال، با حضور زنان بی حجاب، به رقص و پایکوبی بپردازند. وقتی در کربلا اتفاق میافتد نه در بغداد، یعنی میخواهند از آن محل مقدس، قداست زدایی کنند و جلوی توسعه فرهنگ شیعی را بگیرند. رئیس بنیاد غدیر استان البرز در ادامه گفت: قطعاً پشت این مسئله، استراتژی دشمن است. میخواهند شیعه را محک بزنند که آیا عکسالعملی از خود نشان میدهد یا نه. دیپلماسی جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور شیعه، باید بلافاصله موضع بگیرد و اعتراض خودش را برساند. ما مسلمانیم و اسلام جهانوطن است و هر جا مسلمان هست، باید توجه نشان داده شود.
قالیباف آنقدر ساده نیست که نردبان احمدینژاد شود
اصلاح طلبان تندرو به براندازان نزدیکترند
یارانه این ۵ گروه حذف نمیشود
عدهای در جریان اصلاحطلبی، مقابل گردش نخبگان مقاومت میکنند
صفحه اینستاگرام khamenei.ir بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب درباره موفقیتهایی که چین و هند بخاطر جمعیت بالای مردمشان کسب کردند را منتشر کرد. امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ چین یک نمونه است، هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند، امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد. بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار میکنم، تأکید میکنم، به خاطر این است. بیانات در دیدار جمعی از زوجهای جوان فروردین ماه ۱۳۹۸
سفیر آمریکا در بغداد با بیان اینکه واشنگتن تحرکاتی برای حل بحران میان ایران و آمریکا دارد مدعی شد که کانالهای ارتباطی مستقیمی میان این دو کشور وجود دارد. به گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، ماتیو تولر، سفیر آمریکا در عراق در میزگردی با رسانههای عراقی اعلام کرد که تلاشهایی از سوی واشنگتن برای حل بحران میان آمریکا و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد. وی همچنین مدعی شد که کانالهای ارتباطی مستقیمی میان تهران و واشنگتن برای حل بحران میان دو کشور وجود دارد. از سوی دیگر، خبرگزاری الغد پرس که در این میز گرد حضور داشت به نقل از تویلر اعلام کرد: رئیسجمهور و وزیر خارجه آمریکا به دنبال ایجاد راه حل با ایران هستند، به همین دلیل ترامپ حتی بعد از سرنگونی پهپاد آمریکایی حمله نظامی علیه ایران انجام نداد که این مساله نشان دهنده عدم رغبت آمریکا به تنش با ایران است.
رئیس جمهور فردا برای دیدار با محمدجواد ظریف به وزارت خارجه میرود. یک منبع آگاه در نهاد ریاست جمهوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور برای دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه فردا (سهشنبه ۱۵ مرداد) به این وزارتخانه میرود. به نظر میرسد این دیدار در پی تحریم محمد جواد ظریف از سوی دولت آمریکا و در ادامه بازدید رئیس جمهور از سایر وزارتخانهها صورت گیرد.
نماینده ارومیه در مجلس گفت: باید مدیران ارشد کشور و دولت به ارتباط مستقیم اقتصاد با افزایش اقتدار باور داشته و بدانند وقتی اقتدار نیروهای مسلح افزایش پیدا کرده است، روند داخلی هم بهبود پیدا کرده و رونق تولید ایجاد میشود.
شهیندخت مولاوردی به سخن ظریف درباره عدم شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ واکنش نشان داد. صبح امروز محمدجواد ظریف در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مخالفانش گفت: «نگران ۱۴۰۰ نباشید و به خاطر نگرانی از سال ۱۴۰۰ مانع کار من نشوید و مخلص همه شما هستم. محضر هم بخواهید میآیم و محضری امضا میکنم در سال ۱۴۰۰ یا دانشگاه هستم یا منزل». شهیندخت مولاوردی فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به سخنان ظریف در توئیتر خود نوشت: دکتر ظریف، همکار سابق و دشمن قابل احترام دولت متخاصم! اگر برخی دلواپس با تعهد محضری خیالشان راحت شده و از مانع تراشی در مسیر دیپلماسی کشور دست بر خواهند داشت، در دفتر اسناد رسمی در خدمتتان هستیم؛ باشد تا به دل هایشان آرام و قرار برگردد. همنوایی و هم افزایی معنادار تیم B. و تندروهای داخل و خارج در تحریم صدایی که مهار سیاست یکجانبه گرایی را از جانب هرکس و در هر نقطه از جهان، فریاد میزند!
یک فعال سیاسی اصولگرا میگوید: تحلیل من این است که زاویه دید اکثر اصولگرایان با آقای احمدینژاد، کاملا متفاوت است. بخشی هم هستند که با ایشان عنادی ندارند، اما کار سیاسی با او نمیکنند. امیررضا واعظ آشتیانی درباره بازگشت جناح اصولگرایی به سمت محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری پیشین میگوید: بعید میدانم که غالب اصولگراها به سمت آقای احمدی نژاد بروند. ضمن اینکه من بارها تأکید کردهام که خانواده اصولگرایی، متنوع است.واعظ آشتیانی میگوید: بعید است که اصولگرایان وارد بحث انتخاباتی با احمدینژاد شده باشند، اما ممکن است هر اتفاقی بیفتد و احتمالا برخی در پشت پرده، مذاکراتی را برای انتخابات شروع کردهباشند. این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تأیید و تکذیب ملاقات احمدینژاد و قالیباف، توضیح میدهد: این ملاقات از یک سو، تکذیب و از یک سو تأیید میشود و آن طور که نزدیکان آقای قالیباف گفتهاند، ایشان برای عیادت آقای احمدینژاد رفته بودند. در کل به نظر من، موضع گروهی که آقای قالیباف تشکیل دادهاند، با مواضع آقای احمدینژاد مغایرت دارد. او همچنین اضافه میکند: اصولگرایان نسبت به تفکر آقای احمدینژاد، موضع دارند، اما این موضوع دلالت بر این نیست که با ایشان قهر باشند. ایشان در مجمع حضور دارند و اگر افطاری باشد، شرکت میکنند. اما حضور ایشان دلیل بر این نیست که آقای احمدینژاد سهم و یا نقشی در مناسبات سیاسی داشته باشند.