نتایج مطالعه جدید نشان می دهد روغن نعناع می تواند به درمان بیمارانی که مشکل بلع، بدون داشتن درد قلبی در ناحیه قفسه سینه، دارند کمک کند.
به گزارش خبرنگار مهر، روغن نعناع یک عنصر اثبات شده در درمان سندروم روده تحریک پذیر است. محققان در این مطالعه به بررسی تأثیر آن بر بیماران دچار مشکل در بلعیدن غذا پرداختند.
از بین ۳۸ بیمار ثبت نام کرده در مطالعه پایلوت، ۶۳ درصدشان بهبود در علائم شأن را گزارش کردند.
«دونالد کستل»، پژوهشگر ارشد مطالعه، در این باره میگوید: «یافته های ما نشان میدهد نعناع با آرام سازی ماهیچه قسمت تحتانی مری از این علائم پیشگیری میکند.»
روغن نعناع به خاطر خواص آرام سازی ماهیچهها، دارای تأثیرات درمانی در برخی انواع اختلالات است. اما فقط در دو مطالعه به بررسی نقش آن در دستگاه گوارش فوقانی پرداخته شده است.
یافتهها نشان داد بیمارانی که قبل از غذاخوردن، قرص روغن نعناع دریافت کردند، بلع بهتری در زمان غذاخوردن داشتند. در مورد بیمارانی که دچار اختلالات انقباضی در مری بودند، مشکلات بلع ۸۳ درصد بهتر شده بود
نقش والدین بر کنترل اعتیاد
تاثیر ورزش صبحگاهی بر رشد عصبی مشتق از مغز
تاثیر شگفت انگیز مصرف ۳ عدد خرما
عادت غلطی که به مشکلات ریوی میانجامد
تاثیر شگفتانگیز مصرف غذاهای دریایی
پیشبینی زمان مرگ با حس بویایی
کاهش حس بویایی میتواند نشانهای از پیشبینی زمان مرگ باشد.
به گزارش ایسنا، متخصصان آمریکایی در بررسیهای جدید دریافتند افراد میانسالی که حس بویایی خود را تا حدودی از دست میدهند نسبت به افرادی که از حس بویایی قوی برخوردارند بیشتر احتمال دارد در مدت ۱۰ سال از زمان تشخیص “کاهش حس بویایی” فوت کنند.
در آزمایشات جدید مشاهده شد افراد میانسال با حس بویایی ضعیف در مقایسه با افرادی که در تستهای تشخیصی حس بویایی شرایط بهتری داشتند ۴۶ درصد بیشتر احتمال دارد در مدت ۱۰ سال پس از انجام این آزمایشها فوت کنند.
در این گزارش آمده است: ۲۸ درصد از موارد افزایش خطر مرگ و میر میتواند به بیماریهای پارکینسون، زوال عقل و کاهش وزن بیدلیل نسبت داده شود که تمامی آنها در پیشبینی زمان مرگ تاثیر دارند و میتوانند بر حس بویایی فرد اثر داشته باشند.
همچنین ۷۲ درصد از موارد افزایش خطر مرگ که با کاهش حس بویایی و مرگ مرتبط است ناشناخته بوده و میتواند از مشکلات جسمی ناشی شود که با گذر زمان تشدید میشوند.
متخصصان در فاصله سالهای ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۸ به مطالعه روی ۳۰۰۰ فرد میانسال ۷۰ تا ۷۹ ساله پرداختند. ۲۳۰۰ نفر از این افراد در شروع مطالعه تست بویایی را انجام دادند. به گفته محققان در دوره زمانی ۱۳ ساله، حدود ۱۲۰۰ نفر از شرکت کنندگان فوت کردند.
به گزارش لایوساینس، متخصصان دریافتند افرادی که در تست تشخیص بویایی عملکرد ضعیفی داشتند احتمال مرگ آنان در مدت زمان ۱۰ سال حدود ۴۶ درصد بیشتر بوده است.