رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مواد مضر ناشی از سموم کشاورزی در میوههای بهاری با شستشوی کامل تا حد زیادی از بین میرود.
وی ادامه داد: شستشوی میوه تا حد زیادی مواد سمی ناشی از سم ها را ازبین میبرد، اما به دلیل اینکه این مواد سمی به داخل بافت میوه بر اثر مرور زمان نفوذ میکند با شستشو میوه نیز مقداری از این مواد سمی در میوه باقی بماند و همین مسئله باعث ایجاد مشکلات گوارشی و بروز بیماری مختلف در دراز مدت میشود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران یادآوری کرد: شستشو میوههای بهاری به طور کامل مواد سمی را از بین نمیبرد، اما تا حد زیادی از میزان این مواد مضر کم میکند.
رونمایی از نخستین بطری خودتمیز شونده جهان
تهران – ایرنا – یک استارتاپ آمریکایی از نخستین بطری خود تمیزشونده جهان رونمایی کرد که با به کارگیری اشعه UV تنها در عرض یک دقیقه، ۹۹ درصد باکتری ها را نابود می کند.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی خبرگزاری ایرنا به نقل از تارنمای دیلی میل، در درب این بطری ریزتراشه های ال ای دی UV-Cتعبیه شده اند که آب را تصفیه و داخل بطری را ضدعفونی می کنند.
به گفته شرکت سازنده، فناوری به کار رفته در این بطری ۹۹٫۹ درصد باکتری ها را از بین می برد.
قیمت این بطری ۹۵ هزار دلار تعیین شده است.
به نوشته دیلی میل، این بطری باکتری ها و ویروس هایی را که عموما در محیط های مرطوب رشد می کنند، از بین می برد و از زمانی که برای اولین بار آن را شارژ می کنید، تا نزدیک به یک ماه دیگر نیازی به این کار نخواهید داشت.
اشعهUV منتشر شده توسط درب این بطری در رسته همان واکنش های فتوشیمیایی قرار دارد که بیمارستان ها از آن ها برای ضدعفونی کردن سطوح اتاق بیماران بهره می گیرند.
رونمایی از نخستین بطری خودتمیز شونده جهان
تهران – ایرنا – یک استارتاپ آمریکایی از نخستین بطری خود تمیزشونده جهان رونمایی کرد که با به کارگیری اشعه UV تنها در عرض یک دقیقه، ۹۹ درصد باکتری ها را نابود می کند.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی خبرگزاری ایرنا به نقل از تارنمای دیلی میل، در درب این بطری ریزتراشه های ال ای دی UV-Cتعبیه شده اند که آب را تصفیه و داخل بطری را ضدعفونی می کنند.
به گفته شرکت سازنده، فناوری به کار رفته در این بطری ۹۹٫۹ درصد باکتری ها را از بین می برد.
قیمت این بطری ۹۵ هزار دلار تعیین شده است.
به نوشته دیلی میل، این بطری باکتری ها و ویروس هایی را که عموما در محیط های مرطوب رشد می کنند، از بین می برد و از زمانی که برای اولین بار آن را شارژ می کنید، تا نزدیک به یک ماه دیگر نیازی به این کار نخواهید داشت.
اشعهUV منتشر شده توسط درب این بطری در رسته همان واکنش های فتوشیمیایی قرار دارد که بیمارستان ها از آن ها برای ضدعفونی کردن سطوح اتاق بیماران بهره می گیرند.
نتایج یک بررسی علمی نشان میدهد جلبکها موجب از بین رفتن برخی مواد شیمیایی مضر میشوند که در بسیاری از تولیدات بشر مانند آفت کشها، مکملهای غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی وجود دارند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این محصولات شیمیایی که به مواد شیمیایی اخلال گر در غدد درون ریز یاای دی سیها مشهور شده اند، به سلامت و بهداشت انسان به طور جدی لطمه میزنند.
تحقیقات دانشمندان نشان میدهد که جلبکها میتوانند چنین موادی را در صورت وجود در فاضلاب از بین ببرند و لذا تلاش برای استفاده از آنها برای پاکسازی و بهینه سازی دیگر تولیدات آلوده به ای دی سی نیز آغاز شده است.
ای دی سیها میتوانند از طریق غذا، گرد و خاک و آب و نیز استنشاق گازها و ذرات معلق در هوا وارد بدن انسان شوند و حتی تماس پوستی نیز آنها را به درون بدن منتقل میکند. این موارد کارکرد هورمونهای بدن را مختل کرده و موجب ناباروری، ابتلاء به سرطان، به عقب افتادن تکامل شبکه عصبی کودکان و انبوهی از بیماریهای هورمونی در افراد میشوند.
یکی از عوامل انتقال ای دی سیها به بدن آب آلوده یا فاضلاب است و محققان آمریکایی از نوعی جلبک موجود در آبهای تمیز موسوم به Nannochloris برای پاکسازی ای دی سیها بهره گرفته اند. در جریان یک بررسی آزمایشگاهی جلبک یادشده توانست ۶۰ درصد از ای دی سی های موجود در فاضلاب را در عرض هفت روز از بین ببرد و محققان در تلاش برای تسریع این فرایند هستند.
عسل محلی حساسیتهای فصلی را درمان نمیکند
تهران- ایرنا- برخلاف باور عموم، عسل محلی درمان حساسیتهای فصلی نیست.
به گزارش روز سهشنبه گروه علمی ایرنا ، بدون تردید علائم ناشی از حساسیتهای فصلی آزاردهنده هستند اما داروهای موجود در بازار برای درمان این علائم نیز عوارض خود را دارند و به همین دلیل است که بسیاری از افراد برای درمان حساسیتهای فصلی خود به سراغ عسل محلی میروند؛ اما مطالعات جدید نشان داده است که این عسلها حساسیت فصلی را درمان نمیکنند.
باور عموم بر این است که حساسیتهای فصلی را همان گرده گلهایی ایجاد میکنند که زنبورها از آنها عسل میگیرند، درنتیجه با خوردن عسل محلی خود را در معرض مقداری از مادهای که به آن حساسیت دارید قرار دادهاید و به این ترتیب در برابر آن مصون میشوید.
اما حقیقت این است که گرده موجود در عسل آن گردهای که عامل بروز حساسیت فصلیتان شده، نیست. اغلب حساسیتهای فصلی در تابستان توسط گرده درختان و چمنزارها و در پاییز به دست گرده کهنه ماش (ragweed)، ایجاد میشوند.
دلیل حساسیت شما این است که این درختان و چمنزارها بهطور مستقل گرده خود را در هوا منتشر میکنند، این در حالی است که زنبورها عموماً به گردهافشانی گیاهانی کمک میکنند که ابزار لازم برای این کار را ندارند.
اما حتی اگر واقعاً گرده گل عامل حساسیتتان باشد هم باز عسل محلی آن را درمان نمیکند. چون زنبورها از شهد گل عسل میگیرند و نه از گرده آن و هر گردهای که درون عسل وجود دارد، بهطور تصادفی به آن راهیافته است.
البته اگر برای تسکین آلرژیهای خود به عسل متوسل میشوید لازم نیست از این کار دست بردارید. عسل خوشمزه است و از شکر سالمتر است. اما اگر به دنبال تسکین فوری هستید، آنتیهیستامین بهترین گزینه برای شماست.
هر سرگیجه نشاندهنده چه اختلالی است؟
سرگیجه معمولا با بی تعادلی و تاب خوردن، حالت تهوع، حرکت غیرمعمول چشم، سردرد، عرق کردن، وزوز گوشها و حتی از دست دادن قدرت شنوایی همراه است، این علائم میتواند برای مدت چند دقیقه تا چند ساعت ادامه پیدا کند. رایجترین دلیل سرگیجه عفونت گوش داخلی است، اما این وضعیت میتواند بر اثر وارد شدن ضربه به سر یا حتی میگرن هم به وجود آید، توجه داشته باشید که این موارد سرگیجه میتواند نشان دهنده مشکلات جدیتر همچون سکته مغزی یا خونریزی در مغز باشد.
مصرف مازاد مکملها میتواند خطرناک باشد
بررسیها نشان میدهد که مصرف مقدار قابل توجهی از مکملهای غذایی نه تنها موجب طول عمر نمیشوند بلکه ممکن است برای سلامتی مضر هم باشد؛ مصرف کافی ویتامینهای A. و K، منیزیم، روی و مس خطر مرگ را کاهش میدهد، اما این در شرایطی است که ویتامین دریافتی از طریق مواد غذایی کافی نباشد.
مکملهای تایید شده در صورتی که طبق دستورالعملهای تعیین شده مصرف شوند، تقریبا در بیشتر مواقع ایمن هستند. اما در صورتی که همین مکملها بیش از حد مصرف شوند خطراتی به همراه دارند همچنین خطر بالقوه در صورت مصرف همزمان چند مکمل وجود دارد.
سبک زندگی برای کاهش فشار خون
انتخاب رژیم غذایی برای کاهش فشار خون کار آسانی است، توجه به چند نکته ساده مثل اجتناب از سیگار و مشروبات الکلی و پرهیز از مصرف بیش از حد نمک میتواند تا حدود زیادی از بروز عارضه فشار خون پیشگیری کند، از سوی دیگر با مصرف مقدار کافی از میوهها و سبزیجات و غلات سبوس دار میتوان فشار خون را مدیریت کرد.
یکی از عوامل سکته فشار خون بالا است پس برای پیشگیری باید سطح فشار خون و کلسترول خود را کنترل کنید و با رژیم غذایی درست و سالم خود را به وزن متعادل برسانید؛ حداقل ۳۰ دقیقه پیاده روی روزانه را فراموش نکنید و از فعالیتهای استرس زا فاصله بگیرید؛ مواد غذایی سرشار از فیبر مانند جو، میوهها و سبزیجات هم میتوانند فشار خونتان را پایین بیاورند.