در بیانیه احزاب و نهادها به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب تاکید شد: ۲۲ بهمن روز یاس دشمنان ملت ایران است

 جمعی از احزاب، تشکل ها و نهادهای کشور به مناسب چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه های جداگانه ای ضمن دعوت از مردم ایران برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه بر ضرورت حراست از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ایرنا، حزب ندای ایرانیان و آزادگی ایران اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و جامعه روحانیت مبارز در بیانیه های مختلف به تشریح دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و آرمان های انقلاب پرداختند.

** نیاز امروز کشور تقویت توانمندی حکومت و دولت است
حزب ندای ایرانیان در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای نوشت: بهمن‌ماه یادآور قدرت مردمی است که در برابر ژاندارم منطقه قد علم کردند و چنان بر خواسته خویش پای فشردند که نه تنها حکومت مستبد پهلوی که حامیان جهانی وی را نیز از ایران بیرون راندند تا ثابت کنند که در برابر اراده ملت ایران، بلندای کاخ قدرت، پست است و نه زور سرنیزه و نه تزویر نمی‌تواند راه تاریخ ملت را سد کند.
این تشکل سیاسی یادآور شد: دولتمردان ما باید بدانند همان‌طور که در بحبوحه‌ انقلاب، جوانان پاک‌ضمیر ایران‌زمین، سررشته‌ امور را به دست گرفته و انقلاب را به پیروزی رساندند، هم‌اینک نیز که ۴۰ سال از عمر پربرکت آن می‌گذرد، بازهم اعتماد به نسل جوان پویای این مرزوبوم کارگشا خواهد بود.
در بخش پایانی بیانیه حزب ندای ایرانیان همچنین آمده است: همچون گذشته و این بار راسخ‌تر از قبل، از شما مردمان فهیم کهن دیار ایران‌زمین، دعوت می‌ کنیم برای نشان دادن اتحاد خود به استکبار جهانی، برای بازآفرینی ارزش‌هایی که دوام استقلال مملکت را تضمین می‌کنند و به پاسداشت رادمردی‌های خود به میدان بیایید. وعده‌ دیدار، ۲۲ بهمن ۹۷، راهپیمایی بزرگ چهل‌سالگی انقلاب.

**حضور آگاهانه در راهپیمایی ۲۲بهمن اهمیت دارد
مجلس خبرگان رهبری هم در بیانیه ای ضمن گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی و تاکید بر دستاوردهای انقلاب اسلامی از اقشار مختلف مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد. در بخشی از بیانیه این نهاد آمده است: چهار دهه تلاش گسترده نظام اسلامی در بسط و گسترش آرمان های دینی و تعمیق اصول اسلامی در این کشور و برقراری عدالت اجتماعی در عرصه های مختلف و رشد و شکوفایی و بالندگی علمی و صنعتی و فن آوری و سایر اقدامات اصلاحی و خدمات شایسته، کارنامه ای درخشان برای نظام اسلامی ایران فراهم آورده است.
در پایان این بیانیه تاکید شده است: مجلس خبرگان رهبری، با گرامیداشت ۴۰سالگی انقلاب اسلامی که رنگ و بوی فاطمی دارد، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» و تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی ومقام معظم رهبری، بر حضور آگاهانه، منسجم و پرشور اقشار مردم شریف در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن که امسال از اهمیت و ویژگی بیشتری برخوردار است، فراخوانده و تأکید می کند از آنجا که حضور مردم، نشان وحدت و قدرت عظیم نظام اسلامی و نماد استحکام پایه های مردمی این حکومت است ملت رشید ایران در مسیر پاسداری و صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی، اجازه نخواهد داد دشمن با تزریق یأس و نا امیدی در جامعه به اهداف شوم خود دست یابد «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ».

**انقلاب به دوران بلوغ خود رسیده است
جامعه روحانیت مبارز کشور هم در بیانیه ای ضمن دعوت از مردم ایران برای حضور در جشن باشکوه چهل سالگی انقلاب یادآور شد: امروز روز یأس دشمنان این ملت است و البته زمان افزایش بغض وکینه ها وفشارهای آنان که باید بیش از هرزمان مراقب توطئه آنان باشیم. استقلال جمهوری اسلامی که بی شک در بالاترین سطح جهانی آن قراردارد محصول توکل به قدرت لایزال الهی و امید به نصرت الهی است.
این تشکل در بیانیه خود خاطرنشان کرد: امروز به بلوغ خود رسیده ایم، بلوغی باشکوه، بلوغی مقتدرانه، بلوغی آگاهانه، بلوغی متکی به منابع فراوان مادی ومعنوی. پس بیاییم به نسل آینده مان امید بیشتری بدهیم، بیاییم به هم اعتمادکنیم، به هم حسن ظن داشته باشیم وچون ید واحد به ریسمان الهی چنگ زنیم. از خداوند مددگیریم و با فکر و اندیشه و همت والای نسل جدید و فرزندانمان دهه پنجم انقلاب را دهه نوسازی، جبران ضعف ها، مبارزه با مفاسد و اجرای عدالت واصلاح ساختارهای معیوب اداری، قضایی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی قرار دهیم.

** ۴۰ سالگی زمان تثبیت باورها و اندیشه های انقلاب است
همچنین حزب آزادگی ایران اسلامی در بیانیه خود نوشت: چهل سالی دوره پختگی و عقلانیت است. زمان تثبیت باورها و اندیشه ها. عقلانیت، قرار گرفتن انقلاب در مسیر صحیح و بقای آن را تضمین خواهد کرد. اکنون جمهوری اسلامی همگام با شور، شدیداً به شعور انقلابی نیاز دارد تا بتواند ضمن از بین بردن تهدیدها و دشمنی هایی که در محیط پیرامونی اش جریان دارد به حیات خود ادامه دهد. برای رسیدن به این عقلانیت، لازم است تا فضای گفتگو و نقد آزاد باز شود. از تقدس دولتمردان کاسته شده و بیاد آورند آنها نه تنها طلبی از این انقلاب ندارند بلکه بدهکار آن هم هستند.
این حزب در بیانیه خود ضمن تبریک فرا رسیدن این ایام و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهیدان و زنان و مردان گمنامی که آگاهانه، شجاعانه و صادقانه دستیابی به این اندیشه را میسر ساخته و با قطره‌های خون خود آن را آبیاری کرده اند، از تمام مسئولین خواست علاوه بر رهیافت های انقلابی با تدبیر و عقلانیتی که شایسته ۴۰ سالگی انقلاب است در راستای منافع ملی، دوری از تنش زایی، بحران آفرینی و خواسته های مردم و عزت و سربلندی ایران اسلامی قدم بر دارند.

** بیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری
در این بیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری آمده است: ایران عزیز در حالی به پیشواز چهلمین فجر انقلاب می رود که انوار خورشید پرفروغ انقلاب اسلامی ملت های جهان را تحت الشعاع خود قرار داده است. امروز جمهوری اسلامی ایران که نظام شکل گرفته از انقلابی شگرف در عصر حاضر بود، نمادی از مقاومت برای همه ملت های مظلوم در سراسر دنیاست.
این بیانیه می افزاید: ساختارهای سیاسی که یا مبتنی بر الحاد و مارکسیست بود و یا به سکولار و اومانیسم، حالا جای خود را به جمهوری اسلامی یا همان مردمسالاری دینی داد. حتی مذهب که تا پیش از نهضت امام (ره)صرفا به رابطه فردی انسان با خدا محدود می شد، حالا شده بود مبنای تشکیل تنها حکومت مردمسالار مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) در جهان. نه شرق و نه غرب شکوفایی این انقلاب نوظهور را بر نمی تافتند.
در این بیانیه آمده است: فلذا از نخستین روزهای پیروزی انقلاب، دشمنی شان را با آرمان های این مردم بزرگ آشکار ساختند. اما انقلاب ملت ایران مصداق بارز «یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم و الله متم نوره و لوکره الکافرون» بود. نه تحریم های مستمر، نه تهدیدهای پیاپی، نه جنگ هشت ساله، نه ترورهای وحشیانه و نه فتنه های مزبوحانه نتوانست اتحاد ملت را که بر مبنای ایمان شکل گرفته بود، بشکند.

** بیانیه حزب مردم سالاری
در بیانیه حزب مردم سالاری آمده است: دهه مبارک فجر یادآور خاطراتی فراموش نشدنی از همبستگی ملی مردم ایران در جهت سرنگونی نظامی خودکامه و مستبد است که توسعه و پیشرفت را به بهای افزایش اختلاف طبقاتی، به حاشیه راندن اسلام و نفی هرگونه انتقاد و اعتراضی در دستور کار قرار داده بود.
این بیانیه می افزاید: حکومت پهلوی در مقابل خواسته ها و مطالبات مردمی که استقلال از بیگانگان، آزادی بیان و نقد، و استقرار نظامی دموکراتیک مبتنی بر آموزه های اسلام یعنی جمهوری اسلامی را می خواستند ایستاد اما زمانی صدای انقلاب ملت را شنید که بسیار دیر شده بود.
در این بیانیه آمده است: جزیره ثبات خاورمیانه، به دلیل بی توجهی به مطالبات انباشته شده مردم، در یک چشم بر هم زدنی بی ثبات شد؛ مردمی که به تاسی از روح الله خمینی (ره) معتقد بودند پدرانشان نمی توانند برای آینده آنها تصمیم گیری کنند و خود درباره نوع حکومت باید نظر دهند. آنها یک صدا حکومتی اسلامی مبتنی بر رای و نظر مردم خواستند تا عدالت اسلامی در جامعه حاکم شود و در جامعه ای با کمترین تبعیض، آزادانه نظرات خود را بیان کنند. بی توجهی حکومت پهلوی به این مطالبات، موجب فروریختن آن حکومت شد تا اثبات شود هیچ حکومتی بدون خواست مردم پایدار نخواهد ماند.
این بیانیه می افزاید: با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی، مردم در پی تحقق مطالبات گذشته خود بودند و هرچند ترورها و ناآرامی های اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی هشت ساله، موجب بروز بی ثباتی هایی در کشور شد و تحقق مطالبات انقلاب مردمی ایران را با تاخیر همراه ساخت، اما گام های بلندی هم برای رشد و توسعه کشور برداشته شد که به صورت کمی و کیفی قابل سنجش و بررسی است.

** بیانیه حزب مردمی اصلاحات
در بیانیه حزب مردمی اصلاحات آمده است: انقلاب اسلامی ایران با گذر از مسیری پرحادثه و با فراز و نشیب، طی ۴۰ سال توانست خواست اساسی مردم را در نفی استبداد و خودکامگی، تحقق بخشد و به ندای مظلومین و مستضعفین جهان لبیک گوید. ثمره این مقاومت، ایجاد بیداری اسلامی در سراسر جهان، بویژه کشورهای اسلامی زیر سلطه استعمار خارجی و استبداد داخلی است.
این بیانیه می افزاید: در این فضای آکنده از پیروزی و کامیابی بجاست ملت شریف ایران بار دیگر با حضور متعهدانه و آگاهانه درراهپیمایی شکوهمند مردمی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به جهانیان و به ویژه دشمنان خارجی و توطئه‏ گران داخلی نشان دهند که به رغم گذشت زمان و تحمل فشارهای اقتصادی هنوز به آرمان‏های انقلاب اسلامی و آموزه‏ های حضرت امام و رهبری معزّز انقلاب اسلامی حضرت آیت‏ الله خامنه‏ ای پای‏بند و متعهد هستند.

** بیانیه مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در بیانیه می افزاید: ملت بزرگوار ایران در آستانه چهلمین سال انقلاب خود قرار گرفته است. این سومین نسلی است که نظام جمهوری اسلامی را در ایران تجربه می کند. از دو نسل گذشته شنیده است که پدران او در مقابل رژیمی به پا خواستند که نظام سیاسی را به استبداد و شخص اول مملکت را به دیکتاتوری و تمامیت خواهی برده بود و نظام اقتصادی کشور را که یک نظام نفتی بود بر پایه نظام طبقاتی بنیان نهاده بود.
این بیانیه می افزاید: درآمدهای عمده کشور در دست خاندانی خاص و طبقه‌ای اشراف دست به دست می‌شد. فرهنگ اجتماعی را تحت عنوان آزادی‌های اجتماعی به یک فرهنگ بی‌تعهدی و بی‌بند و باری مبدل ساخته بود. نخبگان، تحصیل کردگان، دانشگاهیان و عالمان حوزه و دانشگاه به خاطر ایجاد جامعه تک صدایی و استبداد فکری در تقابل با رژیم شاه قرار گرفته بودند، به‌گونه‌ای که تعداد زیاد زندانیان سیاسی در ایران باعث شده بود اعلامیه‌های حقوق بشری علیه رژیم صادر شود؛ لذا شعار عمده مردم در روزهای انقلاب استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود.
در این بیانیه آمده است: مردم به جای نظام پادشاهی به دنبال نظامی بودند که براساس فرموده‌های رهبرانقلاب امام خمینی(ره)، متکی بر آرای مردم و به دور از تصمیم‌گیری‌های فردی و جناحی باشد؛ نظامی که استقلال کشور را بر اساس عزت ملت ایران حفظ کند و شعارش همواره صلح، عزت و عدالت باشد و نشانه‌های تلخ و زهرآگین فاصله‌های طبقاتی را با از بین بردن فساد، رشوه، اختلاس و رانت‌خواری از بین ببرد و نشاط، امید و نگاه به آینده را به ویژه در جوانان ایجاد کند. نظامی که در ایران پس از سقوط رژیم شاه بنیان نهاده شد، نه تئوکراسی و حکومت از بالا بود و نه نظام آریستوکراسی و اشرافی گری و نه نظام سوسیالیستی و نه نظام سرمایه داری؛ بلکه نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر آرای مردم بود که روح آن آزادی و عدالت اجتماعی است.
‌سیام**۹۴۰۲**۱۳۳۶

انتهای پیام /*

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*