تفاهم نامه همکاری دانشگاه علمی و کاربردی و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی امضا شد/ تجلیل از ۸ کارآفرین برتر

امروز خراسان جنوبی- قاسمی / تفاهم نامه همکاری با هدف هم افزایی ظرفیت های تجاری، تحقیقاتی، پژوهشی، کاربردی و کارآفرینی بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی امضا شد.

پارک های علم و فناوری فرصتی برای کارآفرینی و اشتغال
رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی عنوان کرد: پارک های علم و فناوری برای افراد فناور و ایده پرداز فرصت مناسبی برای کارآفرینی و اشتغال می باشد. محمدعلی ناصری در حاشیه اختتامیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی و تجلیل از برگزیدگان خراسان جنوبی، گفت: در این نمایشگاه کارآفرینانی را دیدم که اطلاعی از فرصت ها و خدمات پارک نداشتند و به همین دلیل تفاهم نامه ای با دانشگاه جامع علمی کاربردی منعقد کردیم تا این فناوران بتوانند از خدمات و ظرفیت های پارک بهره ببرند. وی با اشاره به اینکه تمام دغدغه ما در حوزه اشتغال است، گفت: در پارک علم و فناوری به شرکت های مستقر در پارک خدمات متنوع از جمله مشاوره ها، تسهیلات و خدمات معنوی ارائه می شود و هر کدام از ایده پردازان می توانند با مراجعه به مراکز رشد در استان از راهنمایی ها و خدمات استفاده کنند.
استفاده از ظرفیت ها و ارتقای
سطح کیفی فعالیت ها
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هم در این مراسم گفت: استفاده از ظرفیت ها و توان آموزشی به منظور ارتقای سطح کیفی فعالیت های آموزشی با محوریت کارآفرینی یکی از اهداف این تفاهم نامه می باشد. ابوالفضل فورگی نژاد ادامه داد: تخصیص و تبادل نیروی متخصص و کارشناس برای برگزاری دوره های آموزشی، نشست ها و همایش ها، بهره گیری از پتانسیل شرکت های دانش بنیان فعال و علاقه مندان حوزه فناوری و تأمین مربی واجد شرایط برای تدریس در کارگاه های آموزشی از دیگر اهداف این تفاهم نامه است. وی بیان کرد: در این تفاهم نامه تدوین و اجرای دوره های کوتاه مدت موردنیاز پارک در راستای ایجاد مهارت برای کارکنان و شرکت های استارت آپی، برگزاری و برنامه ریزی کارگاه های آموزشی و برآورده سازی نیازهای آموزشی و پژوهشی پارک از جمله تعهدات دانشگاه ذکر شده است. به گفتۀ وی شناسایی افراد بومی حقیقی و حقوقی فعال و دارای تجربه کافی در فنی سازی تولید محتوای دیجیتال توسط پارک علم و فناوری و همکاری در برگزاری رویدادهای استارت آپ از جمله تعهدات پارک علم و فناوری می باشد. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزود: همچنین در این تفاهم نامه بسترسازی مناسب برای ایجاد هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان در حوزه فعالیت دانشگاه، مشارکت در تدوین دوره های آموزشی مورد نیاز، آموزش و هدایت دانشجویان فعال دانشگاه به عنوان سفیران پارک و حمایت از صاحبان ایده در راستای کاربردی کردن و تجاری سازی ایده ها از جمله تعهدات پارک علم و فناوری ذکر شده است. فورگی نژاد تصریح کرد: به منظور پیشبرد اهداف تفاهم نامه و اجرای تعهدات طرفین کمیته راهبردی متشکل از نمایندگان تام الاختیار تشکیل و این کمیته مسئول پیشبرد برنامه ها و نظارت بر حسن انجام کار می باشد.
۱۵۰ هسته فناور در مراکز رشد
مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان جنوبی نیز در این جلسه درباره مراکز رشد گفت: در مراکز رشد مراجعه کنندگان بر اساس پیشرفت ایده در دو سطح رشد یافته و پیش رشد جذب می شوند. اسماعیل هوشیار مقدم افزود: در سطح پیش رشد به مدت ۶ ماه و در شرایط خاص تا ۹ ماه مستقر هستند و در رشدیافته ۳سال در مرکز رشد مستقر هستند و در شرایطی تا ۵ سال در مراکز می مانند. وی تصریح کرد: در مراکز رشد به این افراد خدماتی مانند استقرار رایگان، مشاوره ها، تسهیلات و دیگر خدمات ارائه می شود تا بتوانند ایده خود را به محصول و تجاری سازی برسانند. به گفتۀ وی اکنون در استان ۴ مرکز رشد در بیرجند، فردوس، قاین و طبس با ۱۵۰ هسته فناور فعالیت می کنند. همچنین در این آیین از سه کارآفرین برتر، یک مرکز علمی کاربردی دارای بیشترین فعالیت در حوزه کارآفرینی، سه کارآفرین برتر نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی و یک مسئول غرفه برتر تجلیل و قدردانی شد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*