اثرات درمانی و فارماکولوژی گیاه گالگا
گیاه گالگا سالها در اروپا برای درمان دیابت مورد استفاده قرار میگرفته است؛ از خاصیت کاهندگی قندخون این گیاه به دلیل داشتن گوانیدین در برگهایش برای کاهش قند خون مورد استفاده قرار گرفته است، این گیاه با جلوگیری از جذب قند در روده موجب کاهش قند خون میشود، با توجه به اثرات پایین آورنده قند خون و تنظیم آن در بیماری دیابت از آسیب شبکیه چشم و آسیبهای کلیوی جلوگیری میکند.
چرا نباید گرسنه بخوابیم؟
امروزه یکی از مطالب غلطی که در بین مردم عادی حتی برخی پزشکان رایج شده است، توصیه به نخوردن شام برای رژیم لاغری است، در حالی که بر اساس منابع طب سنتی بدن انسان در خواب، تمایل به هضم غذای خورده شده دارد، و در صورتی که فرد شب غذا نخورد، شروع به برداشت برخی اعضای خاص میکند و توزیع چربی در بدن نامتناسب میشود و به همین دلیل باعث زود پیر شدن و چروک صورت و خراب شدن پوست صورت میشود همچنین خوب است بدانید که خوابیدن هنگام گرسنگی موجب کاهش قوای بدنی و لاغری افراد میشود.
انتقال آلرژی از حیوانات خانگی به انسان
نگهداری از حیوانات در منزل میتواند باعث ایجاد آلرژیهای مختلف در بدن انسان شود این آلرژیها شامل آلرژیهای پوستی و تنفسی فوقانی، آلرژیهای دستگاه تنفسی تحتانی و آلرژیهای گوش شود؛ آلرژنهای بندپایان موجود در پوست و بدن حیوانات، فضله و مواد دفعی حیوانات که منبع وسیع و گستردهای برای تجمع قارچ و کپک هستند، میتوانند باعث ایجاد حساسیت در پوست و دستگاه تنفسی افراد شود، همه حیوانات آلرژن دارند اما آلرژنهای گربه و سگ تاثیر قوی بر سیستم ایمنی بدن انسان دارد.
خواص درمانی روغن دم اسبی
اگر از مشکلات پوستی مانند اگزما، درماتیت و یا هر مشکل دیگری رنج میبرید میتوانید از گیاه دم اسبی استفاده کنید؛ این گیاه برای درمان زخمهای سطحی و همچنین بهبود سریع جای زخم فوق العاده است، همچنین گیاه دم اسبی برای بهبود وضعیت موها و ناخنها سیلیکای موجود در آن، باعث تقویت و رشد مو میشود، از طریق ماساژ دادن موها با گیاه دم اسبی میتوان از ایجاد موخوره پیشگیری کرد.
تاخیر در شروع تولید شیر در مادران
زایمان زودرس یکی از علتهای تاخیر در شروع تولید شیر در مادران است؛ جالب است بدانید بدن قادر است در پایان سه ماهه دوم بارداری شیر تولید کند اما زایمان زودرس و استرس ناشی از آن و ناتوانی در شیردادن به نوزاد نارس بلافاصله بعد از تولد میتواند تولید شیر را به تعویق بیندازد؛ همچنین دیابت یکی دیگر از علتهای آن است، در مادرانی که به دیابت مبتلا هستند، ممکن است تولید شیر با تاخیر صورت گیرد، این مسئله میتواند ناشی از علل چندگانه مانند مشکلات هورمونی، نرخ بالای زایمان سزارین در مادران دیابتی، زایمان زودرس و جدایی مادر و نوزاد بعد از تولد باشد.
جایگزینی مناسب برای پنی سیلین
دارچین یکی از بهترین مواد برای جایگزینی پنی سیلین است چرا که این ادویه رگها را باز میکند و اثر خوبی در گردش خون دارد؛ دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت که اثر پنی سیلىن دارد؛ دارچین به صورت قرص تب بر درست شده است و میتوان از آن برای کاهش تب استفاده کرد، خوب است بدانید که یک فنجان چای دارچین تب را سریع پایین میآورد، دارچین کلیه را گرم میکند، ضعف کمر و پا را از بین میبرد؛ کم خونی را درمان میکند، بهترین دارو برای ضعف عضلانی است، کرم دارچین به عنوان یک ضد درد و مسکن کاربرد فراوانی دارد.
صبحها با معده خالی خرما بخورید
محققان طب سنتی معتقد هستند که خرما برای بدن فواید زیادی دارد و مصرف آن سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ جالب است بدانید کسی که با معده خالی خرما میخورد، کمتر دچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها خواهد داشت، همچنین به دلیل افزایش سوخت و ساز بدن باعث لاغری میشود، مصرف سه عدد خرما در طول روز باعث افزایش تقویت بدن میشود و به دلیل اینکه انرژی را در بدن نگه میدارد به لاغری کمک شایانی میکند.
پر شدن صورت
داشتن صورتی پر خواسته بسیاری افراد است و اغلب به دنبالی راهی برای افزایش این چاقی هستند؛ برای اینکار، ۲ لیوان شیر را با ۲ قاشق مرباخوری عسل و پنج گرم پودر کتیرای گل که خودتان پودر کرده باشید مهیا کنید؛ ابتدا شیر را گرم کنید سپس کتیرا و عسل را به آن اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی درست شود، این مخلوط را در ۲ نوبت قبل و بعد از ظهر میل کنید و تا ۲۱ روز ادامه دهید.
درمان سکسکه
سکسکه در اثر گرفتگی عضلات معده اتفاق میافتد و درمانهای بیشماری برای آن وجود دارد؛ ساده ترین راه درمان آن این است که کاری کنید شخص عطسه کند با این کار سکسکه او قطع خواهد شد همچنین میتوانید مقداری پیاز و عسل را با هم ترکیب کرده و سپس میل کنید، راه دیگر درمان آن این است که شاخه نعناع با آب انار ترش مخلوط کنید و آن را بخورید چرا که براى تسکین سکسکه بسیار مفید است.
برخی داروهای دیابت خطر نقص عضو را افزایش میدهند
بررسیها نشان می دهد: برخی داروهای دیابت خطر نقص عضو را در بیماران دو برابر افزایش میدهند.
به گزارش ایسنا، گروهی از محققان اسکاندیناویایی در مطالعات خود دریافتند: در بیمارانی که از مهار کنندههای سدیم گلوکز ۲ (SGLT2) مصرف میکنند نسبت به بیمارانی که انواع دیگر داروها را دریافت میکنند دو برابر بیشتر احتمال دارد دچار نقص عضو شوند.
بیماران دیابتی که ازاین نوع دارو مصرف میکنند بیشتر احتمال دارد به عارضه کتواسیدوز دیابتی مبتلا شوند؛ بیماری مرگباری که که بر اثر آن ماده اسیدی به نام کتون در جریان خون تولید میشود.
به گفته محققان در بیمارانی که احتمال نقص عضو در آنان بیشتر است و به طور مثال به زخم پای دیابتی مبتلا هستند در صورت مصرف مهار کنندههای سدیم گلوکز ۲ باید بیشتر تحت کنترل قرار داشته باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از هلثدی نیوز، مهار کنندههای سدیم گلوکز ۲ شامل داروهای داپاگلیفلوزین، امپاگلیفلوزین و کاناگلیفلوزین میشوند.