رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در خراسان جنوبی در سال ۹۲ گفت: در فضای مجازی برخی منتشر کردهاند که من به عنوان استاندار بعدی مطرح هستم اما من طبق قانون نمیتوانم به عنوان استاندار مطرح شوم.
مهدی آیتی رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در خراسان جنوبی در سال ۱۳۹۲ و یکی از اصلاحطلبان بیرجندی در گفتوگو با خبرنگار خاورستان، نسبت به مطرح شدن وی به عنوان گزینه استاندار بعدی خراسانجنوبی، گفت: در فضای مجازی برخی منتشر کردهاند که من جزو گزینههای بعدی استانداری خراسانجنوبی هستم اما من بازنشستهام و طبق قانون نمیتوانم به عنوان استاندار مطرح شوم.
وی با بیان اینکه استان خراسانجنوبی نیاز به یک استاندار بومی با سابقه خوبی دارد، افزود: تخصص، تعهد، سوابق، خوش نامی، مردمی، متدینبودن و پاکدستی از ویژگیهایی است که باید برای انتخاب استاندار جدید مدنظر قرار داد.
رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در خراسانجنوبی در سال ۹۲ یادآورشد: بومی بودن، یکی از مهمترین ویژگیهایی است که متاسفانه خیلی وزارت کشور در این سالها نسبت به انتخاب استاندار بومی در خراسانجنوبی کم لطفی کرده است.
آیتی متذکر شد: ما در خراسان جنوبی نیروهای دانشمند، فرهیخته، تحصیلکرده، خوشفکر، خوشسابقه و خوشنام داریم. چرا باید همیشه افراد غریبه در استان ما مدیریت کنند؟ چرا از نیروهای بومی و محلی که واجد شرایط بوده و صلاحیتهای لازم را دارند برای انتخاب استاندار استفاده نمیکنیم؟
وی تصریح کرد: عدم انتخاب استاندار بومی و شایسته، گلایهای است که ما از همه دولتها اعم از دولت اصلاحات، احمدینژاد و روحانی داریم.
نماینده مجلس ششم گفت: دولتها همیشه نظرشان بر این بوده است که استانداران غیربومی برای خراسانجنوبی انتخاب کنند و این توهین به مردم این استان است.
آیتی خاطرنشان کرد: در زمان گذشته، آن دوران که بیرجند مرکز استان نبود نیز فرمانداران ما را نیز اکثرا از افراد غیربومی انتخاب میکردند که این اشکالی است که در وزارت کشور وجود دارد.
وی اظهار کرد: در وزارت کشور از زمان گذشته، یک تحلیل سیاسی وجود داشته که مدیران سیاسی نباید بومی باشند و استدلال آنها این است که مدیران بومی، باندبازی و رفیقبازی میکنند که این یک تفکر غلط در وزارت کشور است و باید این تفکر اصلاح و با آن برخورد شود.
رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در خراسان جنوبی در سال ۹۲ تأکید کرد: من به همه وزیران کشوری که این کملطفی را در حق استان خراسان جنوبی کردند، گلایه و اعتراض دارم.
آیتی متذکر شد: دولت به چه حقی نیروهای فرهیخته و با صلاحیت بومی را حذف میکند و همیشه غریبهها را برای ما منصوب میکند؟
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز بین همه سیاستمداران ما رفیقبازی، رانتخواری و پارتیبازی وجود دارد. این باندبازیها همیشه هست و به بومیبودن و یا نبودن ارتباطی ندارد.
این اصلاحطلب بیرجندی بیان کرد: در شرایط کنونی نیز در کشور میتوانید پروندههای مختلفی را بررسی کنید که افرادی رانتخواری، پارتیبازی و جیرهخواری کردهاند و ممکن است غیربومی باشند.
وی خاطرنشان کرد: یک فرد بومی و محلی که مردمشناسی، جامعهشناسی، بومشناسی، اقلیمشناسی و مذهبشناسی دارد بهتر میتواند به مردم خدمت کند، میداند شیعه و سنی کنار هم به خوبی زندگی میکنند، از این رو روابط ادیان، مذاهب و بین مردم به لحاظ آداب و سنتها را رعایت میکند.