مروری بر خواص دارچین
دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در بعضی از غذاها استفاده میشود و خواص فراوانی دارد، همچنین به عنوان یک داروی گیاهی خوشبو هم به حساب میآید که میتوان در بسیاری موارد خوراکی از آن استفاده کرد و به غذا طعم لذت بخشی میدهد، خوب است بدانید که دارچین یک داروی ضدمیکروبی، ضداکسیدانی و ضد لخته خون است، همچنین برای کاهش درد و افزایش حافظه بسیار مفید است، علاوه بر این دیابت و زخم سوختگی را تسکین میدهد و در نهایت چربی خون را کنترل میکند.
انجیر یک داروست
انجیر بهعنوان میوهای خوشمزه و مغذی، قرنهاست در سراسر جهان محبوب است و خواص بسیار زیادی دارد، انجیر به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی عمل میکند و خواص ضدسرطانی دارد، اثرات ضدباکتری و ضدقارچی دارد و به عنوان یک منبع غنی پتاسیم، فیبر و سایر مواد مغذی شناخته شده است، رطوبت بدن را از بین میبرد، استخوانها را محکم میکند، باعث افزایش رشد مو در بدن میشود و بهترین میوه برای رفع یبوست و پاکسازی روده است.
از خواص بادمجان چه میدانید؟
بادمجان یکی از صیفیجاتی است که در تمام فصول سال در اکثر مغازهها وجود دارد و میتوان از خواص آن بهرههای زیادی برد، خوب است بدانید که بادمجان بر خلاف تصورات مبنی بر بیخاصیت بودن، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است، همچنین بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر است، خونساز است، مغز را گرم میکند و قدرت درک و حافظه را بالا میبرد.
تخمه هندوانه چه فوایدی دارد؟
هندوانه میوهای شیرین، آبدار و لذیذ است که دانههایی مغذی دارد، بسیاری افراد این دانههای مغزی مغز هندوانه را دور میاندازند غافل از اینکه برای سلامتی بسیار مفید است و نه تنها باعث ارتقای سلامتی بدن بلکه به زیبایی هم کمک شایانی میکند، خوب است بدانید که تخم هندوانه سرشار از نیاسین است که باعث قدرت ارتجاعی مناسب درپوست، سفت شدن پوست، محو خط و چین چروکها، از بین بردن لکههای سیاه، رفع خارش و زرد شدگی پوست میشود.
خواص عرق زیره
محققان طب سنتی استفاده از برخی گیاهان را بسیار توصیه میکنند و اگر فردی نتواند خود گیاه را مصرف کند توصیه میکنند که از عرق آن حتما مصرف کنند تا از خواص آن بهرهمند شوند، خوب است بدانید که عرق زیره در کاهش وزن و لاغری بسیار موثر است، یکی از بهترین چربی سوزها است و باعث رفع اشتهای کاذب میشود؛ اگر به دنبال کاهش وزن هستید این عرق را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که باعث از بین بردن چربیهای زیر پوستی میشود، کاهنده چربی خون، هضم کننده غذا، ضد هیستری و تشنج، افزایش شیر مادران و ضد چاقی است.
متخصص طب سنتی بااشاره به مضرات مصرف مواد غذایی کپک زده گفت: کپکها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد به برخی از آنها واکنش نشان میدهد.
محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره علت ممنوعیت مصرف مواد کپک زده و ضررهای حاصل از مصرف آنها اظهار کرد: کپکها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد مختلف به برخی از آنها واکنش نشان میدهد.
وی بیان کرد: ممکن است مصرف موادی مثل پنیر یا نانی که بخشی از آن کپک زده هیچ مشکلی برای بسیاری از افراد ایجاد نکند؛ در واقع وجود بسیاری از انواع کپک مهم و ضروری است و از آنها برای تولید دارو و دیگر مصارف مفید استفاده می کنند و موجب نجات جان انسانها میشود؛ برای مثال در جنگ جهانی که بیماری طاعون بسیار رواج پیدا کرده بود، سربازانی که مجبور به خوردن نانهای کپک زده شده بودند زنده ماندند.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در مجموع این ماده در صورت استفاده درست، بسیار مفید است و بستگی دارد که مصرف آن چه زمانی، در چه سنی، چگونه و توسط چه فردی باشد؛ اما با توجه به واکنش احتمالی بدن،برای جلوگیری از ایجاد مسمومیتهای غذایی بهتر است تا حد امکان از مصرف آن خود داری کنیم.
وی در انتها یادآوری کرد: وجود اشکالاتی مثل انواع کپک، کرم خوردگی و اندازههای متفاوت، نشانه سلامت میوه و عدم استفاده از سموم شیمیایی برای رشد آنهاست.