لبو گیاهی ضد پیری
لبو گیاهی قرمز رنگ است که خواص فراوانی دارد؛ خوب است بدانید که لبو هم خانواده چغندر است اما از نظر طعم و ویژگیهای تغذیهای با چغندر تفاوتهایی دارد؛ این دو از یک نظر کاملا شبیه هم هستند و آن اینکه هر دو جزو «ریشههای مغذی» هستند، لبو سرشار از آنتیاکسیدان است، رنگدانههای بیهمتای آن از بدن در برابر بیماریهای قلبی عروقی محافظت میکند و سطح کلسترول خون را پایین میآورند و خاصیت ضد پیری دارد.
چای بِه چه فوایدی برای بدن دارد؟
میوه به با خواص بیشماری که دارد برای سلامت قلب و کاهش وزن کاملا مفید است و انتخابی عالی برای حفظ سلامت کلی بدن به شمار میرود، از شایعترین خواص آن رفع خستگی، آرامش بخش و تقویت کننده قلب و اعصاب است؛ مقداری از بِههای خلالی وخشک شده را به همراه آب سرد روی حرارت قرار دهید تا ۱۵ دقیقه دم بکشد سپس با لیمو و عسل آن را بنوشید.
فواید خرما
خرما میوهای گرمسیری است که خواص فراوانی دارد؛ اگر افراد این میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانند بدنشان مقاوم میشود و خواص ضد پیری دارد؛ خوب است بدانید که ثابت شده است اگر خرما را بخیسانید خواص آن بیشتر میشود چرا که خرمایی که شب در آب خیس شده است و صبح مصرف میشود برای قلبهای ضعیف بسیار مفید است؛ اگر این کار را ۲ بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کردهاید.
روغن کنجد چه فوایدی دارد؟
روغنهای فراوانی برای پخت غذا وجود دارد که هر کدام کاربرد جداگانهای دارد و خواص آنها متفاوت است؛ از شایعترین روغنها روغن کنجد و روغن زیتون است که میتوان از آن بهرههای زیادی برد، از این رو محققان طب سنتی معتقد هستند که روغن کنجد را باید جایگزین تمام روغنها کرد تا بتوان به سلامت بدن کمک کرد، خوب است بدانید که روغن کنجد باعث جلوگیری از سرطانهای دستگاه گوارش، پروستات و سینه میشود، همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E. موجب شفافیت و لطافت پوست میشود.
خواص کدو حلوایی چیست؟
کدو حلوایی همانطور که از نامش پیدا است به خانوادهی کدو تعلق دارد، این میوه خواص زیادی دارد و بهترین زمان مصرف آن در زمستان است، خوب است بدانید که این میوه سرشار از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و میزان زیادى بتاکاروتن است، به دلیل کالری کمی که دارد میتوان از آن برای کاهش وزن استفاده کرد و یکی از بهترین لاغر کنندهها به شمار میرود، همچنین این میوه باعث تقویت حافظه میشود، علاوه بر این سوخته پوست کدو، پیسی و لکههای سفید پوست را درمان میکند، بدین منظور باید پوست کدو حلوایی را خشک کنید و آن را بسوزانید سپس این پوست سوخته را در سرکه مخلوط و هر روز لااقل یک مرتبه در محل بمالید تا بهبودی حاصل شود.
تحقیق جدید نشان می دهد؛
تاثیر رژیم غذایی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه
تحقیقات جدید نشان می دهد غده سینه نیز همانند روده انسان، دارای میکروبیوم های است که تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، با وجودیکه این یافته ها مقدماتی هستند اما دانشمندان امیدوارند روزی موجب بهبود درمان و پیشگیری سرطان سینه شوند.
«کاترین کوک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویک فورست کارولینای شمالی، در این باره می گوید: «امکان تغییر در میکروبیوم سینه از طریق رژیم غذایی می تواند شیوه جدیدی را برای پیشگیری از سرطان سینه یا حداقل کاهش این ریسک ارائه دهد.»
در این مطالعه، محققان میمون های ماده را به مدت ۲.۵ سال با رژیم غذایی غربی پرچرب یا رژیم غذایی مدیترانه ای گیاهی تغذیه کردند. آنها اذعان کردند که این مدت تقریبا معادل هشت سال در انسان است.
محققان دریافتند میمون های که با رژیم غذایی مدیترانه ای تغذیه شده بودند در مقایسه با میمون های دارای رژیم غذایی غربی، دارای ترکیب متفاوتی از باکتری ها در بافت سینه شان بودند و «لاکتوباسیلوس» غده پستان آنان حدودا ۱۰ برابر بیشتر بود.
برخی شواهد نشان می دهند وجود باکتری لاکتوباسیلوس می تواند مانع از رشد تومور سرطان سینه شود. میمون های دارای رژیم غذایی مدیترانه ای هم دارای اسید صفراوی بیشتری در متابولیت های بافت سینه شان بودند که از نظر محققان می تواند ریسک سرطان سینه را کاهش دهد.
رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف مواد خوراکی گیاهی نظیر میوه و سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و مغزیجات آجیلی تاکید دارد. همچنین مصرف گوشت قرمز و لبنیات در آن کمتر است.
به گفته محققان، فهم تاثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم ها می تواند برای حفاظت از زنان در مقابل سرطان سینه استفاده شود.
نتایج مطالعه جدید نشان می دهد ریسک مرگ ناشی از قندخون پایین در بین سالمندان مبتلا به دیابت و زوال عقل به مراتب بیشتر از سالمندانی است که فقط به دیابت مبتلا هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشکده پزشکی نورویچ داده های حدود ۲۰ هزار فرد ۶۵ سال به بالا را که مبتلا به دیابت نوع ۱ یا ۲ بودند بررسی کردند. این افراد بالغ بر ۵ سال تحت نظر بودند.
یافته ها نشان داد افرادی که همزمان مبتلا به زوال عقل و دیابت بودند در مقایسه با افراد صرفا دیابتی، ۶۷ درصد بیشتر با ریسک بالا مرگ بعد از بروز قندخون به شدت پایین مواجه بودند.
دکتر «کاترینا متیشنت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «قندخون پایین یک فاکتور پرخطر مرگ در افراد مسن مبتلا به دیابت و زوال عقل است.»
وی در ادامه تاکید می کند: «در این گروه از بیماران آسیب پذیر پزشکان باید تمرکز ویژه ای بر تشخیص دقیق قندخون پایین با استفاده از کنترل مداوم گلوکز داشته باشند.»
به گفته محققان، دیابت می تواند ریسک ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد و وجود همزمان این دو بیماری در حال افزایش است.