راههای مقابله با افسردگی
سعی کنید هر روز سر ساعت خاصی از خواب بیدار شوید حتی اگر دلتان نخواهد به محض بیدار شدن از رختخواب بیرون بیایید؛ بیرون بروید و زیاد در خانه نمانید، از نرمش و ورزش غفلت نکنید و هر کاری که شامل فعالیت و تحرک جسمی باشد، حالتان را بهتر خواهد کرد، بپذیرید که هر فرد تواناییها و خصوصیات متفاوتی دارد، روی خصوصیات خاص خود تاکید کنید، وظایف یا کارهای دشوار و بزرگ را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید.
اهداف واقع بینانهای داشته باشید، اهداف سخت و مشکل برای خود تعیین نکنید و مسئولیت بیش از حد را به دوش نگیرید، سعی کنید حالت چهره خود را تغییر دهید، سعی کنید با دیگران معاشرت کنید چرا که کنار دیگران بودن به مراتب بهتر از تنهایی است و به شما کمک میکند این دوران را بهتر پشت سر بگذارید.
سندرم پای بی قرار چیست؟
بیماری پای بی قرار نوعی اختلال خواب است که در آن فرد مبتلا دچار احساس ناخوشایند در پاها میشود و آن را به صورت احساس گزگز، مورمور، سوزش، درد و کشش یا حرکت حشرات روی پوست توصیف می کند و بیماری برای کاهش حس ناچار است پای خود را تکان دهد یا بکشد.
در بسیاری مواقع هیچ عامل مشخصی برای بروز سندرم بی قراری پا وجود ندارد، برای درمان این سندروم باید بیماری های فرد مانند کمبود آهن یا نوروپاتی محیطی را بررسی کرد.
مضرات مصرف نوشابه برای دختران
با وجود توصیههایی که پزشکان به استفاده نکردن از نوشابه کردهاند باز هم برخی افراد این نوشیدنی را در سفرهای خود جای دادهاند و مدام آن را مصرف میکنند، غافل از اینکه این نوشیدنی بلاهایی جبران ناپذیری بر سر آنها میآورد؛ محققان دریافتند مصرف نوشابه بیشترین ضرر را برای دختران دارد چرا که علاوه بر پوکی استخوان، دیابت و چاقی در آن ها باعث ایجاد بلوغ زودرس، افسردگی، آکنه، استرس، ابتلا به سرطان پستان، ایجاد مقاومت به انسولین و ابتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک میشود.
طلای سرخ و مرگ خاموش
دیابت چهارمین علت مرگ در کشورهای توسعه یافته و یکی از بزرگترین مشکلات بهداشت جهانی است به طوری که سازمان بهداشت جهانی از آن به عنوان یک ایپدمی خاموش نام می برد؛ یکی از مشکلات بیماران دیابتی اضطراب است که اغلب در آنها اضطراب بیش از سایر افراد جامعه دیده میشود و نگران بیماری خود هستند؛ بر اساس نتایج بدست آمده زغفران میتواند به طور ویژهای این مشکل را در بیماران دیابتی مهار کند.
جملاتی که به کودک صدمه میزند
روانشناسان معقتدند دوران کودکی بیشترین نقش را در زندگی آینده کودک دارد و اگر به دنبال این هستید کودکی باهوش داشته باشید از انجام برخی کارها باید پرهیز کنید، خوب است بدانیم جملاتی که در دوران کودکی به او میگویید بیشترین ضرر را برای او دارد، لذا هرگز به کودک نگویید تو از همه بهتری، تو از همه زیباتری، تو از همه خوشتیپتری بلکه به او بفهمانید همینکه خودش باشد کافی است؛ این جملات به هوش اجتماعی کودک صدمه زده و تلقین نادرست است.
نوشیدن آب همراه با غذا به خصوص شیرینی ها خطر ابتلا به یک بیماری کشنده را افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افراد توصیه میکنند در زمان مصرف شیرینی، شکلات، دونات و کیک از نوشیدن آب خودداری کنند، زیرا این کار سبب افزایش قند خون میشود.
پژوهشهای جدید نشان میدهند ترکیب خوراکهای شیرینی با نوشیدنی سبب افزایش قند خون و خطر ابتلا به دیابت در دراز مدت میشود.
با شیرینی آب بخورید، قند می گیرید
سطح قند خون زمانی که فرد به نوشیدن آب همزمان با مصرف خوراکیهای شیرین میپردازند به شدت افزایش مییابد، بررسیها نشان میدهند ممکن است نوشیدن آب در این زمان سبب جذب بیشتر گلوکز از مواد خوراکی و ورود آن به جریان خون شود.
بالا رفتن قند خون سبب ابتلای افراد به بیماری خطرناکی، چون دیابت نوع دو و عارضههای درمانی متعدد ناشی از آن میشود.
این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه (Anton de Kom University) درکشور کوچک سورینام در آمریکای جنوبی با تحقیق برروی ۳۵ داوطلب در زمان خوردن خوراکهای شیرین همراه با آب و بدون آن به دست آمده است.
به طور کلی پس از خوردن وعدههای غذایی، سطح قند خون بدن انسان افزایش مییابد، اما اگر عادتهای غذایی نادرست و مصرف خوراکیهای شیرین و پرچرب درکنار کم تحرکی ادامه پیدا کند بدن قابلیت کنترل قند خون را از دست میدهد و فرد دچار چاقی و ابتلا به دیابت نوع دو میشود.
افزون بر تنقلات شیرین، نوشیدن آب با وعدههای غذایی نیز میتواند سبب افزایش قند خون و جذب میزان زیادی گلوکز دربدن شود.
کارشناسان سورینامی برای کاستن از خطر ابتلا به دیابت نوع دو به افراد توصیه میکنند پیش از خوراک یا پس از آن آب بنوشند.
در این پژوهش افرادی که همراه با دونات آب نوشیده بودند و بلافاصله مورد آزمایش تست خون قرارگرفتند دوبرابر بیشتر از سایر داوطلبان قند خونشان افزایش یافته بود.
کارشناسان به ویژه توصیه میکنند بیماران دیابتی که باید میزان گلوکز قند خون خود را به طور منظم کنترل کنند از نوشیدن آب همراه با خوراک یا بلافاصله پس ازآن خودداری کنند.
مبتلایان به دیابت یا افرادی که قند خون آنها درآستانه خطر ابتلا به دیابت است با انجام ورزش استاندارد زیر نظر پزشک، مصرف دقیق داروها، تنظیم رژیم غذایی و مصرف خوراک سالم، نوشیدن آب به میزان کافی، حفظ تناسب اندام، رسیدگی به زخمها و جلوگیری از ایجاد زخم و جراحت برروی بدن، خودداری از استرس و عصبانیت و کنترل دقیق فشارخون میتوانند این بیماری خطرناک را کنترل و از عارضههای جانبی مصون بمانند.