برای از بین بردن دردهای مزمن بلافاصله به سراغ داروهای شیمیایی نروید؛ با استفاده از خواص نهفته در خوراکیهای طبیعی این دردها را کنترل کنید.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دردهای مزمن به دلایل مختلفی رخ میدهند و سبب ناتوانی در انجام کارهای روزانه و تحمل دردهای شدید میشوند.
چبیشتر افراد در زمان بروز دردهایی چون سردرد، دردهای عضلانی، استخوان درد، دردهای دوران قاعدگی دربانوان، دندان درد و مواردی از این دست بلافاصله از داروهای مسکن استفاده میکنند که عارضههای گوناگون برای سلامت بدن دارد.
مصرف بیش از اندازه داروهای مسکن میتواند سبب اعتیاد، بی اثرشدن دارو بر کنترل درد، نارسایی کلیوی و کبدی شود.
برای رفع برخی دردهای مزمن در کنارمشاوره با متخصص میتوان از دگرگونی در رژیم غذایی و مصرف برخی خوراکیها بهرهمند شد که به دلیل مواد تشکیل دهنده خود اثرکاهنده بر درد دارند.
ازجمله داروهای مسکن ایپوپروفن، آسپرین و استامینوفن هستند که مصرف طولانی مدت آنها سبب ایجاد بیماریهای قلبی، سوزش معده و حتی بروز زخم معده میشود.
ازجمله مواد خوراکی که اثرهای ضد درد دارند میتوان مصرف اسفناج، اسطوخدوس و زردچوبه را نام برد.
آغشته کردن پوست ناحیه پیشانی به روغن اسطوخدوس سبب کاهش سردرد و میگرن در عرض کمتر از پانزده دقیقه در بیماران میشود.
رایحه روغن اسطوخدوس نیز اثرآرام بخشی دارد و افراد با بوییدن این رایحه میتوانند به سرعت سردرد خود را مهار کنند.
عوارض جانبی داروهای سرطان کاهش می یابد
تهران – ایرنا – محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک به روشی دست یافتند که با استفاده از داروهای مبتنی بر پروتئین، عوارض جانبی داروی سرطان را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، تحقیقات در زمینه پروتئین ها به یکی از پرکاربرد ترین و مهیج ترین حوزه های علم پزشکی بدل شده است؛ چراکه امکان ساخت دارو ها و توسعه روش های موثرتری را برای انواع بیماری ها از جمله سرطان و دیابت در اختیار محققان قرار می دهد. از طرفی پروتئین ها ساختارهای شیمیایی بسیار پیچیده ای دارند که امکان تغییر، اصلاح و دستکاری آنان را دشوار می کند.
محققان برای حل این مشکل به یک روش تغییر پروتئین دست یافتند که پیشرفت بزرگی در زمینه داروهای مبتنی بر پروتئین محسوب می شود و از طرفی عوارض جانبی درمان را کاهش می دهد. در واقع پروتئین ها مانند یک گلوله نخی هستند که اسیدهای آمینه نقش الیاف را بازی می کنند.
محققان با استفاده از این شیوه جدید می توانند از ساختار پیچیده پروتئین برای دارورسانی یا حمله به سلول های بیمار استفاده کنند
اختیار کاربران قرار دهد.
هفت خوراک مهم چربی سوز
لاغری یکی از معضلات بسیاری از افراد است وآنها برای اینکه بتوانند به تناسب اندام برسند راههای مختلفی را امتحان میکنند، خوب است بدانید که شیر و ماست کم چرب و پنیر، کلسیم، جو دوسر، مواد فیبردار، چای سبز، کاتچین، تخم مرغ، پروتئین، گردو و بادام، چربیهای مفید، ماهی قزل آلا، امگا ۳ فراوان، سرکه و اسید از بهترین چربیسوزها هستند که با مصرف آنها میتوانید به تناسب اندام دست یابید.
خواص لوبیا سبز
لوبیا سبز گیاهی از خانواده باقلائیان به شمار میرود؛ این گیاه بسیار کم کالری و فاقد چربی اشباع شده است که مصرف آن برای بدن بسیار مفید است، خوب است بدانید که این گیاه منبع آهن و ضدکم خونی است، همچنین کسانی که دچار پوکی استخوان هستند، میتوانند این گیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که استخوان ساز است و پوکی استخوان را درمان میکند، علاوه بر این این گیاه از کوتاهی قد کودک جلوگیری میکند و به شدت قدرت باروری را افزایش میدهد، همچنین سیستم ایمنی را قوی میکند.
عوامل ایجاد قارچ پوستی
قارچ پوستی نوعی التهاب شدید در پوست است که عوامل متعددی در ایجاد آن نقش دارند؛ پزشکان طب سنتی راههای مختلفی را برای درمان آن به کار بردهاند، راهی ساده برای درمان این عارضه پوستی استفاده از سرکه است، برای این کار سرکه رقیق شده را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست خود بمالید و بعد بدن را شستشو دهید، برای درمان کامل باید این کار را مداوم انجام دهید لذا اینکار را به مدت ۷ الی ۱۴ بار تکرار کنید تا بهبودی حاصل شود.