مضرات مصرف روغن مایع
بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است درست شده که موجب افزایش کلسترول خون میشود، این را فراموش نکنید که برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع نباید استفاده کرد، زیرا سریعا اکسیده میشود و مواد سرطان زا تولید میکند، بهترین روغن های مایع روغن زیتون، روغن کنجد، روغن محلی (روغن زرد) و روغن دنبه گوسفند است که می توان آن را جایگزین روغن مایع کرد و از خواص آن بهره برد.
لیمو و خواص آن
محققان معقتد هستند که لیمو ترش خواص بسیار زیادی دارد از جمله باعث کاهش عفونت رحمی در خانمها میشود و در آقایان از تعریق زیاد جلوگیری میکند، همچنین اگر به کودکان خود لیمو بدهید اشتهایشان افزایش پیدا می کند، خوب است بدانید لیمو ترش سبز سرشار از فلاونوئید است که میتواند با سرطان مبارزه کند همچنین لیمو برای درمان فشارخون، دیابت و پوکی استخوان بسیار مفید است؛ باید بدانید لیمو ترش یک ماده تقویت کننده زیبایی است و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی و جوانی میشود.
مضرات ظروف مسی برای بدن
به گفته برخی محققان طب سنتی نوشیدن آب در لیوان مسی فواید بسیاری دارد اما مصرف غذا در برخی ظروف مسی مضر است چرا که پخت و پز در ظروف مسی ممکن است باعث آزاد شدن بیش از اندازه مس در غذا شود که باعث کم خونی، اختلالات باروری، فقر آهن و رشد غدههای جنسی میشود، اما اگر تمایل به استفاده از ظروف مسی دارید دقت کنید سیاه نشود و مس آن در حین پخت و پز کم نشده باشد چرا که در این صورت سرطان زاست و برای بدن مضر است.
آیا پوست ماهی مضر است؟
ماهی یکی از محبوبترین غذاها است که به گفته محققان خواص بسیار زیادی دارد و لازم است هر فرد در طول هفته حداقل یک بار از آن استفاده کند، اما برخی از افراد به جز گوشت ماهی، پوست آن را مصرف میکنند غافل از اینکه پوست ماهی برای سلامتی ضرر دارد؛ خوب است بدانید که آب دریا حاوی جیوه است و پوست ماهی جیوه را جذب میکند، بعلاوه خوردن آن به دلیل وجود نیتراتهای زیاد، موجب بروز بیماری و سنگ کلیه میشود.
خواص خرفه برای رفع تشنگی و بیماریها
خرفه گیاهی است که خواص فراوانی دارد، این گیاه عطش را تسکین میدهد و ترشح ادرار را کنترل میکند همچنین دیابت را کاهش و سردرد را رفع میکند، خوب است بدانید خرفه قندخون را کاهش میدهد، دوست دار قلب و عروق، مفید برای گوارش، ضدعفونی کننده، ضد زخم معده، ضد التهاب و منبع آنتی اکسیدان است؛ همچنین خونریزی از هر عضوی را قطع و چرک سینه را برطرف میکند، علاوه بر این اگر آن را با حنا ترکیب کنید و بر کف دست و پا بگذارید برای حرارت و پیسیهای دست و پا مناسب است.
ارتباط خواب آلودگی در طول روز با آلزایمر
متخصصان سلامت در یک بررسی جدید دریافتند احساس زیاد خواب آلودگی در طول روز میتواند نشانهای از ابتلا به آلزایمر در دوران بعدی زندگی باشد.
به گزارش ایسنا، آلزایمر شایعترین نوع زوال عقل است که به رغم شیوع این بیماری گزینههای درمانی برای آن وجود ندارد.
هنوز علت دقیق این بیماری مشخص نیست و به همین دلیل تحقیقات بسیاری در رابطه با شناخت فاکتورهای خطرزا در بروز این بیماری انجام گرفته است. کارشناسان معتقدند که با شناخت این فاکتورهای خطرزا میتوان تا حدود زیادی احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داد.
تاکنون، چندین فاکتور خطرزا در بروز این بیماری شناسایی شده است. شناخته شدهترین عامل در ابتلا به این بیماری سن است. بیشتر افراد در سن ۶۵ سالگی و بالاتر دچار آلزایمر میشوند. پس از سن ۸۵ سالگی خطر ابتلا به آلزایمر تقریبا یک سوم میشود.
همچنین فاکتور ژنتیک میتواند در خطر ابتلا به آلزایمر نقش داشته باشد. رژیم غذایی، فعالیت جسمی و ذهنی نیز از دیگر فاکتورهای موثر به حساب میآیند.
محققان در جدیدترین مطالعه خود فاکتور خواب را به فهرست عوامل موثر در ابتلا به بیماری آلزایمر اضافه کردند.
در این بررسی محققان آمریکایی به رابطه بین احساس زیاد خواب آلودگی در طول روز و انباشت پلاکهای بتا-آمیلوئید در مغز پرداختند که مشخصه اصلی بیماری آلزایمراست.
درک رابطه بین خواب آلودگی و بیماری آلزایمر می تواند مهم باشد. درصورتیکه اختلال خواب در بیماری آلزایمر نقش داشته باشد میتوان به بیماران مبتلا به اختلال خواب کمک کرد تا از پیامدهای منفی آن در امان باشند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان در این بررسی روی ۱۲۳ بیمار آزمایشاتی را انجام دادند. سپس رابطه بین خواب آلودگی در طول روز، چرت زدن و پلاکهای آلزایمر مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاهده شد افرادی که دچار احساس خواب آلودگی مفرط هستند ۲.۷۵ برابر بیشتر با خطر تشکیل بتا-آمیلوئیدها روبرو هستند. همچنین در مورد چرت زدن در طول روز نیز این رابطه مشاهده شد هرچند در این خصوص هنوز به لحاظ آماری نتایج قابل توجهی حاصل نشده است.