گفته می شود پس از کش و قوسهای فراوان میان وزارت ارشاد و محسن چاوشی، خواننده پاپ به وعدهاش عمل کرد و تیزر آلبومش را بدون مجوز منتشر کرد.
بیش از ده سال از زمانی که محسن چاوشی قطعاتی را بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می کرد، گذشته است. حالا پس از یک دهه انتشار قطعات و آلبوم های گوناگون با مجوز وزارت ارشاد، چاوشی در اقدامی متفاوت تیزری از آلبوم پر حاشیه خود را بدون گرفتن مجوز منتشر کرد؛ کاری که شاید عواقبی برای این او داشته باشد.
میزان نارضایتی عمومی از عملکرد دونالد ترامپ (۴۵%) اکنون با ریچارد نیکسون، تنها رئیسجمهور آمریکا که از سمت خود استعفا کرد، برابری میکند.
بر اساس نظرسنجی جدید سیانان، تنها ۲۰ درصد از آمریکایی از عملکرد رئیسجمهورشان رضایت دارند و بیش از ۴۵ درصد از آنها از سیاستهای وی ناراضی هستند.
در ۴۴ سال قبل نیز «ریچارد نیکسون» با چنین میزانی از نارضایتی عمومی از عملکردش روبرو بود.
ریچارد نیکسون در دوره دوم ریاست جمهوریاش با رسوایی واترگیت روبرو شد که او را مجبور به استعفا کرد.
گفته می شود چند وقتی است که بحث آقازادگی و ژن خوب در میان مردم وکاربران فضای مجازی داغ شده است. انتشار تصاویری از برخی از فرزندان مسئولان با لباس و وسایل شخصی و ماشین های خارج از عرف در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، گله مندی مردم را به دنبال داشته است. چرا که نشانی از بی عدالتی است که به سبب رابطه نسبی به وجود آمده است.
از آنجایی که در راستای شفافسازی، این حق مردم است که بدانند آنچه از بیتالمال برای کشور هزینه میشود، مسئولان چطور و چگونه هزینه میکنند به تازگی کمپینی با عنوان #فرزندت_کجاست؟ خطاب به مسئولان نظام در فضای مجازی به وجود آمده است.کاربران فضای مجازی با انتشار پوستر زیر از مسئولان می خواهند تا صادقانه و شفاف در رابطه با فرزندان خود توضیح دهند که کجا هستند و چه می کنند.
کنایه سنگین ربیعی به لاریجانی
علی ربیعی در توییتر خود با اشاره به بخشی از کتاب شازده کوچولو کنایهای را خطاب به رئیس مجلس نوشت. علی ربیعی در توییتر خود نوشت: کتاب شازده کوچولو را برای علی لاریجانی میفرستم. زیر این متن خط میکشم: «فرمانروا به شازده گفت: تو را وزیر دادگستری میکنم. شازده: کسی نیست که من او را محاکمه کنم. فرمانروا گفت: خودت را محاکمه کن. سختترین کار دنیاست اینکه بتونی درباره خودت قضاوت درستی داشته باشی و عادلانه خودت را محاکمه کنی.»
سعید مرتضوی شاکی شد
دادگاه رسیدگی به پرونده مدیرمسئول سابق روزنامه جوان در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی شقاقی و با حضور اعضای هیأت منصفه مطبوعات برگزار میشود. شاکی پرونده مدیرمسئول سابق روزنامه جوان، سعید مرتضوی مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی و دادستان وقت تهران است که هم اکنون بابت تحمل دو سال حبس خود به خاطر شکایت اولیای دم مرحوم روحالامینی یکی از جانباختگان حادثه کهریزک در زندان به سر میبرد. مدیرمسئول سابق روزنامه جوان پیشتر در این پرونده به پرداخت جزای نقدی محکوم شده بود که حکم مزبور در دیوان عالی کشور نقض و برای رسیدگی در شعبه هم عرض به شعبه ششم دادگاه کیفیری یک استان تهران ارسال شد. در دادگاه قبلی، هیأت منصفه مطبوعات مدیرمسئول سابق روزنامه جوان را مجرم ندانسته بود اما دادگاه حکم به محکومیت وی داده بود.
گفته می شود یک نماینده مجلس عراق در واکنش به توییت محمود صادقی نماینده مجلس ایران، خواستار پرداخت غرامت به کشتهشدگان عراقی بدست القاعده از سوی ایران شده است. فائق الشیخ علی، نماینده مجلس عراق و رهبر «حزب مردمی اصلاح» در حساب توییتر شخصی خود مدعی شد: به نام خانواده قربانیان ترور از شما و دولت شما میخواهم ۱۱ میلیارد دلار آمریکا به عنوان غرامت کشته شدن یک میلیون عراقی از زمانی که القاعده را به بهانه جنگ با آمریکا از سال ۲۰۰۳ وارد کشور ما کردید، بپردازید.
حیدر العبادی، نخستوزیر عراق، در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرده بود این کشور علیرغم مخالفت کلی با استراتژی وضع تحریمها، از تحریمها علیه ایران پیروی خواهد کرد. در پی این اعلام موضع، محمود صادقی نماینده مجلس ایران در توییتی نوشت: «دولت عراق مطابق ماده ۶ قطعنامه ۵۹۸، ۱۱۰۰ میلیارد دلار بابت غرامت خسارات مستقیم جنگ تحمیلی به ایران بدهکار است؛ دولت ایران با لحاظ تنگناهای مردم عراق در مطالبه این غرامت تعلل کرده است؛ اکنون نخستوزیر عراق به جای جبران، با تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران همراهی میکند!»
گفته می شود حزب ندای ایرانیان در نامهای از دادستان کل کشور خواسته تا صحتو سقم ادعاهای مطرح در جلسه استیضاح علی ربیعی را بررسی نموده و نتیجه را اعلام کرد.
گفته می شود مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور تأکید کرده مسیر جدا برای ورود بانوان به ورزشگاه آزادی پیش بینی شده است تا اگر روزی مجوز ورود داده شد این جداسازی در کمتر از دو ماه اجرایی شود. کریمی در خصوص پیش بینی زیرساخت های مناسب مجموعه آزادی جهت میزبانی از خانواده ها گفت: با تمهیداتی که در نظر گرفته شده در حداقل زمان این کار انجام می شود. اقدامات لازم در خصوص تصحیح سیستم بلیت فروشی، گیت های ورودی، سیستم امنیتی و چهره نگاری در حال انجام است. مسیر جدا نیز برای ورود بانوان به ورزشگاه پیش بینی شده است تا اگر روزی مجوز ورود داده شد این جداسازی در کمتر از دو ماه اجرایی شود.
گفته می شود عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤال خبرنگاری در رابطه با انتخاب مجدد آیت الله جنتی در شورای نگهبان و واکنش رسانههای معاند به سن ایشان، خاطرنشان کرد: در شورای نگهبان هیأت رئیسه شامل دبیر، قائم مقام، سخنگو و معاون اجرایی می شود. سه نفر توسط رای شورای نگهبان انتخاب می شوند و معاون اجرایی توسط دبیر انتخاب می شود. در مورد نهادهایی که بیشتر در حوزههای فکری کار میکنند شرط سنی محدودیت محسوب نمیشود برای مثال در کشور مالزی حتی در حوزه اجرایی هم این مورد قابل مشاهده است. وقتی قانون منعی در این زمینه در نظر نگرفته است فکر نمیکنم این مطلب مشکلی داشته باشد.
گفته می شود رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران گفته هر کس از آقای نوبخت در شرایط کنونی حمایت کنند آیندهای در سیاست ایران نخواهد داشت. حسین مرعشی در جمع جوانان حزب کارگزاران گفت: آقای نوبخت هیچ موافقی در دولت ندارد و مسئله ایشان مسئله کارگزاران نیست. وی حزب اعتدال و توسعه را حزبی بی هنر دانست که می خواهند مسئله آقای نوبخت را سیاسی کنند و افزود: مسأله آقای نوبخت، مدیریتی است و هرکس از آقای نوبخت در شرایط کنونی حمایت کنند آیندهای در سیاست ایران نخواهد داشت. رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران ادامه داد: اساسا آقای نوبخت چیزی عرضه نکرده که بخواهد به سرمایه سیاسی اعتدال و توسعه بیفزاید؛ این یک خطای سیاسی است که فکر می کنند حالا که روزنامه سازندگی نظرسنجی را درباره رفتن یا ماندن آقای نوبخت منتشر کرده پس دلیل آن رقابت های حزبی است. مرعشی خاطرنشان کرد: سراغ هر وزیری بروید دادش از دست آقای نوبخت بر هواست.
واکنش روحانی به استیضاح ربیعی
علیرضارحیمی در توییتر خود نوشت:بخشی از گلایه نمایندگان به وزیرکار به نارضایتی و ابهامات مدیریت سازمان بهزیستی بود. در انتخاب سرپرست وزارت تعاون هوشمندی لازم از سوی رئیس جمهور دیده نشد و به نوعی این انتخاب تعریضی است به استیضاح کنندگان!
توضیحات مطهری درباره سؤال از وزیر دادگستری
علی مطهری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سهشنبه هفته گذشته سؤالی درباره علت ادامه حصر خانگی از وزیر دادگستری در صحن علنی مجلس داشتم. در زمان رأیگیری از ۲۱۳ نماینده حاضر، ۹۵ نفر به وارد بودن سؤال رأی دادند، ۹۵ نفر به وارد نبودن آن، ۱۵ نفر رای ممتنع دادند و ۱۸ نفر رأی ندادند. در مجالس قبلی همیشه قانع شدن یا نشدن از پاسخ وزیر به رای گذاشته میشد در این صورت باید گفت نمایندگان از پاسخ وزیر قانع نشدند و سؤال را وارد دانستند چون ۹۵ نفر یعنی کمتر از نصف به قانع شدن رأی دادند. وی افزود: در ابتدای مجلس دهم قرار بر این شد که چون آییننامه میگوید وارد بودن سؤال به رای گذاشته میشود، به همین ترتیب عمل شود و اتفاقا این اقدام توسط اینجانب آغاز شد و ادامه یافت. در نتیجه آرای ممتنع و رای ندادهها به نفع وزیر منظور میشود در حالی که قبلا به نفع سؤالکننده منظور میشد البته برخی از نمایندگان از آن نظر سؤال را وارد ندانستند که اختیارات وزیر را در این موضوع کافی نمیدانستند، نه اینکه راضی به ادامه حصر بودند. نماینده مردم تهران با اشاره به نحوه انعکاس این خبری در برخی رسانهها، یادآور شد: برخی خبرگزاریها شیطنت کرده و اعلام کردند که مجلس به ادامه حصر خانگی رای داد، در حالی که اینطور نیست. علاوه بر اینکه اگر رایگیری را به صورت سابق در نظر بگیریم یعنی فرض کنیم قانع شدن نمایندگان از پاسخ وزیر به رأی گذاشته شده است، مجلس از پاسخ وزیر قانع نشده است و با منطق آن خبرگزاریها باید بگوییم مجلس با ادامه حصر خانگی مخالفت کرده است.
گفته می شود امیرتتلو که از کشور خارج شده در ویدئویی اعلام کرد به زودی مسائلی از پشت پرده دیدارش با حجت الاسلام رئیسی و تیم تبلیغاتی او را منتشر خواهد کرد.
شکایت پورابراهیمی از پزشکیان
محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان در مجلس از شکایت خود از مسعود پزشکیان نایب رئیس پارلمان خبر داد و گفت: در متن شکایتی که بنده تنظیم کرده ام، ذکر شده که باید نایب رئیس مجلس رابطه کاری فرزند خود با یکی از زیرمجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مشخص کند و در این زمینه توضیحاتی داد. مسعود پزشکیان نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: من نمیدانم این اتهامات را برای چه چیزی مطرح کردند اما اکنون از همه دعوت میکنم که وضعیت زندگی بنده را ببینند، آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است.
انتقاد عارف از اقدامات برخی اصلاحطلبان
رئیس فراکسیون امید گفت: مایه تأسف است که عدهای در داخل جبهه اصلاحات با برخی اظهارنظرها تنها مسیر متلاشی کردن انسجام را دنبال میکنند. وضعیت کشور به گونه ای نیست که عدهای به دنبال رقابتهای انتخاباتی و حذف یک جریان باشند. شرط فائق آمدن بر مشکلات کشور، وحدت، تفاهم و همدلی است. اصلاح طلبان در روی کار آمدن دولت آقای روحانی سهیم بودند و نقش اساسی داشتند و برای موفقیت دولت تلاش میکنند. هرچند گلایههای جدی از نادیده گرفتن مدیران برجسته اصلاح طلب در استانها و سپردن مدیریت برخی ارگانهای دولتی در استانها به مخالفین گفتمان اصلاحات وجود دارد.