آخرین خبر :

گفته می شود

گفته می شود عبدالرضا رحمانی فضلی با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر عدم به کارگیری بازنشستگان در عرصه های مدیرتی گفته حدود ۱۵ تن از استانداران تغییر خواهند کرد و به معاون سیاسی وزارت کشور مأموریت داده شده تا نیروها و افراد باتجربه از مجموعه وزارت کشور با اولویت معاونان فعلی استانداران جهت تصدیگری پس استاندار معرفی کنند.

 

 

گفته می شود در یک وزارتخانه نوزده تا از کلیدی ترین پست های آن در اختیار بازنشسته هاست. با این روند چه امیدواری می توان به جوانان نخبه و تحصیلکرده دانشگاهی برای اشتغال در درون ایران داد! این تنها یک وزارتخانه است. جستجوی بیشتر نشان می دهد، شمار بازنشسته هایی که تحت عناوین مختلف دوباره در پست های مدیریتی مشغول به کار شده اند، خیلی بیشتر از تعدادی است که دیوان محاسبات کشور اعلام کرده است.

گفته می شود افزایش ناگهانی بهای ارز، علاوه بر اینکه مردم را در وضعیت دشواری قرار داده، مشکلاتی را نیز برای دولت ایجاد کرده است. با افزایش نرخ دلار، بسیاری از هزینه‌های دولت افزایش چشمگیری پیدا کرده و بودجه دولت، کفاف این هزینه‌ها را نمی‌دهد؛ بنابراین، برای این منظور به دنبال راهکاری برای کسب درآمد بیشتر استتجربه نشان داده اولین چیزی که در این مواقع به ذهن دولتی‌ها می‌رسد، برداشت از جیب مردم و ساده‌ترین کار نیز افزایش قیمت حمل‌های انرژی است؛ اما حتی زمزمه چنین طرحی در مجلس نیز زلزله به پا می‌کند، به گونه ای ‌که امروز یکی از نمایندگان مجلس با شدت به این موضوع واکنش داد و این اقدام دولت را مساوی با بازی کردن با آتش دانست.

 

 

گفته می شود«یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان اعلام کرده مسقط آمادگی دارد به عنوان میانجی بین تهران و واشنگتن وارد عمل شود.

وزیر خارجه عمان با اعلام این مطلب در گفت و گو با شبکه تلویزیونی الجزیره درباره سفرش به واشنگتن گفت: ما پیامی از کسی از جمله ایرانی‌ ها برای آمریکایی‌ ها نیاوردیم.

 

 

 

گفته می شود نوسان شدید و اوج گرفتن قیمت ارز در بازار، جدا از تحلیل‌های آماری و رقم‌های عجیب و غریبی که به نمایش می‌گذارد، حکایت تلخی از آب رفتن درآمد و دارایی میلیون‌های شهروندی است که دیگر حتی قادر به تأمین حداقل‌های معیشتی خود نیز نیستند؛ شهروندانی که از مناسبات کلان اقتصادی خارج هستند و حالا نگران آینده‌ای هستند که تصویر مشخصی از آن وجود ندارد.

 کمتر از پنج ماه از سال جدید شمسی گذشته و در حالی که هنوز سال به نیمه نرسیده است، به واسطه افزایش نرخ ارز و سکه قدرت خرید شهروندان به نسبت روز‌های آغازین سال به شدت کاهش یافته است؛ شرایط نگران کننده‌ای که گویا قرار نیست به ثبات برسد و همچنان در حال نوسان است.

 

گفته می شود در روزهای گذشته معاون آدیداس در پاسخ به نامه فدراسیون فوتبال تلویحا اعلام کرد که ادامه‌ همکاری با ایران قابل پذیرش نیست و از فدراسیون فوتبال خواست تا آدیداس را درک کند. در ادامه‌ این نامه آمده است که آدیداس به دلیل این که در بورس آمریکا فعالیت می‌کند، نمی‌تواند به خاطر تحریم‌های اعمال شده از سوی این کشور به همکاریش با ایران ادامه‌ دهد.معاون آدیداس در پایان این نامه خطاب به فدراسیون فوتبال ابراز امیدواری کرد تا فدراسیون فوتبال ایران این برند را درک کند و در ادامه راه و با شرایط جدید به درک متقابل برسند.

 

 

 

 

برای مردم فرقی نمی‌کند دلار ۴۲۰۰ تومان باشد یا ٩٠٠٠تومان

حمید زمان‌زاده معاون پژوهشکده بانک مرکزی گفت: با توجه به شرایط اقتصاد کشور و وضعیت بازار می‌توان تورم ٢۵درصدی برای امسال و تورم ٢٠درصدی را برای سال ٩٨متصور بود. از آنجا که عامل اصلی افزایش نرخ تورم ارز است و اثرات افزایش نرخ ارز بین دو تا سه ماه آثار خود را روی تورم تخلیه می‌کند. در ماه‌های اخیر حجم زیادی ارز برای واردات کالاهای اساسی وارد سامانه نیما شد اما کالاها با نرخ ارز آزاد در بازار در حال فروش است پس برای مردم فرقی نخواهد داشت؛ چه ارز چهارهزارو ٢٠٠ تومان دولتی باشد چه ٩ هزار تومان بازار، آنها کالاهای مصرفی خود را با قیمت ارز آزاد خریداری می‌کنند. مگر اینکه دولت توانایی کنترل و نظارت بر قیمت توزیع کالا در بازار را داشته باشد که تجربه نشان داده است چنین توانایی‌ای وجود ندارد.

گفته می شود چند روز گذشته است از جریان برگزاری کنسرت، وقتی هیراد در حال ادای احترام به مخاطبان بود، ناگهان صدای ضبط شده او از بلندگو‌های سالن پخش شد و تماشاگران متوجه لب‌زدن یا همان اجرای پلی‌بک وی شدند. بحث این خواننده پرحاشیه زمانی زشت‌تر می‌شود که او دوباره با یک اعتماد به سقف منحصر‌به‌فرد به جای جبران خسارت و مافات، منتقدان و روزنامه‌نگاران حوزه موسیقی را به کنسرت خود دعوت می‌کند! رشوه دادن یا پرداخت حق‌السکوت از سوی حمید هیراد به شاعران، مخاطبان، منتقدان و اصحاب رسانه، تاکتیک زشت و غیر‌حرفه‌ای است که این خواننده پاپ برای ماله‌کشی و پرده‌پوشی بر اقدامات خلاف قانون و اخلاقش در موقعیت‌های مختلف به کار گرفته است.

 

 

⁠فروش ارز توسط اعراب کشورهای همسایه در قم

در این روزهای پر تلاطم بازار ارز کشور، در شهر قم به دلیل وجود حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و ورود همه روزه زائران بسیار برای زیارت، خیابان های اطراف حرم مطهر مکان مناسبی برای دلالان و خرید و فروش ارز مسافران اعراب کشورهای همسایه شده است. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که صرافی‌های این شهر به دستور مقامات تقریبا سه ماه است که تعطیل هستند. البته این بازار فروش ارز موجب شده که برخی از صرافی‌ها نیز در ساعات پایانی روز اقدام به باز کردن مغازه‌ها و بهره مندی از این بازار داغ کنند.

 

 

 

سیستم فشل و رها شده است

پروانه سلحشوری عضو فراکسیون امید مجلس گفت‌: امروز ناکارآمدی سیستماتیک در بدنه مدیریت کشور را می‌خواهم مطرح کنم. ناکارامدی و عدم مدیریت مطلوب، کل سیستم را فرا گرفته است. متأسفانه شاهد یک سیستم فشل و رها شده هستیم که نه وزرا به درستی کار می کنند، نه رئیس‌جمهور و نه دیگر نهادهای مدیریتی کشور کار خودشان را به نحوه احسن انجام می‌دهند. من فکر می‌کنم که رئیس‌جمهور منتظر هستند تا مجلس وارد استیضاح وزرا شود و اگر استیضاح رأی نیاورد آن موقع تغییراتی در کابینه اعمال کند. متاسفانه حرکتی در زمینه ترمیم کابینه از طرف رئیس‌جمهور دیده نمی‌شود. قرار بود رئیس سازمان برنامه و بودجه تغییر پیدا کند که عملا این اتفاق رخ نداد. تغییری در بانک مرکزی رخ داد که متاسفانه با ورود اقای همتی اوضاع بازار ارز و سکه بهم ریخت. متاسفانه دولت رها شده است.

 

 

 

یک اصلاح‌طلب هم طرفدار به دار کشیدن شد!

مصطفی کواکبیان گفت: مفسدان فی‌الارض را در چهارراه استانبول به دار بکشید تا مردم باور کنند که کاری انجام می‌دهید. مصطفی کواکبیان در جلسه امروز مجلس و در هنگام سوال از وزیر مسکن و شهرسازی گفت: خداوکیلی مردم مشکل دارند. در بحث افزایش روزافزون نرخ سکه و ارز و دلار به عنوان وزیر یکی از وزارتخانه‌های مهم چه پاسخی برای افزایش سرسام‌آور اجاره‌خانه‌ها دارید؟ با مردم صادقانه صحبت کنید. رئیس قوه قضائیه می‌گوید؛ دست‌های مافیایی در کار است که باعث افزایش نرخ سکه و دلار می‌شود. بسیار خب، مفسدان فی الارض را در همین چهارراه استانبول به دار بکشید تا مردم باور کنند که کاری انجام می‌دهید.

 

 

 

 

عده‌ای سرمایه‌سالار می‌خواهند علیه دولت کودتای ارزی کنند

حسین راغفر، اقتصاددان و استاد دانشگاه یکی از افرادی است که معتقد است جریانات اخیر را می‌توان در قالب یک کودتای اقتصادی مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. او در همین زمینه، به ایلنا، گفت: «ظرف مدت کوتاهی نرخ دلار از ۳۵۰۰تومان به بیش از ۹۰۰۰تومان رسید که این جهش قیمت در اقتصاد ایران بی‌سابقه بود.» راغفر با تأکید بر اینکه معتقد است این موضوع را در قالب یک کودتای اقتصادی که هدف آن براندازی سیاسی است باید ارزیابی کنیم، گفت: «در تصمیماتی که رخ داده یک همسویی بسیار بالایی با سیاست‌های آمریکا و اسرائیل قابل مشاهده است.» این استاد دانشگاه ادامه داد: «پس از افزایش قیمت ارز می‌بینیم که ۲۰میلیارد دلار از منابع ارزی کشور به واردات کالای لوکس اختصاص داده می‌شود، این در حالی است که قرار است به زودی با تحریم‌های بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شویم و هر دلار موجود در صندوق دولت به بالاترین ارزش خود در ۴۰ سال گذشته حیات جمهوری اسلامی رسیده است.» راغفر مدعی شد: «نمونه دیگر تصمیماتی است که بلافاصله طی ادامه همین سیاست‌ها اتخاذ می‌شود و اصرار بر راه‌اندازی بازار ثانویه ارز وجود دارد. این هم در راستای کودتای سیاسی و نه اقتصادی با هدف براندازی نظام سیاسی است.» او گفت: «شاهد آن هستیم که افرادی در درون دولت، مجلس و حاکمیت با شوق وصف‌ناپذیری این پدیده را دنبال می‌کنند و به سرعت قبل از اینکه بسیاری از مسائل روشن باشد به دنبال راه‌اندازی بازار ثانویه هستند.» راغفر ادامه داد:«معتقدم این مساله بسیار مشکوک است و با توجه به شواهدی که وجود دارد عده‌ای به صورت ناآگاهانه و آگاهانه در زمین اسرائیل و آمریکا بازی می‌کنند تا نارضایتی‌هایی را به وجود بیاورند و معتقدم هدف از راه‌اندازی بازار ثانویه تثبیت قیمت دلار با نرخ ۹۰۰۰تومان است که گام‌های بعدی آن افزایش قیمت دلار از این قیمت پایه است.»/ایلنا

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*