در سال ۱۹۶۸ محققان تحقیقاتی بر روی دانش آموزان ۱۲ ساله انجام دادند که در شش رده ی مختلف بودند. آن اثر هوش، شخصیت، رفتار، حالت های اجتماعی اقتصادی والدینشان را مورد بررسی قرار دادند.
سپس تا ۴۰ سال بعد همچنان پیگیر رفتار آن ها بودند. دانش آموزانی که معلمشان آن ها را سخت کوش و ساعی می دانست و دلشان می خواست که شغل های با اعتبار و با پرستیژ داشته باشند در بزرگسالی نتوانسته بودند پول زیادی به دست بیاورند. بالاترین درآمدها برای بچه های سرکش و شیطان بود. بچه هایی که قوانین را رعایت نمی کردند و همیشه با والدین سر جنگ داشتند به عنوان یک بزرگسال پول بیشتری به دست آورده بودند.
چرا بچه های قانون شکن پول بیشتری به دست می آورند؟
نویسنده تحقیق در مورد اینکه چرا بچه های قانون شکن ۱۲ ساله که در بزرگسالی بیشتر درآمد کسب می کنند عنوان کرد که فقط یک دلیل وجود دارد و آن این است که آن ها از اینکه در مورد حقوق بیشتری به مذاکره بنشینند نمی ترسیدند.
هم چنین دلیل ممکن دیگری که وجود دارد این است که آن ها ارزش رقابت را می دانند. به جای اینکه از تنها بودنشان با دیگران نگران باشند ممکن است تمایل بیشتری به این داشته باشند که روی علاقه مندی هایشان کار کنند.
خیلی از آن ها نمی توانستند این حقیقت را بپذیرند که افرادی که پول زیادی به دست آوردند یک زندگی غلط و غیر قابل قبول داشته باشند. اما طی تحقیقات هیچ مدرکی پیدا نشد که ثابت کند شرکت کنندگان در این تحقیق این نوع رفتار ها را داشته باشند.
تحقیقات دیگری از این تفکر حمایت کرد که خلاف جهت جمعیت حرکت کردن ممکن است فایده هایی در زندگی داشته باشد. تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ در مجله شخصیت و روان شناسی جمعیت چاپ شد عنوان کرد که مردم سازگار پول کمتری نسبت به بقیه در می آورند.
تحقیق دیگر، پروژه دانشجویان ممتاز در استان ایلی نویز ایالت متحده آمریکا بود که گفت دانشجویان ممتاز فارغ التحصیل علاقه کمتری به میلیونر شدن نسبت به بقیه هم ردیف هایشان دارند. فارغ التحصیلان دبیرستان در دانشگاه عملکرد خوبی دارند و به دنبال کارهای با پرستیژ هستند اما علاقه ای ندارند که بیشترین ثروت را به دست بیاورند.
در کتاب پارس کردن زیر درخت اشتباه (اصطلاحی که به معنی هدف اشتباه داشتن و ادامه دادن یک راه غلط است) اریک بارکر با ذکر سند می گوید که تفکر ما این است که افراد موفق در مدرسه کسانی هستند که همیشه از قوانین پیروی می کنند نه افرادی که قانون شکنی می کنند.
در حالیکه بچه هایی که تمایلی به پیروی کردن از قوانین ندارند بیشتر در آینده کارآفرین، خلاق و میلیونر می شوند.
مسیر کودک سرکش تان را به راهی مثبت تغییر دهید
اگر یک بچه سرکش و مبارز دارید ممکن است این واقعیت که رفتار خشونت آمیز او در آینده سرمایه ی وجودی اش می شود به شما تسلی خاطر دهد. البته شما می خواهید راه او را به سمت انرژی مثبتی بکشانید تا مطمئن شوید که او یک فرد پیشگام در هر زمینه ای شود. نه اینطور که خوشحال کردن افراد برایش مهم نباشد یا مجرمی شود که قوانین را نادیده بگیرد. خب به جای له کردن روحیاتش، به او کمک کنید تمایلش به سمتی برود که برایش مزیت هایی داشته باشد. به او یکدل بودن را یاد دهید تا مهربان باشد و وقتی خیلی از مسیر اصلی زندگی اش خارج می شود مراقب نتایج کارش باشد.
اما او را از شکستن یک یا دو قانون در زندگی اش دلسرد نکنید تا زمانی که با رفتارش به کسی آسیبی نرسانده است. او در حال بزرگ شدن و تغییر کردن به یک فرد قوی از لحاظ ذهنی است که نباید از شکستن قوانین، وقتی که می تواند دنیای بهتری بسازد بترسد.