روشی ساده برای درمان میخچه
میخچه عارضهای پوستی است که در پاها ایجاد میشود، اصلیترین علت این عارضه جمع شدن سودا در اندام انتهایی بدن است؛ برای درمان آن میتوان از روشهای طب سنتی استفاده کرد، شبی یک سوم لیوان شربت سرکه انگبین را با آب مخلوط کنید و یک ساعت پس از شام آن را مصرف نمایید، همچنین خوراک گرم بیشتر میل کنید و سردیها را کاهش دهید علاوه بر این سیاهدانه را در سرکه بخیسانید، آن را نیم کوب کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت روی میخچه بگذارید؛ تقویت سیستم ایمنی بدن جزء اصلیترین کارها است و فراموش نکنید تا سیستم ایمنی بدنتان قوی باشد، بیماریها به سراغتان نمیآیند.
بهترین راهها برای رفع کم خونی
کم خونی دلایل مختلفی دارد و زمانی که میزان هموگلوبین در خون پایینتر از حد استاندارد باشد، بروز میکند؛ برخی از افراد برای درمان کم خونی به سراغ داروهای شیمیایی میروند که میتواند مضر باشد لذا میتوان با استفاده از برخی روشهای ساده و سالمتر کم خونی را رفع کرد؛ مصرف جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم مرغ، سبزیها با برگ سبز تیره مانند جعفری و اسنفاج، برگه زردآلو و دانههای روغنی حبوبات مانند عدس و لوبیا گزینههای مناسب و بیدردسری برای درمان کم خونی هستند.
چگونه نفخ معده را درمان کنیم؟
با مصرف برخی مواد افراد دچار نفخ معده میشوند که این عارضه همراه با دل درد و سوزش است، محققان طب سنتی روشی ساده برای درمان نفخ بیان کردند، معجونی خوشمزه که میتواند به راحتی نفخ را برطرف کند، برای تهیه این معجون مقداری آب، یک تکه زنجبیل و کمی آب لیموی تازه نیاز است، زنجبیل را خورد و آن را با آب دم، سپس لیموی تازه را به آن اضافه کنید؛ اگر این محلول را بعد از هر وعده غذایی سه قاشق غذا خوری میل کنید تاثیر خوبی در درمان دل درد و نفخ دارد اما فراموش نکنید این محلول را تا درمان کامل مصرف کنید.
با سفید آب به زیبایی برسید
طب سنتی راهکارهای زیادی را برای رفع چروک صورت پیشنهاد میدهد، یکی از این راهکارها استفاده از سفید آب است؛ روشور مادهایی که از گذشته در خانه ایرانیها وجود داشته است و تنها برای رفع کثیفی بدن از آن استفاده میشد، اما پس از بررسی ترکیبات این ماده مشخص شد، میتوان آن را داروی زیبایی نامید و با ترکیب کردن آن با مواد دیگر به داروی رفع چروک تبدیل کرد؛ برای این کار یک عدد روشور را در مقداری گلاب بیاندازید و بگذارید از شب تا صبح بماند، سپس روشور را له کرده و با گلاب مخلوط کنید، محلول را در حمام و بعد از استحمام کامل به صورت بزنید چرا که باعث رفع جوش و چروک خواهد شد و درخشندگی و زیبایی پوست را افزایش میدهد.
عوارض دگزامتازون چیست؟
امروزه استفاده خودسر از داروها افزایش یافته است اما نباید از عوارض برخی از این داروها غافل نشویم، دگزامتازون دارویی که افراد در مواجهه با بیماریهایی از قبیل آلرزی یا حالت تهوع مصرف میکنند، میتواند برای فرد مشکل ساز باشد، یکی از این عوارض افزایش دوران سرماخوردگی است، همچنین این قرص سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و باعث رسوب کلسیم و ایجاد پوکی استخوان میشود، علاوه بر این عفونت را تشدید میکند، علاوه بر این افزایش فشار خون و کاهش بینایی تنها بخشی از مضرات این آمپول به شمار میآید.
ارتباط ساعات کاری با خطر ابتلای زنان به دیابت
بررسیها نشان میدهد زنانی که برای مدت زمان طولانی کار میکنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.
به گزارش ایسنا، متخصصان کانادایی در مطالعهای مشاهده کردند خطر ابتلا به دیابت نوع دو در میان زنانی که در هفته ۴۵ ساعت یا بیشتر کار میکنند، افزایش مییابد.
این یافته بار دیگر توجهات را به یکی دیگر از خطرات کار کردن طولانی مدت برای سلامتی و لزوم حفظ تعادل بین کار و زندگی برای کارمندان جلب کرد.
مطالعات پیشین در مورد ارتباط بین دیابت و کار کردن طولانی مدت بیشتر روی مردان متمرکز بوده است. در این مطالعه جدید، محققان آمریکایی به بررسی اطلاعات ۷۰۶۵ بزرگسال شاغل برای مدت زمان ۱۲ سال پرداختند. این افراد بر اساس تعداد ساعاتی که در هفته کار میکنند به چهار گروه تقسیم شدند.
در پایان زمان مطالعه، حدود ۱۰ درصد این افراد به دیابت دچار شدند. همچنین موارد ابتلا به دیابت در میان مردان، افراد بزرگسال و افراد چاق شایعتر است. هرچند، با در نظر گرفتن فاکتور ساعات کاری مشاهده شد احتمال ابتلا به دیابت در مردانی که مدت زمان بیشتری کار میکنند کاهش پیدا میکند. در حالی که این رابطه در زنان مشاهده نشد.
به گزارش مدیکال دیلی، به گفته محققان کانادایی بالا بودن ساعات کاری با افزایش احتمال ابتلای زنان به دیابت مرتبط است. همچنین کار کردن برای مدت زمان بیش از ۴۰ ساعت در هفته به استرس و تغییر در تولید هورمونهایی همچون کورتیزول منجر میشود و میتواند با فاکتورهایی از قبیل خواب، مقاومت انسولین و مشکلات سلامت روان مرتبط باشد.
پروتزها محل رشد قارچ و باکتری
تهران – ایرنا – مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک نشان می دهد که پروتزهای ایمپلنت شده از قبیل پروتز لگن، زانو، استخوان و ضربان ساز قلب بدون نشان دادن علایم عفونت می توانند محل رشد باکتری و قارچ باشند.
به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیکال ساینس، مطالعات جدید نشان می دهد با ورود پروتز به بدن، در واقع یک زیستگاه جدید برای باکتری ها وارد بدن می شود و این ابزار برخلاف هرگونه علایم ظاهری مبنی بر وجود عفونت می تواند محل رشد باکتری و قارچ باشد.
محققان در تلاشند که دریابند آیا قارچ ها و باکتری ها برای بدن مفیدند یا می توانند برای مدت طولانی بدون هیچ اثری زنده بمانند.
محققام با بررسی ۱۰۶ پروتز در بیماران و بررسی بافت اطراف آن دریافتند ۷۰ درصد آن با مجموعه ای از باکتری، قارچ ها یا هر دو احاطه شده اند که هیچ یک با علایم ظاهری همراه نبود.
همچنین این مطالعه نشان داد: قارچ ها در تمام پروتز ها تقریبا مشابه بودند ولی در مورد باکتری ها این گونه نبود. این مطالعه درک جدید در مورد روابط متقابل بدن، باکتری ها و باکتریوم در اختیار گذاشته است و می تواند به راهکارهایی بیانجامد که مانع از عفونت پروتز شود.