آخرین خبر :

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان عنوان کرد: آموزش مهارت اشتغال آفرین هدف «علمی کاربردی ها»

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان  عنوان کرد:
آموزش مهارت اشتغال آفرین هدف
«علمی کاربردی ها»
دانشگاه های علمی و کاربردی سرفصل های مهارت برای آموزش می دهند تا اشتغال آفرین باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی بابیان اینکه باید نگاه مدرک گرایی از جامعه برداشته شود، گفت: برخی از دانشگاه ها تنها ماموریت علم آموزی را بر عهده دارند در صورتی که دانشگاه هایی همچون دانشگاه جامع علمی و کاربردی سرفصل های مهارتی را آموزش می دهد که بتواند اشتغال آفرین باشد.
فورگی نژاد با بیان اینکه حدود ۸۰۰ سرفصل مهارتی در دانشگاه علمی و کاربردی وجود دارد، اظهارکرد: یکی از راهکارهای افزایش دانشجویان در دانشگاه های مهارتی افزایش دانش آموزان در هنرستان ها و کاردانش ها است، که امروز در سطح جامعه بیشتر از علم به مهارت نیاز داریم.
وی ادامه داد: سهم دانشگاه های مهارتی در کشور تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد و این رقم در کشورهای پیشرفته حدود ۷۰ درصد است، بنابراین برنامه ریزی هایی برای افزایش این سهم در پایان برنامه ششم انجام شده تا نسبت دانشجویان مهارتی به مجموع دیگر دانشجویان به ۳۰ درصد برسد.
وی با بیان اینکه اولویت دانشگاه جامع علمی و کاربردی بر مبنای نیاز جامعه است و رشته هایی را ادامه خواهیم داد که بخشی از فارغ التحصیلان وارد بازار کارشوند، گفت: تفکیک متناسب رشته ها با توجه به نیاز جامعه یکی از اهدافی است که دانشگاه جامع علمی و کاربردی دنبال می کند چراکه این دانشگاه یکی از بسترهای شغلی در جامعه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های دانشگاه جامع علمی و کاربردی تفکیک دروس نظری از رشته های مهارتی است،افزود: چاپ کتاب مشاغل یکی از اقدامات بسیار مهم دانشگاه علمی و کاربردی بوده است که در این کتاب تمامی رشته هایی که در دانشگاه وجود دارند احصا شدند و در هنرستان ها و کاردانش ها توزیع خواهد شد.
فورگی نژاد با اشاره به چاپ بروشورهایی که جزئیات دانشگاه های مهارتی را مشخص می کند، عنوان کرد: برای اولین بار در استان تک پودمانی به نام اصول و فنون مذاکره با همکاری جهاد دانشگاهی استان برگزار خواهد شد که در این دوره ها مهارت های لازم در تعداد ساعات آموزشی خاص به صورت فشرده آموزش داده می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ مرکز علمی و کاربردی در سطح استان فعالیت آموزشی دارند، گفت: با توجه به اینکه ارتقای سطح کیفی شاغلین از اهداف دانشگاه علمی و کاربردی است بنابراین بیش از ۵۰ درصد از افرادی که در این دانشگاه تحصیل می کنند شاغل هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پنج درصد دانشجویان استان از تخفیف شهریه بهره مند می شوند، افزود: ۱۰ درصد دانشجویان استان در مراکز علمی کاربردی مشغول تحصیل هستند و در ترم تحصیلی گذشته تعداد ۳ هزار و ۸۰۰ دانشجو در این مراکز تحصیل می کردند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*