متخصص طب ایرانی تشریح کرد
اثرات زعفران بر عملکرد قلب
یک متخصص طب ایرانی گفت: زعفران عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ میکند و اثرات ضد فشار خون زعفران توسط محققان مشخص شده است.
ابراهیم ایران دوست در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و تغذیه خبرگزاری فارس درخصوص خواص زعفران توضیح داد: از دیدگاه طب ایرانی زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش میدهد، همچنین مصرف آن شادیآور بوده و تقویتکننده قلب است.
وی ادامه داد: متخصصان طب ایرانی توصیه میکنند که در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی زعفران اضافه شود تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.
ایران دوست گفت: از دیدگاه طب جدید زعفران از افزایش کلسترول و تری گلیسرید و چربی بد خون جلوگیری میکند و به عنوان مانعی برای جلوگیری از رسوب آنها در عروق عمل می کند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در بیمارانی که دچار حملات قلبی شدهاند، مصرف زعفران می تواند از آسیب به بافت های قلبی جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: زعفران عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ کرده و اثرات ضد فشار خون زعفران توسط محققان مشخص شده است.
شکلات تلخ موجب تقویت قوه بینایی می شود
به گزارش خبرنگار مهر، ترکیبات موجود در شکلات موسوم به فلاوانول ها که برای سلامت قلب مفید هستند، موجب تقویت قوه بینایی هم می شود.
مطالعه بر روی ۳۰ فرد جوان نشان داد که این تغییر مشاهده شده جزئی و در عین حال چشمگیر بود. اگرچه محققان هنوز توصیه مصرف شکلات را برای تقویت بینایی چشم زود می دانند.
تیم محققان از دانشگاه اینکارنت وورد تکزاس عنوان می کنند که در مطالعات قبلی مشخص شده بود که آنتی اکسیدان فلاوانول موجود در شکلات تلخ ممکن است به تقویت جریان خون به سوی سیستم عصبی کمک کند، عملکرد قلب را تقویت کند و حتی روند پیری مغز را به تاخیر اندازد.
در این مطالعه به شرکت کنندگان ۱.۵ اونس شکلات تلخ یا به همان مقدار شکلات شیری داده شد. بعد از دو ساعت، هر یک از شرکت کنندگان تحت آزمایش بینایی قرار گرفتند.
نتیجه این بود که در مقایسه با افرادی که شکلات شیری خورده بودند، افرادی که شکلات تلخ مصرف کرده بودند با تقویت اندک قدرت بینایی در تست بینایی روبرو بودند.
به گفته محققان این میزان تقویت بینایی می تواند ناشی از افزیاش جریان خون به شبکیه، مسیرهای بینایی یا قشر دماغی مغز باشد.
دندان هایی که داروی ضد قارچ ترشح می کنند
تهران – ایرنا – محققان با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی موفق به تولید پروتزهای دندانی شده اند که با ترشح داروی ضد قارچ، از عفونت های قارچی جلوگیری می کند
به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، شایع ترین مشکل افرادی که از پروتزهای دندانی استفاده می کنند، استوماتیت ناشی از دندان مصنوعی است. استوماتیت یا ورم مخاط دهان و لثه نوعی عفونت قارچی است. محققان برای حل این مشکل با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی دندان هایی تولید کرده اند که داروهای ضد قارچ ترشح می کند.
این دندان ها توسط محققان دانشگاه بوفالو آمریکا و از جنس PMMA تولید می شوند. در لایه خارجی دندان، میکروکره های زیست تخریب پذیری وجود دارد که محتوی داروی ضد قارچ Amphotericin B هستند. میکروکره ها نه تنها از دارو در برابر دمای چاپگر محافظت می کنند، بلکه دارو را به تدریج وارد دهان می کنند.
این پروتز ها در آزمایش های بالینی در ریشه کنی قارچ بسیار موثر گزارش شده اند، البته میزان انعطاف پذیری آنان ۳۵ درصد کمتر از پروتزهای عادیست که محققان در تلاشند با استفاده از الیاف شیشه و نانولوله های کربنی این مشکل را برطرف کنند.
قیمت مقرون به صرفه، سرعت در تولید دندان و نهایت سازگاری با استخوان های دهان، از دیگر مزایای تولید دندان با فناوری چاپ سه بعدی است.