آ
یک ویتامین ضروری
اسید فولیک (Folic Acid) در حقیقت یکی از انواع ویتامینهای گروه B است که برای بدن ضروری است؛ اسید فولیک در بسیاری از مواد غذایی مانند جگر، سبوس برنج عدس، اسفناج، برگ شلغم، گندم، آرد سویا، کدو تنبل و در حبوباتی مانند نخود چشم سیاه، لوبیای مرمری، لوبیا قرمز، بادام زمینی وجود دارد.
با این حال مصرف این ویتامین به قدری برای سلامتی بدن مخصوصا سیستم عصبی و خونی ضروری است که مصرف قرص آن برای بسیاری از افراد تجویز میشود؛ زنان باردار و افرادی که مبتلا به کم خونی هستند، بیشترین مصرف قرص اسید فولیک را دارند.
شیرین کننده هایی که مفید نیستند
خوردن برخی از مواد قدرت حافظه و هوش را کاهش داده و مغز را مسموم میکند؛ یکی از این مواد اسپارتام است؛ اسپارتام نوعی شیرین کننده مصنوعی است.
محققان دریافته اند که اسپارتام با آسیب به سلولهای مغزی، به اعصاب مغز آسیب میزند؛ برخی به دلیل اینکه مصرف بیش از اندازه قند برای سلامتی مضر است، شیرین کنندههای مصنوعی مانند اسپارتام را مناسب میدانند.
بهترین ماده غذایی برای عضله سازی
بهتر است بدانید که گوشت ماهی، یکی از بهترین منابع پروتئینی برای عضله سازی است؛ پس بهتر است در برنامه غذای خود در طول هفته حتما چند وعده به ماهی اختصاص دهید.
به طور کلی غذاهای سرشار از پروتئین که در عین حال چربی کمی دارند، میتوانند در ساخت عضله کمک زیادی کنند؛ ماهی هم یک پروتئین کامل است که چربی اشباع زیادی ندارد؛ همچنین ماهی سرشار از امگا ۳ است که در سوخت و ساز پروتئین و در نتیجه رشد عضلانی تاثیر زیادی دارد.
لنزی برای کنترل دیابت
محققان کره جنوبی لنزی ساختهاند که میتواند سطح گلوکز خون در افراد مبتلا به دیابت را کنترل کند.
این نظارت بر روی قند خون از طریق کنترل قند در اشک چشم صورت میگیرد؛ این لنز سطح قند در اشک چشم را اندازه گیری کرده و نتایج آن را در یک نمایشگر پیکسلی نشان میدهد؛ علاوه بر این در صورتی که سطح قند خون فرد بسیار بالا باشد، یک چراغ الای دی کوچک در لنز روشن میشود.
روشی نوین در درمان سرطان
محققان آلمانی روشی جدید برای کنترل تومورهای سرطانی ابداع کردهاند؛ این روش کنترل عروق خون رسان به تومورهاست؛ محققان معتقدند که با این روش میتوان تورمورها را گرسنه نگاه داشت و از بین برد.
سلولهای سرطانی مانند دیگر سلولها از یک سازوکار تقسیم و رشد سلولی پیروی میکنند؛ با این حال در سلولهالی سرطانی نظم دقیقی که در تنظیم رشد و تکثیر و تمایز سلولها وجود دارد مختل میشود که منجر به بروز سرطان میشود؛ دانشمندان امیدوارند با کنترل عروق خون رسان متصل به تومورها، از رشد آنجلوگیری کرده و در نهایت آنها را از بین ببرند.