راههای رهایی از کبد چرب
کبد چرب را میتوان یک بیماری خاموش نامید که بدون داشتن درد یا نشانه خاصی می تواند پس از مدتی به مشکلات بزرگتری مانند سیروز کبدی یا هپاتیت ب منجر شود؛ کم تحرکی و داشتن رژیم غذایی نامناسب در ایجاد کبد چرب موثر است.
برای کنترل کبد چرب کاهش وزن و چربی، حذف برخی مواد غذایی پر چرب مانند غذاهای پرچرب، انواع سس یا خامه توصیه میشود؛ علاوه بر این موارد قرص گیاهی لیورگل (Livergol) هم تجویز میشود که عصاره گیاه خارمریم (سیلی مارین) است.
خواص شگفت انگیز گیاه شنبلیله
برخی از مواد غذایی خواص متفاوتی دارند که میتوانند در موارد مختلفی مصرف شوند؛ شنبلیله یکی از این مواد غذایی است که خواص فوق العاده آن موجب شده تا در حل بسیاری از مشکلات راهگشا باشد.
مهمترین خاصیت گیاه شنبلیله، کاهش دهنده قند خون است که در درمان دیابت موثر است؛ در این گیاه، اسید آمینهای به نام هیدروکسی ایزولوسین وجود دارد که در بهبود ترشح انسولین کمک میکند.
شنبلیله گیاهی تببر است؛ همچنین شنبلیله منبع غنی تستوفن Testofen است که موجب افزایش شیر در مادران شیرده میشود، بسیاری از مادران روزانه سه مرتبه کپسول ۵۰۰ میلیگرمی شنبلیله را مصرف میکنند.
دشمن سلولهای پوستی را بشناسید
به طور طبیعی با افزایش سن، پوست انسان رطوبت کافی و انعطاف پذیری خود را از دست میدهد؛ اما آلودگی هوا میتواند موجب پیری زودرس پوست شود، زیرا مواد سمی موجود در هوا برای سلولهای پوستی مضر هستند.
این مواد سمی میتوانند درون منافذ پوست جمع شده و علاوه بر تیرگی پوست، موجب بروز حساسیتهای پوستی نظیر اگزما شوند.
از سوی دیگر هوای آلوده با از بین بردن رطوبت پوست، در ایجاد خشکی و لکههای پوستی موثر است.
هویج آب پز مصرف کنید
هویج، سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است؛ تحقیقات نشان میدهد، آب پز کردن هویج، موجب افزایش ۱۴ درصدی بتاکاروتن میشود؛ بتاکاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است که در بدن اسنان به ویتامین A تبدیل میشود؛ بهترین دما و زمان توصیه شده برای پخت آبپز هویج دمای ١٣٠ درجه و مدت زمان ۲۰ دقیقه است.
باید بدانید، شیوههای دیگر پخت هویج موجب کاهش ارزش غذایی و آنتی اکسیدانی آن میشود و سرخ کردن هویچ هم بیشترین آسیب را به این ماده غذایی میزند.