مصرف میوه و سبزیجات تازه برای سلامت بدن مفید است و خرد کردن بهترین راه برای جذب خواص درمانی بیشتر محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان درجدیدترین پژوهشهای خود دریافتند خُرد کردن سبزیجات (و نه پوره یا خمیر کردن آنها با دستگاههای غذاساز) سبب افزایش خواص مغذی و معدنی آنها میشود.
تحقیقات نشان داده است سبزیجات خُرد شده سبب ترشح آنزیمهای سالمی در بدن میشوند که به هضم مواد غذایی کمک میکنند، همچنین وقتی سبزیجات خرد میشود آنتی اکسیدانهای مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن را آزاد میکنند و خوردن آنها فایده بیشتری برای سلامت بدن دارد.
همچنین وقتی سبزیجات خُرد میشوند نیاز به جویدن کمتری دارند و این سبب هضم بهتر مواد غذایی، سلامت دندانها و دستگاه گوارش میشود.
همچنین وقتی سبزیجات خُرد میشوند نیاز به جویدن کمتری دارند و این سبب هضم بهتر مواد غذایی، سلامت دندانها و دستگاه گوارش میشود.
برای به دست آوردن بیشترین بهره از سبزیجاتی که خُرد شده اند باید در فاصله زمانی کوتاهی پس از خُرد کردن و آماده سازی آنها را مصرف کنید و گرنه خواص درمانی خود را از دست میدهند و به عبارتی پلاسیده میشوند.