زرشک با داشتن ویتامین C فراوان از سرماخوردگی پیشگیری میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زرشک، گیاهی ترش مزه و سرشار از خاصیت است که در مناطق معتدل و نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکا میروید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش زرشک
زرشک تازه: به ازای هر نفر، ۲ قاشق غذاخوری
عسل یا نبات: به مقدار لازم
طرز تهیه دمنوش زرشک
برای تهیه دمنوش زرشک، ۲ قاشق غذاخوری زرشک تازه شسته شده را در قوری بریزید سپس ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید به خوبی دَم بکشد. میتوانید مقداری عسل یا نبات نیز به این دمنوش اضافه و میل کنید.
خواص درمانی دمنوش زرشک
زرشک طبعی سرد و خشک دارد؛ دَمکرده زرشک برای درمان ورم و زخم معده و روده مناسب است. این دمنوش اسهالهای خونی را نیز درمان میکند.
زرشک با داشتن ویتامین C فراوان از سرماخوردگی پیشگیری میکند؛ دمنوش زرشک ادرارآور و خلط آور است و دهان را نیز خوشبو میکند؛ این دمنوش تصفیهکننده و ضدعفونیکننده خون و منقبض کننده عروق است.
زرشک، تقویتکننده قلب، کبد و صفراآور است و سنگ کیسه صفرا را نیز درمان میکند؛ دَمکرده زرشک، بیاشتهایی را برطرف میکند و فشارخون را کاهش میدهد؛ این دمنوش برای درمان زردی و یرقان نیز مفید است.
مبتلایان به ورم طحال باید برای درمان دَمکرده زرشک را میل کنند؛ این دمنوش به بهبود بواسیر نیز کمک شایانی میکند. دَمکرده زرشک، نقرس و رماتیسم را از بین میبرد.